- 4 Ocak 2012
- 1.335
- 2.128
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
bana sormamışsın ama ben famaya kahve atmıştım çok da beğenmiştim epey nokta atışlıydı ocak ayı için süre verdi çıkarsa yazarım yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hicbirine atmadim hayatim, bunalimlardayim atmayacagim da hicbirine inanmiyorum. Dun atacaktim atmadim.
bir şey sorucam kızlar. selenada bilgisayardan bakınca farklı sıradayım telefonda farklı sıradayım hangisi doğru?
pcde daha öndeyim telefonda bi sıra gerideyim. inşallah pc doğrudur çok uzun zamandır bekliyorumpcdeki daha doğru, telefonda örneğin 24. sıradaysan 23 görünüyor sanırım ama yanıltıcı.
İyi yapmışsın.. ne bunalımı hiç yakışıyo mu minnak İkizler hatununa bunalım
Her şey güzel olacak, sınavın güzel geçecek
smokecity senin Selena ya attığun son fal geldi mi? Baldankabak kuzu sen en son naptın Gizem,Sema arası kalmıştın
pcde daha öndeyim telefonda bi sıra gerideyim. inşallah pc doğrudur çok uzun zamandır bekliyorum
tüh ya bi kaç gün daha bekliycem o zaman neyse...Maalesef mobil uygulamadaki dogru geride oldugundur dogru olan
Maalesef mobil uygulamadaki dogru geride oldugundur dogru olan
Yok tatlim nerde ben attigimda 26lardaydim simdi 10lu rakamlara dustum tek haneye hala inemedim :) bu arada akrep mesaj atti tersledim simdi yine bir falcilar akrep ile koc olani karistiriyor mu paranoyasina girdim selenaya da su icin kocun bilgilerini vermistim ama degistirebilsem akrebi yazardim :)))
Ben cidden Selena ne ara bu kadar fal alir oldu anlamadim, her atan 20 lerde bu kadari da fazla diyorum. Hic bir sey anlamadim bu isten.
Bitti sinavim hayatim, bakalim sonuclar bir aciklansin :)
ahahaaaaaa , şu durumda karıştırmalarını çok meşru gördüm.
Bişi olmaz, sen koçun bilgilerini versen de akrep sinsi, nalet,aksi meymeletsiz fala karışır bir şekilde
Bitti sinavim hayatim, bakalim sonuclar bir aciklansin :)
bence diyebilirsin senin görüün. bende beğenmiyorum Selena yı bana çıkmadı zaten.