iyi/kötü falcılar

Kızlar serkan tek in dedikleri çıkan varmı durum analizi iyidi aslında ama dedigi çıkarmı bilemiyorum
Bana bir konuda dediği çıktı. Biriyle arkadaşın tanıştıracak sen istemeyeceksin dedi, evet 2 hafta sonra dediği oldu. Ama arkadaşça konuşacaksınız demişti merhaba bile vermedim

Ay bi alıntılama yapamadım .eylem i ben hiç bilgi vermeden çok beğendim.olmuş bitmiş her şeyi bildi tip tarifine kadar hatta 2 kişiyi de .söykedikleri güvendiklerimle aynı zamanlaması da bekliyorum.umarım yanılmaz bende çok tuttu

Bana bir konuda dediği çıktı. Biriyle arkadaşın tanıştıracak sen istemeyeceksin dedi, evet 2 hafta sonra dediği oldu. Ama arkadaşça konuşacaksınız demişti merhaba bile vermedim
Hadi ya Valla bana hanım efendi bey efendi diye konusması sinir etti Ama olumsuzuda baya net söylemiş 2.5 vakit demiş orasını anlamadım :)

Ben eskiyi çoktan unuttum, yeni birinin heyecanı içindeyim. Aylin tutturdu bunla olmaz, eskisi dönecek diye. Soruda yok o dönmez dedim görürsün dedi
Çok değil geçen ay bunları söylese hayal kurmaya başlardım anında ama şimdi boş :) Bu falcılar da bize hiç yaranamıyorlar

yani neyi tutturdu canım, eskisi mi döndü baktırdığın kişi dışında. sen kimin heyecanındasın , ben hiçbir şey anlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…