- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Bu ara pek baktırmıyorum bebek ama eylül ortasından aralık başına kadar fena baktırdım. Olan paracıklarıma olduKiz sen ne yapiyorsun
Senin maasin yarisi fallara gidiyor galiba
Serkan tek her dalında değişkenlik gösterdi mi ilk fala göre?Ama serkan tek kesinlikle ve kesinlikle kağıt yorumlamıyor bence
Ama serkan tek kesinlikle ve kesinlikle kağıt yorumlamıyor bence
Valla katina attım 3 sefer, en son su attım. Son falları çıkar mı bilmem ama, ilk falı çıktı. Bir gariplik var o adam da. Sema ya su falı atmıştım tırt.serkana ne atıyorsunuz? katina, tarot, kahve?
Yani ilk falı çıktıktan sonra , bir fal daha attım, sonra bir karışıklıklar oldu hayatımda kati son 3 falı öylelikle attım. Yani son falları beklemede henüzValla katina attım 3 sefer, en son su attım. Son falları çıkar mı bilmem ama, ilk falı çıktı. Bir gariplik var o adam da. Sema ya su falı atmıştım tırt.
Yani bence de, ben mesela son falımda detay da verdim, hiç o verdiğim detayları bike okumamış gibi bir hali vardı. Valla Allah affetsin de bilmiyorum yani entersan biri boş değilama bazılarımız gerçek adını bile vermiyor ya da ne bileyim çok ayrıntı vermiyor, kart okumadığına eminim ama ben çok da güvenemiyorum byv ve yazılı ve diğer falcılarla benzer olduğu için.. bi gariplik olduğu kesin
bazı yazılanları okumuştum burda, mesela demiş ki biri benim o kişiyi arayacağımı bilselerdi o zaman falcılar diye, öyle birşey yok bence ne sorarsan ona göre yorumlar, açıkcası kağıt yorumluyorsa sadece kağıttan birşey pek çıkmaz çıkar da anlık yani, ama bazı tipler için araç gerekmez hani, ayy çok uzattım pardon. Açıkcası sevgili benazir ilk falı n da 2 hafta içinde iletişim sorunu olacak dedi, adam döndü ama iletişim sorunu oldu gerçekten , bunun üzerine ikinci falımı attım adamın sinirli hallerini göreceksiniz dedi, sinirli bir anın da ters ledi ve ben bu sefer bitirdim. Üzerine zaten iki fal daha attım neler oluyor diye onı bekliyorum açıkcası.Serkan tek her dalında değişkenlik gösterdi mi ilk fala göre?
Evet duymuştum kenevir yağını kanserli hücreleri yok ediyormuş umarım bulursunuz canım.Kızlar özellikle yurtdışı yaşayan veya bağlantosı olanlar, arkadaşımın eşinin kanser olduğunu söylemiştim ya.. artık son safhalarmış ve cannabis yağı lazımmış, bi iki yere mail attım ama sizin varsa bi tanıdık ya da ulaşım türkiyeye ulaşıyor mu, ödeme falan nasıl olur adres versek vs.. bi el atın ya
Kızlar özellikle yurtdışı yaşayan veya bağlantosı olanlar, arkadaşımın eşinin kanser olduğunu söylemiştim ya.. artık son safhalarmış ve cannabis yağı lazımmış, bi iki yere mail attım ama sizin varsa bi tanıdık ya da ulaşım türkiyeye ulaşıyor mu, ödeme falan nasıl olur adres versek vs.. bi el atın ya
Evet duymuştum kenevir yağını kanserli hücreleri yok ediyormuş umarım bulursunuz canım.
Atart ben bulursam alırım lan. Yazıyorum özelden.
Çok daha iyiyim canım şükür özelden yazdığım firmayı araştıralım kanserle ilgili bahsetmiyor ama kenevir yağı var.sağol canım, sen nasılsın?
selena bendede fiyasko oldu . dediklernin ufak birşey çıktı sanki ama oda yani genel birşeydi . başka dediği şeyler çıkmadı . bana pembe dizi senaryosu yazmıştı . nasıl bu kadar populer bir falcı anlamadım . iyi niyetli biri ama enerjisi tutmayanlada tutmuyor heralde .Selam
hanımlarr,
Kahin vanga serkan evet biri şekerimli biri saygı değer hanımefendili. Tesadüfen okudum serkanın ilk falını tarihiyle çıkmış .2-3 dadandım tabi bakalım çıakrsa yazarım. Kahinvanga benzer yorum yapmıştı serkan tek daha iyi, Selena ya ben 3 fal attım bir şey filan çıktı, öyle nokta atışlı bir falcıda değil, anlamıyorum tam
yazıyorum işte çıkanı çıkmayanı . niye etiketliyorsun ki ..