iyi/kötü falcılar

Valla yurdun dort bir yanindan arkadaslarim fali biraktin degil mi diye topa tutsa da o son fali atacagim uleyn :KK71: ama faturasiza cevirdim ya bir ay dolmadigi icin atamiyormusum 2 3 gune dolunca atcam vallahi atcam kriz gibi biseye yakalandim duramiyorum:rolleyes:

_Makaron_ _Makaron_ kiz ferruh nasil bi de hele, ferruh mu falci sultan mi :rolleyes:

Falcı Sultan bana çok güzel bakmıştı o nedenle eminim ya eski falları okuyor ya da bilindik birisi. Ferruh'a gelince... Allah cızırtını versin Ferruh. Hiç beğenmedim. :KK70:

ben de inanmıuorum o yüzden bildiklerimle devam ettim son aylarda zaten dükkanı bi ay sonra kapatcam ben .
_Makaron_ _Makaron_ Ferruh a baktırdın mı sen? nasıldı?

Cıx beğenmedim. Soy isminde s olan biriyle görüşmen olacak dedi eski sevgilimin soyismi de s ile başlıyor. Hani attı tutturdu olabilir ama genel olarak herkese uyacak faldı.

Cherry napion :KK50: Banlisin amma okursun sen buralari simdi, Kizim iki gun uslu dur daa :KK20: Mesajlari da okuyamiyorsun simdilerde degil mi :KK8:

Ahahah kim bilir ne zaman okuyacaksin haa :-)

Cherry napion :KK50: Banlisin amma okursun sen buralari simdi, Kizim iki gun uslu dur daa :KK20: Mesajlari da okuyamiyorsun simdilerde degil mi :KK8:

Ahahah kim bilir ne zaman okuyacaksin haa :-)

:) bu gidişle komple sürgün edecekler onu, ya benim de dilime onlarca hunharca cümleler geliyor bazı başlıkları veya yorumları okyunca ama susturuyorum. Neyse her nerde nefes alıp yaşatılıyorsan Chery , bu gidişlerin sonu yok.

Dülaayyyy dönn, nolur dön Dülaaayyyyy :KK70:

:) bu gidişle komple sürgün edecekler onu, ya benim de dilime onlarca hunharca cümleler geliyor bazı başlıkları veya yorumları okyunca ama susturuyorum. Neyse her nerde nefes alıp yaşatılıyorsan Chery , bu gidişlerin sonu yok.

Dülaayyyy dönn, nolur dön Dülaaayyyyy :KK70:

Ahahah valla bence de bigun muebbet yiyecek ama hadi hayirlisi :KK70: Kasla goz arasi ban yemis sok oldum daha mapuslugu yeni bitmis idi :KK70:

Ahahah valla bence de bigun muebbet yiyecek ama hadi hayirlisi :KK70: Kasla goz arasi ban yemis sok oldum daha mapuslugu yeni bitmis idi :KK70:

Hayır nerde dediğin gibi ne zaman sürç ü lisan pardon sürç ü çıngaraklı yılan yapıyorsa tısss, milette de ne kin var hemen kibliyolar heralde, ama bazıları da hakikaten ıslak meşe odunuyla dövülmeyi hakediyor da, neyse ,bekle dedi gitti biz bekliyoruz o da döner inşallah , ölüm gibi bişi olmaz :p

Hayır nerde dediğin gibi ne zaman sürç ü lisan pardon sürç ü çıngaraklı yılan yapıyorsa tısss, milette de ne kin var hemen kibliyolar heralde, ama bazıları da hakikaten ıslak meşe odunuyla dövülmeyi hakediyor da, neyse ,bekle dedi gitti biz bekliyoruz o da döner inşallah , ölüm gibi bişi olmaz :p

Cherry saniyorum hep geyikten ban yiyor, Mune oyle diyordu sankim. Geyige cok bagliyor. Bir de etkisi var mi bilmiyorum ama yarismada her konu altinda oy istemisti, belki yine istemistir seni biraz pist disina alalim demislerdir:KK70:

Ya ben Turkiye gundemine girmiyorum,dun bir gireyim dedim, bir baktim bir sayfa mesaj yazmisim birine cevap, ama ne ara nasil yazdim bilmiyorum :KK57: Hemen kendime geldim yollamadim zira benimki sadece site mapusluguyla kalmayabilirdi. O yuzden yasak koydum asla bakmayacagim oraya yoksam kendi basimi kendim yakcam :KK47:

Aynen öyle , cahil şükela çok yok saymak en iyisi :KK66:

Nerde kalmıştık ,torbasında umut , torbasında insana dair ne varsa..

Nasillardi? Valla ben de simdi gecmiste bana bilmis birine yolladim, bakalim atip mi tuttu yoksa yine biseyler bilcek mi :KK51: Kasiniyorum bu aralar zaten :KK47:

Once ferruha attim burc, karakter yorumu gibiydi basta olumsuz olumsuz yazip sonucunda ama senin icin olumlu seyler de vara baglamis, sok edici bir sey yoktu keza nairada oyle, pembis pembis bakmis yine :)

Bir de is hayatimda cok pis bi haksizliga ugradim duzenli fal baktiriyorum biliosunuz, sorumda fix is ve ask hayatimda neler olabilir cogu zaman hic kimse boyle bir sey icin uyarmadi, yani bi bakima sarsilmak iyi de oluyor, aski meski birakip nereye gidiyorum beni dusunmeye basladim, ya ben ask insani falan degilim, bir sekilde hic olmuyor, is hayatimin cogunu kapliyor zaten yeni is arayislarina girecegim sanirim

Haklisiniz kizlar. Vallahi dayanamiyorum depresyondayim sanirim, sinava calisamiyorum baska biseye odaklanamiyorum. Napayim napayim ben en iyisi fal atayim dedim :KK51:

Bir de is hayatimda cok pis bi haksizliga ugradim duzenli fal baktiriyorum biliosunuz, sorumda fix is ve ask hayatimda neler olabilir cogu zaman hic kimse boyle bir sey icin uyarmadi, yani bi bakima sarsilmak iyi de oluyor, aski meski birakip nereye gidiyorum beni dusunmeye basladim, ya ben ask insani falan degilim, bir sekilde hic olmuyor, is hayatimin cogunu kapliyor zaten yeni is arayislarina girecegim sanirim

Hiçbirisi ( belki çok çok azı dışında ) ani gelişmiş iş/ sağlık olaylarını göremiyo ve bu8nlar büyük büyük olaylar aslında. yani duygusal yaşamla ilgili zaten söylenebilecek kaç durum olabilir ki, tarihleri tutturamamalarından belli değil mi, görüsü açık olanlar bilir bunu da. tarihlerin açık ara patlamasından bile neredeyse tamamımının senarist olduğunu söyleyebiliriz.

Bence de silkelenip , akış içinde kendimizi ne denli tıkadığımızın farkına varmak gerek.

Yeni bir yıl, ''önce sen'' olacak benim için .

Amaaan tirt geldi, fal kutusu demirel. Saka gibi kadina aylar omce attigim falda resmen bilmis. Ama bu bildiginiz promosyondan hallice.

X