- 17 Mart 2015
- 1.329
- 2.959
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Mayıs başında baktırmışım bi numara yok yani Aralık ayına girdik. Doğru valla ya tutarsa diye diye bu hallere geldik zatenBana da biraz pembe geldi :) artik pembislere aldanmiyorum eskisi gibi yine de fikir alayim dedim hani belki
Mayıs başında baktırmışım bi numara yok yani Aralık ayına girdik. Doğru valla ya tutarsa diye diye bu hallere geldik zaten
6 ay içinde belki de tutar yaw biz de biraz pembiş düşünelim pembiş olsunBana saglam olsun diye 6 ay icinde demis zaten ahahaa :) olumlu konusana inanmiyorum olumsuza bozuluyorum ne degisik bi insan oldum
6 ay içinde belki de tutar yaw biz de biraz pembiş düşünelim pembiş olsun
En güzeli. Ben de her gördüğüme daldım, her duyduğuma attım. Şimdi bikaç aydır uzaklaştım ve çok nadiren atıyorum. Hele yeni türeyenlere bulaşmıyorum bile çünkü başka falcının yeni sahte hesabı çıkıyo sonra sinirleniyorumOoo 6 ay icinde kac fal patlatirim ben :) bunu sirf fal krizimi dindirmek icin baktirdim artik kriz anlarimda ucuz falcilara yonelecegim
Bebişlerim size haberlerim var bu öküz çıkan yengeç erkeği ile konuşuyoruz hala. Çok ilgili. Ama ben tabiki güenemiyorum. Birkaç hafta sonrasına falan etkinlik bile planladık. Kafam çok karışık.
Nurbanu ya ben yazın atmıştım, o zaman birebir bu adamı daha tanışmadan tarif etti ikinci falı da ne olacak diye attım çok olumluydu. Umarım iyi şeyler olur şans dileyin bana :)
Daha önce ucundan da olsa gerekli gereksiz kim bişey tutturduysa ona baktırmakta fayda var. Nacizane fikrimkızlar ben deliriyorum bana falcı önerin pleaseee. yeniler yok mu?
bu defa şeydanın bacağını kır incesazım Nurbanuya ben kahve atmıştım 1 ya da 2 defa. Ben beğeniyorum gerçekçi yorum yapıyo. Olumluyu da olumsuzu da söylüyo en azından benim fallarım öyle. Çooook mutlu ol incesazım.
yengeç erkekleri biz yengeç hatunlarına benzemiyor ne yazık kikafalarında sürekli bir endişe, sürekli bir vesvese var bu tiplerde. Ama sevdinmi güzel sever malum duygusal burç
Amin bitanemay evet bende yengecim ama hiç benzemiyor bana hayırlısı artık ya korkuyorum kırılmaktan ondan böyle oldum ne olacak ne olacak diyedarısı hepimizin başına
online değiller çoğu yaDaha önce ucundan da olsa gerekli gereksiz kim bişey tutturduysa ona baktırmakta fayda var. Nacizane fikrim
Amin bitanemValla bıktım bu yengeçlikten ben
Heee o kötü olduonline değiller çoğu ya
Kız aynı fantezi bende de varvalla çocuğum olsa tutar içimde yengeç olmasın diyehep kendimize eziyet millet flörtleşirken ne mutlu ben diken üstündeyim
çok çok az canım ya bende az buçuk tutturan valla. yıllardır bu sektördeyim bide ahahaha.Heee o kötü olduYa ucuz birine at ya da işte hangi fal türünü atacaksan bilinen iyilerden birine atabilirsin. Daha önce hiç mi online da enerjinin tuttuğu olmadı en azından anda başarılı diyebileceğin
Saraylıya sene başında baktırmıştım hiç tutturamadı banaçok çok az canım ya bende az buçuk tutturan valla. yıllardır bu sektördeyim bide ahahaha.
dur bi bakınayım tekrar.saraylı gizemli hatun venüs iyi fena sayılmaz bende. diğerleri tırt.
berrin ulusoya kahve attım ilk geldiğinde, yorum fena değildi du bi sağlamasını yapam dedim başka hesaptan katina attım başka hikaye anlatmış bilemedimbyv'deki defne, berrin ulusoy falan nasıl kızlar?