iyi/kötü falcılar

Kızlar özellikle yurtdışı yaşayan veya bağlantosı olanlar, arkadaşımın eşinin kanser olduğunu söylemiştim ya.. artık son safhalarmış ve cannabis yağı lazımmış, bi iki yere mail attım ama sizin varsa bi tanıdık ya da ulaşım türkiyeye ulaşıyor mu, ödeme falan nasıl olur adres versek vs.. bi el atın ya

Ama serkan tek kesinlikle ve kesinlikle kağıt yorumlamıyor bence

ama bazılarımız gerçek adını bile vermiyor ya da ne bileyim çok ayrıntı vermiyor, kart okumadığına eminim ama ben çok da güvenemiyorum byv ve yazılı ve diğer falcılarla benzer olduğu için.. bi gariplik olduğu kesin

Valla katina attım 3 sefer, en son su attım. Son falları çıkar mı bilmem ama, ilk falı çıktı. Bir gariplik var o adam da. Sema ya su falı atmıştım tırt.
Yani ilk falı çıktıktan sonra , bir fal daha attım, sonra bir karışıklıklar oldu hayatımda kati son 3 falı öylelikle attım. Yani son falları beklemede henüz

Yani bence de, ben mesela son falımda detay da verdim, hiç o verdiğim detayları bike okumamış gibi bir hali vardı. Valla Allah affetsin de bilmiyorum yani entersan biri boş değil

Serkan tek her dalında değişkenlik gösterdi mi ilk fala göre?
bazı yazılanları okumuştum burda, mesela demiş ki biri benim o kişiyi arayacağımı bilselerdi o zaman falcılar diye, öyle birşey yok bence ne sorarsan ona göre yorumlar, açıkcası kağıt yorumluyorsa sadece kağıttan birşey pek çıkmaz çıkar da anlık yani, ama bazı tipler için araç gerekmez hani, ayy çok uzattım pardon. Açıkcası sevgili benazir ilk falı n da 2 hafta içinde iletişim sorunu olacak dedi, adam döndü ama iletişim sorunu oldu gerçekten , bunun üzerine ikinci falımı attım adamın sinirli hallerini göreceksiniz dedi, sinirli bir anın da ters ledi ve ben bu sefer bitirdim. Üzerine zaten iki fal daha attım neler oluyor diye onı bekliyorum açıkcası.

Evet duymuştum kenevir yağını kanserli hücreleri yok ediyormuş umarım bulursunuz canım.

Atart ben bulursam alırım lan. Yazıyorum özelden.

Atart ben bulursam alırım lan. Yazıyorum özelden.

tnc li olacak tatlım, 2 yerden dönüş geldi maile tnc siz, ya bu ünlü christiana sancez Mariana üni doktoru bulmuş sanırım ama işte tnc li olan asıl tedaviyi veriyormuş.. bu da kenevir esrar yapımında kullanıldığı için bilmiyorum nasıl ulaşılı, doktorun sitesi var ama İspanca İngilizce ye çevirdim contact maili için uyumlama sihirbazını güncelleyemedim

bana serkan ın dedikleri çıkmadı bilmiyorum zamanda vermemişti gerçi ama baktıralı epey oldu . dediklerini yaşamadım .

selena bendede fiyasko oldu . dediklernin ufak birşey çıktı sanki ama oda yani genel birşeydi . başka dediği şeyler çıkmadı . bana pembe dizi senaryosu yazmıştı . nasıl bu kadar populer bir falcı anlamadım . iyi niyetli biri ama enerjisi tutmayanlada tutmuyor heralde .
kahinvangada bilemedi bende . bu sene bitmeden biriyle olucaktım ama olmadı sene bitti bende birşey yok .oda patladı . dediği özellikte bir erkekle tanışmadım .
şimdiye kadar baktırdıklarımın arasında ufak tefek şeyler hariç bilen olmadı pek . o yüzden artık fal atmıyorum . zaten fal baktırdıkça olumsuzlukları çektiğimi düşünüyorum artık . sürekli fal baktıran insanların hayatı olumsuz gidiyor bunuda gözlemledim o yüzden fal işini bitirdim . ona verdiğim paralara acıyorum .bu kadar mı çaresizdim de fallara umut bağlamışım .

aylinde patladı . eski sevgilimle ayrılmayacağımızı vs demişti çoktaan ayrıldık hatta unuttum bile istemiyorum onu umrumda değil herif artık .

A anitaaa taksit taksit yazmasan sunlari ?

Anliyoruz sana kimse cikmadi. Hepsi pembe tablolar cizdi, biri bile olumsuz konusmadi ve hepsi patladi. Kisaca durum bu.
yazıyorum işte çıkanı çıkmayanı . niye etiketliyorsun ki ..
zaten artık pek girmiyorum siteye . okuyanlara yardımcı olması açıasından yazdım .
zaten gördüğüm kadarıyla kimseye birşey çıkmamış .
pembe tablo çizmediler ayrıca olumsuz konuşanlar çok oldu . ama dediklerini yaşamadım allaha şükürler olsun . sonu olumlu konuşanlar oldu onlarda henüz çıkmadı . neyse açıkcası artık umrumda da değil zaten .
girmiyorum artık pek siteye . size tavsiyem fallara umut bağlamayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…