- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
iyi geceler kızlar:) çok tatlı başlık olmuş gelcem yine! öpüyorum :)
iyi geceler kızlar:) çok tatlı kişilerden oluşan bi başlık olmuş gelcem yine! öpüyorum :)
venüs amber de 26 kişi mi var
venüs amber de 26 kişi mi var
Baslamis mi o bakmaya ee ona atam madem 3 5 gun sonra yine acarsa
iptal olmaz mı yaa, 26 yı nasıl bakacak ki?
sistemde hata olmuş yazmış, çekebilirsiniz demiş kimse çekmeyecekbenim geçen yıl attığım falı çıkmadı ama iyi yorumcu severim
Evet tam falcı da, bi tutup bi tutmayanlardan o da.. sende olumlusu mu çıkmamıştı yoksa olumsuz dediği şey mi olmadı?
Bence de kimse çekmeyecek, Selena hesabı sonuncu kişi 3- 4 hafta sonra belki falını dinleyecek :)
falın yarısı olumlu yarısı olumsuzdu görüşeceksiniz isteyecek ama sen istemeyeceksin demişti ama adam hiç geri dönmedi
Ahahahaaa , her ihtimali göz önünde bulundurarak yorum yaptığı da gözümüzden kaçmadı
Bir ihtimal daha var; ölmek mi dersin ? Venüs :))
Beni de aramaz dediği adam aradı.
Velhasıl kelam Göle maya çalmak gibi bu fal, Ya Tutarsa!.
Ferruh yeni ama ucreti cok fazla degil mi sizve de? 17.50 gibi bir sey olsa dusunmeden atardim maksat elimiz alissin :)
Ferruh yeni ama ucreti cok fazla degil mi sizve de? 17.50 gibi bir sey olsa dusunmeden atardim maksat elimiz alissin :)
Iste acaba acaba unlu biri mi ki ismi cismi bilinen. Ayyyy ferruh kimsin sen
sanmam kız ; tanıtıcında fal diince yazmış , ben mi çok ayrıntıya takılıyorum. bi de bi kişi 2 vermiş, bilemedim, kendini Ferruhlaştırıp, Feriştah çıkmasın başımıza. ben neden böyle birden bire kıllandım bilmiyorum ama iyi bi gizem yarattı o kesin.