iyi/kötü falcılar

smokecity smokecity senin Selena ya attığun son fal geldi mi? Baldankabak Baldankabak kuzu sen en son naptın Gizem,Sema arası kalmıştın

Yok tatlim nerde ben attigimda 26lardaydim simdi 10lu rakamlara dustum tek haneye hala inemedim :) bu arada akrep mesaj atti tersledim simdi yine bir falcilar akrep ile koc olani karistiriyor mu paranoyasina girdim selenaya da su icin kocun bilgilerini vermistim ama degistirebilsem akrebi yazardim :)))

Ben cidden Selena ne ara bu kadar fal alir oldu anlamadim, her atan 20 lerde bu kadari da fazla diyorum. Hic bir sey anlamadim bu isten.

Yok tatlim nerde ben attigimda 26lardaydim simdi 10lu rakamlara dustum tek haneye hala inemedim :) bu arada akrep mesaj atti tersledim simdi yine bir falcilar akrep ile koc olani karistiriyor mu paranoyasina girdim selenaya da su icin kocun bilgilerini vermistim ama degistirebilsem akrebi yazardim :)))

ahahaaaaaa :KK70: , şu durumda karıştırmalarını çok meşru gördüm.

Bişi olmaz, sen koçun bilgilerini versen de akrep sinsi, nalet,aksi meymeletsiz fala karışır bir şekilde :emir_bebek:

Ben cidden Selena ne ara bu kadar fal alir oldu anlamadim, her atan 20 lerde bu kadari da fazla diyorum. Hic bir sey anlamadim bu isten.

tatlım doğru cidden ben mailden atmdan önce tellwden atayım demiştim sıra 36ydı:KK57: çektim tabi sonra.

Nasıl bakıyor bilmem, gelmiş-geçmiş-gelecek bazen karışıyor bazen de kişiler ama tutuyor yani çoğu kişide de bende de, diyorum ya bir önce sorduğum kişiyi 0 bilgiyle dökmüştü ortaya , sosyal ağla falan yapılacak işler değil yani.

ahahaaaaaa :KK70: , şu durumda karıştırmalarını çok meşru gördüm.

Bişi olmaz, sen koçun bilgilerini versen de akrep sinsi, nalet,aksi meymeletsiz fala karışır bir şekilde :emir_bebek:

Gelecegi ongoremiyorsun iste.. Ben gecen sene eylul ayinda burada yaziyor olsaydim kizlar butun fallarim cikti diye binnazdakileri ovuyor olacaktim bildiklerinden degil de benimkinin cift karakterli ne istedigini bilmemesinden kaynakli sonuca baktigimda cogu cikmamis aslinda, bir falin cikip cikmadigini anlayabilmek icin bile zaman gerekiyor aslinda.

X