iyi/kötü falcılar

Anlattiginiz seyi biryolunvar ile ben cok yasiyorum ama sistemsel bir sorun oldugunu dusunuyorum, mobil olarak telefonumdan fal gonderdigimde cerezler acilmadigi icin odeme yapsam da falim gozukmuyor, panik yapmadan bilgilerimi mail atiyorum mobil odemeyse cep telefonumu odeme yaptigim saati vs yaziyorum donus yapiyorlar, ipad ile paypaldan odemistim onda sorun cikmadi, dolandiriciliktan degil sitenin alt yapisindan kaynakli, bazi cihazlara uyumsuz, musteri hizmetleri evet gevsek biraz ama bu da baska bir konu, beni de siteden sogutmuslardir, ben birkac falci disinda byv' a fal atmiyorum, fama ilkay orda baktirdigim isimler, ozenip burdakilere arada ayline atiyorum da bana isabetli bakmadi hic maalesef, bu konuda cok kirginim :))

Bende de oldu çok kez,ekran görüntüsünü atınca zaten onaylıyorlar da.Berrinin bu kadar beğenilmesine çok şaşırdım yani taaa ilk çıktığı zaman yine 10 tl ikn atmışım vasattı.

Ben de su an ona hic atmamis olmama sasirdim :))

Bu iyiye delalet, Allah ta benim de bu huyu gitti, fala ilk musallat olduğum zamanlarda duyduğuma atardım , onlar atar ben yutardım :KK70: Baktım olmuyor, bakmıyım dedim bari :)

Falsadım ama hevesim yok. Fal sepeti Dennis gelmiş ,dikkatimi çekti sesli de bakıyor sanırım ama sanıım yedik kaz etinden doyduk lezzetinden olmuşum .

Bu iyiye delalet, Allah ta benim de bu huyu gitti, fala ilk musallat olduğum zamanlarda duyduğuma atardım , onlar atar ben yutardım :KK70: Baktım olmuyor, bakmıyım dedim bari :)

Falsadım ama hevesim yok. Fal sepeti Dennis gelmiş ,dikkatimi çekti sesli de bakıyor sanırım ama sanıım yedik kaz etinden doyduk lezzetinden olmuşum .
bence falsepetinin en iyisi Nesibe ise ki bence değildi, diğerlerine bulaşmaya bile değmez :KK12:

Falsepetinde bakilan fallar bence cok dandik, indirim donemi byv falcilari bile daha ozenli bakiyor bence, orda bi ayisiginin ilk fali cikmisti onda da venus retrosu vardi herkesin exi geri donmustu :) fal hevesi benim de kacti askin artik is yerime boyle paketle gelmesi lazim hayatim ev-is ekseninde zaten.. Ask yook is kotu gidiyor, ise yonelik fal atmak da istemiyorum iyice kotuye gidebilir die :)) ben kendimi meditasyona verdim bari ruh safligimi koruyayim :)

Falsepetinde bakilan fallar bence cok dandik, indirim donemi byv falcilari bile daha ozenli bakiyor bence, orda bi ayisiginin ilk fali cikmisti onda da venus retrosu vardi herkesin exi geri donmustu :) fal hevesi benim de kacti askin artik is yerime boyle paketle gelmesi lazim hayatim ev-is ekseninde zaten.. Ask yook is kotu gidiyor, ise yonelik fal atmak da istemiyorum iyice kotuye gidebilir die :)) ben kendimi meditasyona verdim bari ruh safligimi koruyayim :)

:) Ayışığını ben de beğenmiştim , yakın zamanda yani ..hakkını yiyemeyeceğim bi fal deneyimi oldu

Yeniyıla umarım temiz enerjilerle gireriz, varsa pratik homemade meditasyon teknikleri senden alabilirim bi dal :)))

:) Ayışığını ben de beğenmiştim , yakın zamanda yani ..hakkını yiyemeyeceğim bi fal deneyimi oldu

Yeniyıla umarım temiz enerjilerle gireriz, varsa pratik homemade meditasyon teknikleri senden alabilirim bi dal :)))

Ben uyumadan once rahatlamak icin kullaniyorum, nefes alip verme ve youtubeda meditation diye arattiginda populer videolari deneyebilirsin, bitmeden uyuyorum zaten :) benim yaptiklarim daha cok muzik esliginde ya da frekans olarak sesler, ama guided meditation yazarsan soyle yap boyle yapli videolar da var

Ben uyumadan once rahatlamak icin kullaniyorum, nefes alip verme ve youtubeda meditation diye arattiginda populer videolari deneyebilirsin, bitmeden uyuyorum zaten :) benim yaptiklarim daha cok muzik esliginde ya da frekans olarak sesler, ama guided meditation yazarsan soyle yap boyle yapli videolar da var

o sesli videoları biliyorum :) saatlerce sürüyo. diğer teknikleri de üşenirim yapmaya :p

bence falsepetinin en iyisi Nesibe ise ki bence değildi, diğerlerine bulaşmaya bile değmez :KK12:

Nesibe piyasadaki falcıların arasında yine de iyilerden yani her falı çıkmasa da boş hatun değil fal sepetini götürüyorsa o ve Venüs götürüyordur..

Ordaki Sema ile de Fal Alemdeki Şevval aynı kişiler. baktırmadım ama geçen çok aleni bir şekilde gözüme çarptı.

arkadaşlar merhaba max 20 tl tarot bakan önereceğiniz herhangi biri var mı sitesi farketmez :) yine falım geldi iyi bakan varsa baktırayım can sıkıntısı :KK54:
ben fama-aylin-cemile derim ama fiyatlarını hatırlamıyorum. o civarda bişeydi.. diğer yandan birine yollarsanız diğerlerine yollamayın, aynı kişiler olabilir diye şüpheler okudum

Selamlar Arkadaşlar :KK37:

Nasılsınız özledim sizi uzundur yoktum buralarda :))
Ben konuyu direk şöyle özetleyeyim ; hepsi tırttttt:KK43:
Hiçbirinin dediği çıkmadı . Uğruna fallara baktırtığım adamdan nefret ediyorum şuan ilginç kısmı o :)))
Hatta ben bu adamla nasıl bir senemi harcadım acaba diyorum şimdi .:KK70:
Yani yalan dolan bu işler valla bugüne kadar verdiğim paraya acıyorum üzülüyorum resmen sokağa atmışım paracıklarımııı :KK61:
Uzuuuuunn oldu fal işlerinide bıraktım vallahi daha mutluyum, sizede benim mertebeye erişmenizi tavsiye ederim kızçelerim , hayat boş eğlen coşş :KK50:

Kimse bizden daha değerli değilmiş onu anladım şimdiii , sevgiyle kalınnn :KK68:

Herkese selamlar :) Ben başka bi topikte daha önce tüm tecrübelerimi yazmıştım ben de falda canı yananlardanım :) Bazen insan bildiği doğruyu yanlışı da unutuyor. "aman eğlencesine" bile dediklerimizin bile çok etkisinde kalıyoruz. Fakat bi süredir o kadar asosyal bi hayatım var ki mecburiyetten. Yok yds ye çalış alese çalış işe git gel derken sosyal hayat neredeyse sıfır. E bir de üzerine özel hayatın karmaşıklığı eklenince... İnsan tutunacak bi dal arıyor bazen kendisini eyleyecek. Hani o nedenle çok da dövünüyorum artık napıyım çıkıp bi arkadaşımla çay kahve içmişim sayıyorum kendimi ama tabi dizginlemek lazım :)

merhabalar
daha önce serkan tek ve kahinvanga nın dediklerini yaşayan oldu mu? bu kişiler sanırım aynılar. ben dedikleri bir şeyi yaşadım ama sonuç için çok uzun vade verdiler. Çıkan çıkmayan paylaşabilir mi? Ne çıktı demeyin konu hem karışık hem özel. <3 <3 helpp

merhabalar
daha önce serkan tek ve kahinvanga nın dediklerini yaşayan oldu mu? bu kişiler sanırım aynılar. ben dedikleri bir şeyi yaşadım ama sonuç için çok uzun vade verdiler. Çıkan çıkmayan paylaşabilir mi? Ne çıktı demeyin konu hem karışık hem özel. <3 <3 helpp
Bana ikisi de çıkmadı incesaz. Hatta Selena, Nesibe, Hüma, İlkay iyi veya kötü burada konuşulan kim varsa dün patlamış oldu.

merhabalar

Tatlım aynı kişi olup olmadıkları konusunda bir bilgim yok,ama Serkan ile Sema nın aynı olduğunu düşünenler vardı. Ben Vangayı daha başarılı bulmuştum, dediklerini henüz yaşamadım.

X