- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Ben de belki benim enerjim tuttu dedim ama yok yani. Begenmedim hic bosa attik.Hadi yaaa, onu ben de hiç beğenmemiştim, senle paylaşmıştım.
Atmış tutmuş o zaman
Hiçbirisi ( belki çok çok azı dışında ) ani gelişmiş iş/ sağlık olaylarını göremiyo ve bu8nlar büyük büyük olaylar aslında. yani duygusal yaşamla ilgili zaten söylenebilecek kaç durum olabilir ki, tarihleri tutturamamalarından belli değil mi, görüsü açık olanlar bilir bunu da. tarihlerin açık ara patlamasından bile neredeyse tamamımının senarist olduğunu söyleyebiliriz.
Bence de silkelenip , akış içinde kendimizi ne denli tıkadığımızın farkına varmak gerek.
Yeni bir yıl, ''önce sen'' olacak benim için .
Ben de belki benim enerjim tuttu dedim ama yok yani. Begenmedim hic bosa attik.
Benim bu sene hedefim insan iliskileri :) kendimi daha iyi ifade edebilmeyi ogrenmek, hislerime acik olmak, pasif agresif tavir yerine sorunla yuzlesmek, bagimli iliskilerden de kurtulmak, cogu zaman konusmak yerine cozulmemis bir konu olarak bazi seyleri birakip kendi kendime bekliyorum iste fallara bel bagliyorum, kapiliyorum bahtimin ruzgarina :)
Bu ara feci kaşınıyon sen:)) sana bi gelmişler:))Nasillardi? Valla ben de simdi gecmiste bana bilmis birine yolladim, bakalim atip mi tuttu yoksa yine biseyler bilcek miKasiniyorum bu aralar zaten
Bu ara feci kaşınıyon sen:)) sana bi gelmişler:))
smokecity tutulma/ ruh burcunu duydun mu az önce astroloji ile ilgili bi gruba katıldım da orda geçiyo
O ne kizben kesin tutuldum bak durup duruyorum oldugum yerde kesin
senin tutulma burcun kanepe
Bilmiyom kız ben de sordum cevap da alamadım ama galiba önemli bişiymişşş
Hih bi o eksikti bir de ona bakalim bakalimayh falci kalmadi piyasada vallahi tukettik topikce tukenmislik sendromu yasiyoruz
ya var ya ruh ikizimiyiz bilmem de , dşüncede aynı olduğumuz kesin. az önce sana tuıtulma burcunu yazarken içimden '' bozuk plak gibi sardığımız fallardan elimizi çekince neye saracağımızı şaşırdık'' geçti de.
Kalmadı kalmadı vallahi, yedik içtik bitirdik hepsini ondandır bu sirozlu,ödemli şiş hallerimizFalcı fesadı geçirdik resmen.
smokecity tutulma/ ruh burcunu duydun mu az önce astroloji ile ilgili bi gruba katıldım da orda geçiyo
çok kötü facia atma derim ben yaptım o hatayıKizlar yenilerden birilerini deneyen var mi? Su bir yolun varda defne ekin gozume carpip duruyor deneyen var mi?
çok kötü facia atma derim ben yaptım o hatayı
Yok tatlim duymadim ne ki o?
Tutulma burcu, dogum tarıhınızden öncekı son Günes tutulmasının gerçeklestıgı burç Mesela sız Basak burcusunuz yanı Agustos Eylül dogumlusunuz, o sene sız daha annenızın karnındayken son Günes tutulması 1 Hazıran'da olmus yanı Ikızler burcunda Buna Tutulma burcu denıyor Sızın burcunuz Basak, tutulma burcunuz Ikızler oluyor
Bu konuda Hakan Kırkoglu'nun "Ruhun Yolculugu" dıye bır kıtabı var Tamamen bunu anlatır Hayata gelıs amacınıza daır, yasam yolunuza daır bılgıler ıcerdıgı düsünülür
Yok tatlim duymadim ne ki o?
Aynen.. 87 doğumlu biri bi önceki yıl olan , 86daki anne karnındayken olan tutulmaya bakıp öğreniyo, benim yaymış