iyi/kötü falcılar

Offf ben bu surda burda baktirmayinlardan cok sıkıldım. Bunu en son mesaj atan kisi icin yazmiyorum. Ama hepimiz uzun zamandir isin icindeyiz neler dondugunun farkindayiz, aptal degiliz arkadaslar neler oldugunu biliyoruz. Atip atmamak benim tercihim. Ona atma bunu yapiyor buna atma sunu yapiyor. Yahu siz gercekten online falin cok guvenilir filan oldugunu mu dusunuyordunuz ? Ne cok gercek ki bu oyle olsun. Kimi keyfinden atiyor, kimi terapi niyetine atiyor, kimi umut arayip atiyor. Valla gecelim bunlara ben de zaman zaman yaziyorum ama biri bunlari yazinca aydinlanma yasamiyor kimse.

fal tutmuyor demedim anlamadınız sanırım , sitede yaşadığım olumsuzluktan bahsettim , ödeme yapılmış gelen fal yok karşılığını alamadım yanı kısaca . anlatabildimmi bilmiyorum ama

ayrıca gerek cafelerde gerek sanal sitelerde bir çok fal baktırdım , fal bu tutar tutmaz orasını bilemeyiz , ama hiç bir sitede böyle sorun yaşamadım , ilk fal reklamını bu sitede gördüm buradan takip ettim , takip edenlerde bilsin diye paylaştım

ayrıca gerek cafelerde gerek sanal sitelerde bir çok fal baktırdım , fal bu tutar tutmaz orasını bilemeyiz , ama hiç bir sitede böyle sorun yaşamadım , ilk fal reklamını bu sitede gördüm buradan takip ettim , takip edenlerde bilsin diye paylaştım

Ben fallar tutmuyordan bahsetmedim zaten :) Yasadiginiz problem gibi bir suru seyden bahsettim. Sizin mesajinizdan sonra geldi yorumum ama cidden size yazmadim.Ben de yaziyorum ciziyorum ama cidden aslinda atan herkes neler dondugunu biliyor.

haklısınız malesef bir çok sorun oluyor , ama işte biz biliyoruz bunları ilk defa baktıran biri olsa gerçekten fal gönderildi sanıcak siteye yazıp sormak aklına gelmezse boşa gidecek ödediği para

Bu sitelerde yapılan katakullilere karşı gösterilebilecek en iyi tutum buralarda gerçek yüzlerini yazmak. Aynısı bana da oldu biryolunvar'da. Ödememi yaptım, parayı çektiler, falı bekliyorum, bir baktım fal gözükmüyor. Mesaj attım yönetime böyle böyle oldu diye, falınız yok, göndermemişsiniz diyorlar. Olur mu öyle şey dedim, gönderdim, parasını da aldınız. Öyle bir katakulli ki yani, buraya yazıp gerçek yüzlerini göstermekten başka ne yapabilirsin?

Falalem de aynı şekilde biryolunvar gibi dolandırıcı bir site. Eğer bir yerlerde yaptıkları dolandırıcılıkların reklam edileceğini bilmezlerse iyice zıvanadan çıkarlar.

Kizlar lütfen bana yardimci olun :KK43: biryolunvar.com giremiyorum ama emine hanima kahve Fal baktirmak istiyorum. Kim Benim icin fali yükleyebilir. Parayi tabii ki önceden paypala size öderim. Lütfen bana yardım edin :KK43: :)

Kizlar lütfen bana yardimci olun :KK43: biryolunvar.com giremiyorum ama emine hanima kahve Fal baktirmak istiyorum. Kim Benim icin fali yükleyebilir. Parayi tabii ki önceden paypala size öderim. Lütfen bana yardım edin :KK43: :)

Neden giremiyorsunuz? Biz giriyoruz da siz nasil giremiyorsunuz anlamadim ?

Almanyada yasiyorum .. baglanmiyor kac gündür. Lütfen bana yardim edin
ama başkasının yerine fal atılmazki,senin enrjinle olmayınca,kartları sen seçmeyince,belki kartların kötü gelecek yada senin hal ve vaziyetinin üstünde çok anormal bir şekilde iyi gelecek,
olmazki öyle,tanımadığın insanlar,senin yerine fal atamaz diye düşünüyorum.

ama başkasının yerine fal atılmazki,senin enrjinle olmayınca,kartları sen seçmeyince,belki kartların kötü gelecek yada senin hal ve vaziyetinin üstünde çok anormal bir şekilde iyi gelecek,
olmazki öyle,tanımadığın insanlar,senin yerine fal atamaz diye düşünüyorum.

Kahve fal baktirmak istiyordum.. Baska nasil emine hanima ulaşabilirim. Yada nasil siteye girebilirim sizin fikrini var mi?

Anlattiginiz seyi biryolunvar ile ben cok yasiyorum ama sistemsel bir sorun oldugunu dusunuyorum, mobil olarak telefonumdan fal gonderdigimde cerezler acilmadigi icin odeme yapsam da falim gozukmuyor, panik yapmadan bilgilerimi mail atiyorum mobil odemeyse cep telefonumu odeme yaptigim saati vs yaziyorum donus yapiyorlar, ipad ile paypaldan odemistim onda sorun cikmadi, dolandiriciliktan degil sitenin alt yapisindan kaynakli, bazi cihazlara uyumsuz, musteri hizmetleri evet gevsek biraz ama bu da baska bir konu, beni de siteden sogutmuslardir, ben birkac falci disinda byv' a fal atmiyorum, fama ilkay orda baktirdigim isimler, ozenip burdakilere arada ayline atiyorum da bana isabetli bakmadi hic maalesef, bu konuda cok kirginim :))

X