iyi/kötü falcılar

Bana müge de asenat da olumsuzdu nitekim öyle de ilerliyor :=)

Binnazda ne kadar çok kahve falında yeni isim var öyle yaw... Boşu boşuna pahalı falcılar var çoğunun söyledikleri tutarlı olsa keşke... Şahsen 1-2 kişi hariç beni şok eden olmadı... Ama bir yolun vardaki aylin özellikle beni feci şok etmişti... Şimdi şu yeteri merak ediyorum...

merhabalar
daha önce serkan tek ve kahinvanga nın dediklerini yaşayan oldu mu? bu kişiler sanırım aynılar. ben dedikleri bir şeyi yaşadım ama sonuç için çok uzun vade verdiler. Çıkan çıkmayan paylaşabilir mi? Ne çıktı demeyin konu hem karışık hem özel. <3 <3 helpp
ikisinin aynı olduğunu anlamıştım bana aynı şeyleri söylediler bu durumda ikisi de çıkmadı hem de baya baya alakasız bi faldı

Geldi mi falin gozunaydin :) nasildi isabet var mi?
evet çok iyiydi hani bu kadar isabet olmaz ben anlatsam durumu eksik anlatırım ona göre resmen. karşıdakinin duygularıyla ilgili ilkay ve famayla aynı şeyleri söyledi. daha doğrusu ilkay fama ve selena ağız birliği yapmış gibi benzer şeyleri söylediler. artık fal atmayı bırakıp beklemem lazım sanırım

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır sitedeki Binnaz Abla konusunu takip ediyorum, şimdi de bu başlığı görünce kendi deneyimlerimi aktarmak için üyelik aldım :) Bu ara baktırmıyorum, sıkıldım çünkü. Döktüğüm paralara da acır oldum. İnşallah baktırmam daha da.

Baktırdığım kişilere gelirsek;

Binnaz'dan başlayayım.

Sezgi Candan: İlk olarak bu kadınla başladım. Mevcut durumları bildi aslında, uzun uzunda yorum yapmıştı. Gelecek hakkında dedikleri tutmadı tabii ki. Hatta hikaye uydurmuş resmen.

Ceren Esemen: Bu da sembollere göre yorumluyor. Gelecek tutmadı.

Selin İmer: Nokta atışları vardı, yok diyemem ama sorduğum soruya istinaden de uydurmuş olabilir ve tabii ki gelecek tutmadı.

Öykü Gezgin:
Eh işte. Uzun bir süre vermişti, tutacağını sanmıyorum.

Umut Işık: Hayatımda bu kadar tırt bir yorum almamıştım. Bi de profilinde net tarihler falan diyor. Hiçbiri tutmadı. O profildeki yıldızlar neye göre verilmiş, onu da anlamadım.

Yağız Er: Salladı. Canımdan cicimden başka bir şey yok yorumunda.

Burak Aksu: Bu adamı beğenmiştim. Göz boyamıyor en azından.

Suzan Özyaz: Sembollere göre yorumluyor. Gelecek tutmadı tabii ki.

Rabia Barika: Nokta atışları vardı.

Zeren Yıldız: Bu kadını Türk dizilerine senarist olarak atasınlar, yok böyle bir şey. :KK48:

Bade Emren: Pozitif düşünmeye iten birisi. Gelecek tutmadı tabii ki ama dertleşme tarzında bir fal olmuştu.

Esin Güven:
Pembe tablocu. Profilindeki yorumlara aldandım bi de. Gelecek tutmadı bunda da.

Gizem Sitare: Sesli yorumculardan ilk bu kadını denedim. Pek beğenmedim, daha doğrusu anlaşılır bir yorum değildi. Hem ses kalitesi çok kötüydü, hem de yorumlarken sürekli 'eeeee eeeee eeeee' şeklinde konuşması yüzünden odaklanamadım. Tutmadı yani.

Karaca Duran: Bunun samimiyetini sevmiştim. Pozitif düşünmeye iten birisi bu kadında. Kötü diyemem, ama çıkmıyor.

Nehir Ateşoğlu:
Verdiği tarihe daha var aslında ama mevcut durumları bilmişti. Yorumu da güzeldi yani öyle alıp allayıp pullamıyor, arkadaş ortamında bakılan fallar gibiydi, beğenmiştim.

Kemal Devrim: Bu adam isminizin sonuna '-can' takısını ekliyor, nasıl kötü duruyor nasıl kötü duruyor. Tutmadı tabii ki bir de reklam yapıyor Facebookta sayfamı beğen falan diye :KK45:

Defne Tanrıkulu: Burç bilgisi istiyor, burç bilgisine göre de karakterinizi yorumluyor işte. İnternetten burç özelliklerine bakıp ben de yorumlarım açıkçası.

Rüya Yıldız: Tutmadı.

Şennur Yıldırım: Bu kadında sesli yorum yapıyor ama ben içimi bu kadar daraltan bir ses duymamıştım daha önce. Sürekli bir nefes çekişi var 'haaağ' diye, odaklanamıyorsun. Avukatla evlencekmişim falanmış filanmış. Alakasız.

Nil Güneş: Tırt.

Hülya Demir:
Bu kadın mevcut durumu bildi, aslında daha da derinlere indi. Gelecek hakkındaki öngörüsü çıkar mı bilmiyorum ama geçmişle alakalı tahminleri doğruydu.

Tuana Akın: Verdiği tarih 1 ay sonra. Çıkacağını sanmıyorum, tarihte uzun olduğu için yorum yapamıyorum pek ama nokta atışları var.

Natali Derinsu: Tırt.

Yeşim Çakır: Eh diyebilirim.

Sahra Buhari: Hem yorum yapıyor, hem de tavsiyeler veriyor. Tahminleri doğruydu. Sitede ilk kez bi yorumcudan memnun kalmıştım.

Saadet Durmaz: Zeren bir, bu iki. Güzel bir senaryo yazmış, ama nasıl senaryo. O kadar alakasız ki. Hiç memnun kalmamıştım, iade istedim hemen.

Merve Akın: Tarot baktırmıştım. Hani internetten açıp kartın anlamını okursun ya, aynen öyleydi. Bi yorum falan katmamıştı.

Benna Küçüker: Katina baktırdım buna da. Yorumu güzeldi.

Emir Can: UZAK DURUN! Öyle bir yorum yazmış ki Türkçe olduğu halde anlamıyorsun. Sakın baktırmayın, hiçbir şey anlamazsınız.

Asude Işık: En iyisi. Bir insanın hisleri bu kadar mı yoğun olur? Her şeyi bilmiş, benim kimseye söyleyemediklerimi bile söyledi. Verdiği tarihlere daha çok var ama bilmiyorum. Geçmişi tam tutturmuştu.

Fal Sepeti'ne gelelim.

Demirkan Deren: Uzun bir yorumdu ama bakarken elinde kart mı vardır nedir çat çat vuruyor, anlayamıyorsun. Tırt.

Fal Alem.

Rezzan Abla: Durumlar hakkındaki yorumları doğruydu. Verdiği tarihlere de daha var, ama geçmiş tuttu bunda da.

Fal Kutusu'nda da çok kişiye baktırdım, fiyatlar ucuz ama pembe tablocu hepsi.

Benim tecrübelerim bunlar arkadaşlar. Daha yazamadıklarım da var, genelde yeni yorumcular bazıları da. Çok para döktüm, cidden acıyorum.
Ayrıca bu başlığı açan kişi de çok iyi etmiş. Binnaz'dakilerin çoğu umut tacirliği yapıyor zaten. Doğru düzgün yorumcu 2 3 tane. Yüzde sekseni tırt yani.

yarısı çıktı canım diğer yarısı imkansız
Serkan tek kaginvanga anda süper ama düşünce okuyorlar bence, mesela adam beni düşünmüyor bile, ama benim kafam da durum böyle oldu, işte ilgisizlikten veya başka şeyden bittiğini düşünüyorum veya ailevi, bunlar bunun aynen yazıyor ve şok oluyoruz. Belki de adamın hayatında başka biri var. Sonuçta burda biri yazmıştı, 8 aydır bekle döncek demişler adam için, adam başka biriyle evlenmiş.

Serkan tek kaginvanga anda süper ama düşünce okuyorlar bence, mesela adam beni düşünmüyor bile, ama benim kafam da durum böyle oldu, işte ilgisizlikten veya başka şeyden bittiğini düşünüyorum veya ailevi, bunlar bunun aynen yazıyor ve şok oluyoruz. Belki de adamın hayatında başka biri var. Sonuçta burda biri yazmıştı, 8 aydır bekle döncek demişler adam için, adam başka biriyle evlenmiş.

benimki öyle değildi canım benim bilmediğim bir durumu bilmişlerdi, o dönem haberim yoktu öyle bir şey olabilceğinden bir ay sonra öğrendim. anda değildi yani yoksa çıktı demem.

kızlar slm...burada bir iki övüldüğünü gördüğüm için biryolunvarda ayline baktırdım.heresin aksıne cok net asla aslan diyerek bişeye hayır olmayacak dedi...ama diğer falcılar gibi gecmişten simdiden hiç bahsetmedi...yani işim veya hayatımla ilgili işte sunuda bildi dediğim bişey olmadı..fala inanma falsızda kalma derler ya asla hayır deyince bi kötü oldum....nasıldır aylin...yorum yapınnnnnnnnn

X