iyi/kötü falcılar

yakışıklı olduğu kadar cazibeli etkileyici bir falcı deeelmişş demek , tamam onu out yaptık, şimdi kim in olsun

Valla yurdun dort bir yanindan arkadaslarim fali biraktin degil mi diye topa tutsa da o son fali atacagim uleyn ama faturasiza cevirdim ya bir ay dolmadigi icin atamiyormusum 2 3 gune dolunca atcam vallahi atcam kriz gibi biseye yakalandim duramiyorum

@benazir kiz ferruh nasil bi de hele, ferruh mu falci sultan mi

Aaa kiz kafayi yemis yazik ayol

haha bakayım sana
cidden günahından tırsmasam bakardım ama bir kere baktım fıtıl fıtıl çıktı tırsıyorum ekndimden daha da bakamadım

haha bakayım sana
cidden günahından tırsmasam bakardım ama bir kere baktım fıtıl fıtıl çıktı tırsıyorum ekndimden daha da bakamadım

Kığzzz beni hatırladın mı, bdv de konularda sanki paslaşırdık , sen de boğa burcuydun sanırsam .
Kim çıktı bu arada online olmadığı kesin de :))

Aaa kiz kafayi yemis yazik ayol

Ferruh da tek bir olmsuz oy bile beni olumsuz etkiledi. Çok mu Ferruhlaştırdım acaba onu gözümde atmıcım ben ona ,iç sesim nein Davuuudd olmaz dedi.

At kız , jübileni yap öyle sahalara veda et

haha bakayım sana

ay kız senmişsin bakan , ama artık bakmıyormuşsun

hiç mi hiç , birazcık bile mi, bi fincan kadar bile Mİ değil fincanın yarısı? sadece tabak ? :)

ay kız senmişsin bakan , ama artık bakmıyormuşsun

hiç mi hiç , birazcık bile mi, bi fincan kadar bile Mİ değil fincanın yarısı? sadece tabak ? :)
hehehe çok tatlısın yahu
ben biraz bunlara inanmaktan korkuyorum da ondan
çünkü arkadaşlarımdan birisi sana aşk çıkacak rüyamda gördüm dedi aşık oldum
annem sürekli zaten rüyasında bir şeyler görür zaten
ben de çok hissederim eskilerden bikaç başıma gelen bişey var ama anlatmasam daha iyi güzel şeyler değil
trafik kazası, ölüm.. gibi..
o yüzden uzak duruyorum aslında inanıyorum galiba içten içe ama inanmak istemiyorum
öyle diyeyim kısaca

Aslinda korkcak bir sey yok di mi sekerim (nasil ikna ederiz ki aceba )

Israr etmeyelim bence , çıkmışsa korkmuştur.
o değil de lizz in fotosu penelope cruz ya, Penelope aslında Yunan Mit. inde -sadakat timsali demekmiş, o DA BOĞAYDI galiba AkarGider bi ortak noktamız daha var

Israr etmeyelim bence , çıkmışsa korkmuştur.
o değil de lizz in fotosu penelope cruz ya, Penelope aslında Yunan Mit. inde -sadakat timsali demekmiş, o DA BOĞAYDI galiba AkarGider bi ortak noktamız daha var
vaay gerçekten bunu bilmiyordum demek ki burçtan çekmiş beni hehehe
ama kadındaki asalete oldum olası bitmişimdir
tip olarak da benzeten oluyor ondan seviyorum :)

Biz hissediyoruz yaa ! İnanırım ne demek istediğini de çok iyi anladım

vaay gerçekten bunu bilmiyordum demek ki burçtan çekmiş beni hehehe
ama kadındaki asalete oldum olası bitmişimdir
tip olarak da benzeten oluyor ondan seviyorum :)

Olabilirrr, burçların genel karakteristik herkeste olmasa da belli bi yüz /beden özellikleri var zaten. göz bakış dudak ve saç şekilleri. ben biliyordum boğa olduğunu da , isminin anlamı daha hoşmuş tam uymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…