iyi/kötü falcılar

yani neyi tutturdu canım, eskisi mi döndü baktırdığın kişi dışında. sen kimin heyecanındasın , ben hiçbir şey anlamadı
Ayline ekimde baktırmıştım canım, ayrıldığım kişi dönecek demişti sene bitmeden. O zaman sevinmiştim ama tutmadı. Bu hafta kahve attım soru sormadım. Biriyle görüşüyorum şu sıralar. İki kişiyi gördü gerçekten. Yeni olanla olmaz, eskisi dönecek dedi. Bu sefer de üzüldüm.
Aylin in bir suçu yok, karışıklık bende
Bu arada kimse çıkmadı bana. Çok konuşulan herkese baktırdım, hepsi patladı. Yalnızca Ekimde rezzan ablaya attığım fal çıkmış oldu. Aralıkta isminde ya e ya da f harfi olan biriyle tanışacaksın, bir dikkat et demişti. Şimdiki oğlanın adı efe.

:)) falcıların suçu yok bu lafına güldüm. Rezzan yine tutmaya başlamış desene.. Aylin de bu aralar formunda..

Hakeden kazansın seni :)

Ne çıkmış, ne çıkmış???

Ben site değişmeden önce baktırmıştım. Sonra bana eski falımı atın yazdım siteye tınmadılar.

O yüzden tüm ayrıntıları net hatırlamasam da , olayın ana hatları çıktı. Nasıl oldu Cherry derseniz, buraya yazıp b.k atmıştım galiba , olma olasılığı 0 bir olaydı. Ama dediği gibi oldu ve olayı kimse bilemedi. Okurken sallıyor demiştim o yüzden net hatırlıyorum ve şoktayım. Falın gerisini hatırlamıyorum.

Evet cherry şule baya giydirmişsin Ama yine de fazla bildi gibi geldi bana. Diğer falcılarla paralerle tarihler verdi yeni ilişki ve işte yükseliş için. Aynı tarihler. Ama ilk defa birisi yeni sevgilin 35 yaşlarında boşanmış olabilir dedi. Püeeee :))))))

İyi de bana çıktı.

Bana anla ilgili hiçbir şey söylememişti. Sadece gelecek vardı o da sallamaydı. Tuttu lan iyi mi? Allahın sopası yok :)

ya günahını almayayım da Serkan bence diğer bize fal bakanlardan birisi.. o anlaşılmamak için bilinçli olarak hanımefendi filan diyip duruyor.. çok bilinçli yazılan kelimeler onlar bence.. ordaki falcıardan birisi o ama hangisidir çözemedim. genelde de geç gönderiyor fallarını çünkü, diğer profili de açıyorsa ancak yetştiriyor olabilir

Rezzana 2-3 ay önce baktrdığımda bana bir sonraki falımızda başka bir erkekten konuşacağız demişti.. bakalım şu an birisi yok ama yeni biri olsun artık

Belki de Sema dır kim bilir hani çok çok da isabetli yapmıyordur anlaşılmamak için aman ne bileyim ama benim Selma daha iyi Selma nın Serkan ı pek iyi değil, Vanga nın Fama sı da olabilir, ya da Fama nın Bilgehatun u, belki de Meryem in Serkanı dır

onların hepsi ihtimal dahilinde bence .. ama kesinlikle bize bakan birisi.. o kadar çok kelime tekrarı normal gelmiyor bana, anlaşılmamak için yaptıkça sanki daha batıyor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…