iyi/kötü falcılar

sistemde hata olmuş yazmış, çekebilirsiniz demiş kimse çekmeyecek :KK70: benim geçen yıl attığım falı çıkmadı ama iyi yorumcu severim

Evet tam falcı da, bi tutup bi tutmayanlardan o da.. sende olumlusu mu çıkmamıştı yoksa olumsuz dediği şey mi olmadı?
Bence de kimse çekmeyecek, Selena hesabı sonuncu kişi 3- 4 hafta sonra belki falını dinleyecek :)

Evet tam falcı da, bi tutup bi tutmayanlardan o da.. sende olumlusu mu çıkmamıştı yoksa olumsuz dediği şey mi olmadı?
Bence de kimse çekmeyecek, Selena hesabı sonuncu kişi 3- 4 hafta sonra belki falını dinleyecek :)

falın yarısı olumlu yarısı olumsuzdu görüşeceksiniz isteyecek ama sen istemeyeceksin demişti ama adam hiç geri dönmedi :KK70: :KK70:

falın yarısı olumlu yarısı olumsuzdu görüşeceksiniz isteyecek ama sen istemeyeceksin demişti ama adam hiç geri dönmedi :KK70: :KK70:

Ahahahaaa , her ihtimali göz önünde bulundurarak yorum yaptığı da gözümüzden kaçmadı :cool:

Bir ihtimal daha var; ölmek mi dersin ? Venüs :))

Beni de aramaz dediği adam aradı.

Velhasıl kelam Göle maya çalmak gibi bu fal, Ya Tutarsa!.

Ferruh yeni ama ucreti cok fazla degil mi sizve de? 17.50 gibi bir sey olsa dusunmeden atardim maksat elimiz alissin :)

Ferruh a atmam ya baştan böyle sahneye çıkış ücretini fazla yapanlar bende ilk falda beklentimin altında kalıyolar sanki.

Iste acaba acaba unlu biri mi ki ismi cismi bilinen. Ayyyy ferruh kimsin sen :rolleyes:

sanmam kız ; tanıtıcında fal diince yazmış , ben mi çok ayrıntıya takılıyorum. bi de bi kişi 2 vermiş, bilemedim, kendini Ferruhlaştırıp, Feriştah çıkmasın başımıza. ben neden böyle birden bire kıllandım bilmiyorum ama iyi bi gizem yarattı o kesin.

sanmam kız ; tanıtıcında fal diince yazmış , ben mi çok ayrıntıya takılıyorum. bi de bi kişi 2 vermiş, bilemedim, kendini Ferruhlaştırıp, Feriştah çıkmasın başımıza. ben neden böyle birden bire kıllandım bilmiyorum ama iyi bi gizem yarattı o kesin.

Amaaan iki verdilerse tirttir anlasildi, asayis berkemal ferruhu eliyoruz :63:

Kizlar geyik bir yana hakikaten cikan fal yok. Ucundan kiyisindan cikma anlaminda falci sema bilmis. Gerisi patlamis. Oturdum bir yili askin suredir attigim fallari okudum, yuzumde gulumseme, eskisi yenisi derken cikan fal yok :)

Ha bunlara ragmen bugun odeme kisminda terslik yasamasam atacaktim. Nedenini bilmiyorum, fali cikmasi icin atmiyorum galiba. Bunaldigim bir an rahatlama araci sanirim. Ama yanlis. Sonucta fal isleri yalan dolan. Acidim kendime biraz, biraz guldum, biraz gecmisi hatirladim uzuldum. Herkese sapsik bir ani olarak anlatiyorum bu bir yillik online fal macerasini. Ama artik rahatlama araci olarak bile kullanmamak lazim.

X