- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Bana bir konuda dediği çıktı. Biriyle arkadaşın tanıştıracak sen istemeyeceksin dedi, evet 2 hafta sonra dediği oldu. Ama arkadaşça konuşacaksınız demişti merhaba bile vermedimKızlar serkan tek in dedikleri çıkan varmı durum analizi iyidi aslında ama dedigi çıkarmı bilemiyorum
Eylem'e bende baktırdım. ancak işle ilgili dediği şeyler çıkmadı, dolayısıyla aşk konusunda da dediklerinden şüpheliyim. zaten genelde bilmediğim veya bilemeyeceğim durumlardan bahsetmişti... zaman verip şöyle şöyle biri senden hoşlanıcak demişti, şöyle bir yere gittiğinde demişti, olmadı mesela.. ama yine de sıcak ve iyi biriydi.
Hadi ya Valla bana hanım efendi bey efendi diye konusması sinir etti Ama olumsuzuda baya net söylemiş 2.5 vakit demiş orasını anlamadım :)Bana bir konuda dediği çıktı. Biriyle arkadaşın tanıştıracak sen istemeyeceksin dedi, evet 2 hafta sonra dediği oldu. Ama arkadaşça konuşacaksınız demişti merhaba bile vermedim
Hadi ya Valla bana hanım efendi bey efendi diye konusması sinir etti Ama olumsuzuda baya net söylemiş 2.5 vakit demiş orasını anlamadım :)
Bendede iyi bi yorumcu aylin de tam tersini söyledi kafan çorba olduO olumsuzdan çekinmez çat diye söyler. İyi bir yorumcu bence. 2,5 ay içinde diyor.
Bendede iyi bi yorumcu aylin de tam tersini söyledi kafan çorba oldu
Aylin yeniden baslama fln demiş serkan tam tersini söylediAaa bana Aylin ve Serkan paralel gidiyor genelde. Bilemedim.
sence hangisi daha olabileteli birşey :)Aylin yeniden baslama fln demiş serkan tam tersini söyledi
Serkan tabiki :)sence hangisi daha olabileteli birşey :)
Serkan tabiki :)
Kızlar Bu Falcı Şule'nin olayı nedir? Eski falları okuyor olabilir mi?
Cok mu iyiydi kiz ?
O ihtimal hepsi icin gecerli, ama cozemedik kuskularimizla yasiyoruz :)
Hellööö
Cemile Başaran nasıl hanımlar? Anda iyi olsa da yeter yeni kan arıyorum da önerilere de açığımm
Ben ona bi kere baktırdım, güzel faldı ama bence tanıdık birisiydi. Fal ve sanal alemle işi olmayan bi arkadaşıma baktı hiç bişey bilemedi, sorusuna cevap bile vermedi.
Ben eskiyi çoktan unuttum, yeni birinin heyecanı içindeyim. Aylin tutturdu bunla olmaz, eskisi dönecek diye. Soruda yok o dönmez dedim görürsün dedi
Çok değil geçen ay bunları söylese hayal kurmaya başlardım anında ama şimdi boş :) Bu falcılar da bize hiç yaranamıyorlar