ben ne yazmışın tam okumamışsın bi sorun yoksa neden sezeryan normal olmayan bişey zaten şimdiki kadınların çoğu bunu istiyo bi sorun yoksa normal doğum neden yapmayasın annen zamanından kalan bi çok şeyi yapabliyosun sen nasıl doğmuşsun bişey olmuşmu sana gökten inmeden herhalde ya bikere normal doğum kötü olsa allah vücudumuza neden öyle bi yer yapsın sezeryan çok iyi ya herkes sezeryan yapsın zaten sezeryan normalde sorun yaşayan insanlar için yapılıyo ki şimdiki bayanlar acı çekmiyeyim diye hemen bıçak altına yatıyolar sezeryanın bi videosunu izle ondan sonra yorum yap hangisi daha iyiymiş o zaman karar verirsin ya normal doğumun neresi kötü allah aşkına sizde normal doğumu öcü gibi göstermeyin bende senin bu sezeryan aşkına bi anlam veremedim acaba sezeryan olmasaydı ne yapardınız çok merak ediyorum bence sezeryan en son yöntem olmalı sorun yoksa normal bence en iyisi en mantıklısı
arkadaşlar hakikaten ve ciddi anlamda bi sorun yaşıyoruz şöyle;
bu topiği açan betül19 rumuzlu arkadaşımız demiş ki éohhh iyiki sezeryan oldum diyen varmı?"
buraya kadar anlaşılmayan bişey yok dimiiiii
hee bende iki sezeryan doğum yapmış biri olarak cevap yazmak istedim çünkü herdaim OHH ıYıKı SEZERYAN OLMUŞUM derim hep....
şimdi sizler neyin peşindesiniz inanın egonuzu tatmin etmeniz için "ohhh iyiki normal doğum yapmışım diyen varmı? şeklinde topik açmayı düşünüyorum ciddi anlamda...
yanlış yere düşüncelerinizi yazıyorsunuz burası başka bi soru siz farklı bir soruya cevap yazıyorsunuz oysa.....
kaldıki ben ısrarla bunu söylemeye devam edicem çünkü benim vücud yapım ve fizyolojim normal doğuma müsayit değil...bunu anlamak neden bu kadar zor inanın hayretle okuyorum yazdıklarınızı....
sezweryan videosu izle demişsin bana peki izledim hatta kendi doğumumun bile videosu var aklıma geldikçe izlerim ve büyük keyif alırım o güzel ve özel anı yad ederken...müthiş bişey bak aklıma geldi şimdi tekrar izliycem gözlerim doluyor inan izlerken .
.peki sen normal doğum videosu izledin mi!!!!
herşey normal dimi o videoda .....
kaldıki tekrar söylüyorum beni hastanede fazladan bir gün yatmam yada bebeğimle birkaç gün sonra diyalog kurmam normal doğum yapmamı gerektiremez....
işte sizin bu yazdıklarınızdan cesaret alarak normal doğum yapmak isteyen fakat korkudan ve panikten açılması olmayan ve çektiği sancıda yanına kar kalan ve apar topar sezeryana alınan çok arkadaşımı biliyorum ben...
oysa tarihini önceden belirleyip güle oynaya gidip doğum yapmak daha iyi değilmi
lütfen kendi karakterinize göre kimseyi yanlış yönlendirmeyin siz çok cesaretli olabilirsiniz ama bir başkası bunu yapamayabilir kabul edin bunu...
ayrıca teknoloji sayesinde artık narkoz almadan ilk gün ağrısı çekmeden spinal sezeryan ile bebeğin doğum anınada şahit olabiliyoruz....
sezeryan olmasaydı ne yapardım mecburen normal doğum tabiki eskilerin yaptığı gibi...ama var iken neden faydalanmayayım teknolojiden ...
sezeryan ile alakalı tek bir sorunum yok çok şükür inanın iki çocuk annesi demessiniz görseniz beni
tekrar söylüyorum yazılarınızı ilgili topiğe yazın lütfen burası o yazılar için doğru adres değil
bu topiği açan betül19 rumuzlu arkadaşımız demiş ki éohhh iyiki sezeryan oldum diyen varmı?"
hee bende iki sezeryan doğum yapmış biri olarak cevap yazmak istedim çünkü herdaim OHH İYİKİ SEZERYAN OLMUŞUM derim hep....
şimdi sizler neyin peşindesiniz inanın egonuzu tatmin etmeniz için "ohhh iyiki normal doğum yapmışım diyen varmı? şeklinde topik açmayı düşünüyorum ciddi anlamda...
yanlış yere düşüncelerinizi yazıyorsunuz burası başka bi soru siz farklı bir soruya cevap yazıyorsunuz oysa.....
kaldıki ben ısrarla bunu söylemeye devam edicem çünkü benim vücud yapım ve fizyolojim normal doğuma müsayit değil...bunu anlamak neden bu kadar zor inanın hayretle okuyorum yazdıklarınızı....
sezweryan videosu izle demişsin bana peki izledim hatta kendi doğumumun bile videosu var aklıma geldikçe izlerim ve büyük keyif alırım o güzel ve özel anı yad ederken...müthiş bişey bak aklıma geldi şimdi tekrar izliycem gözlerim doluyor inan izlerken .
kaldıki tekrar söylüyorum beni hastanede fazladan bir gün yatmam yada bebeğimle birkaç gün sonra diyalog kurmam normal doğum yapmamı gerektiremez....
işte sizin bu yazdıklarınızdan cesaret alarak normal doğum yapmak isteyen fakat korkudan ve panikten açılması olmayan ve çektiği sancıda yanına kar kalan ve apar topar sezeryana alınan çok arkadaşımı biliyorum ben...
oysa tarihini önceden belirleyip güle oynaya gidip doğum yapmak daha iyi değilmi
lütfen kendi karakterinize göre kimseyi yanlış yönlendirmeyin siz çok cesaretli olabilirsiniz ama bir başkası bunu yapamayabilir kabul edin bunu...
ayrıca teknoloji sayesinde artık narkoz almadan ilk gün ağrısı çekmeden spinal sezeryan ile bebeğin doğum anınada şahit olabiliyoruz....
sezeryan olmasaydı ne yapardım mecburen normal doğum tabiki eskilerin yaptığı gibi...ama var iken neden faydalanmayayım teknolojiden ...
sezeryan ile alakalı tek bir sorunum yok çok şükür inanın iki çocuk annesi demessiniz görseniz beni
tekrar söylüyorum yazılarınızı ilgili topiğe yazın lütfen burası o yazılar için doğru adres değil
inanki sana nasıl teşkkür edeyim canım benim... az önce bende buna benzer bir yazı yazmak istiyordumki sen benden önce davranmışsın,bana diyorlarki sinirlenme ben sinirli değilim gayet anlaılması kolay bişeyi anlatmaya çalııyoruz..
bu sayfanın başında ne yazıyor ve buraya nasıl yorumlar yapılıyor ne alaka demek lazım
lütfen düşüncelerinizi uygun sayfalara yazınız...çünkü bende sezeryan doğum yapacam inşallah bu yüzden bu sayfayı iyi takip ediyorum gereksiz bilgilerle bu sayfayı meşgul etmeyin bence biz o yazılanlarıda biliyoruz merak edersek ilgili sayfalara bakarız..
hee bende iki sezeryan doğum yapmış biri olarak cevap yazmak istedim çünkü herdaim OHH İYİKİ SEZERYAN OLMUŞUM derim hep....
bu konuları buraya getiren sizlersiniz ben değilim biri diyo normal tercih edilmeli siz hayııııırrrrrrrr olmazzzzzzzzzz gibi bişey diyosunuz herkesin kendi fikri ya sanane kim ne derse der sezeryan olmak isteyen sezeryan olur normal olmak isteyen normal hem sezeryan sonradan olan bişey sorunlu geçen yada sonradan sorun çıkan hamileler için bebğide riske atmadan sezeryan olunmalı tabiki yok benm korkuyorum yok acı çekmeden yok gününü belirlenemesi felan diyede sezeryan olmak ameliyat geçirmek saçma benimde anlamadığım normal doğum yapacak varsada sizin yüzünüzden ameliyat geçiricek sen o zaman güle oynaya gidiyon ama sonradanda acısını çekiyon vucüdun normal doğuma dayanıklı değil ama sonradan çekeceğin acıya dayanıklı saçma sapan şeyler yok bünyem kaldırmaz yok öyle yok böyle sizde yanlış yönlendiriyosunuz insanları normal doğum yapacağı varsada birinin korkucak yapmıcak halbuki o kadar korkulacakta bişey yok ben normal doğumuda izledim hemde farklı farklı kaç tane video izledim gayette normal adı üstünde zaten normal doğum o bana daha temiz daha sağlıklı geldi ki zaten öyle eğer kadınlar bunu kaldıramıcak olsa allah tarafından farklı şekilde olurdu bütün canlılar böyle doğum yaparken ki bi köpek 5 6 tane doğuruyo ve hiç yardım almadan ve hepside sapa sağlam kaldıki insanlar bundan neden kaçsın bu normal doğumu bukadar kötü yapan ne anlamadım ben inançlı biriyim allahım onu veriyosa onun kolaylığınıda veriyo ki herşeyi yaratırken kullarını düşünmüş bizim aklımıza gelmicek şeyler yapmış bu kainatı böyle güzelliklerle yaratan doğum zamanında senin yardımcında olacaktır gününü belirleyemiyosun ama 9 ayına girdinmi zaten bekleme modunda oluyosun ha 3 gün önce ha 3 gün sonra yada günündede doğuranlarda var ne farkeder sonuçta "BİR SORUN YOKSA HERŞEY YOLUNDA İSE NORMAL DOĞUMA ELVERİŞLİYSE NORMAL DOĞUM OLMALI YAPILMALI ANNENİN SAĞLIĞI İÇİN BENCE BU DAHA MANTIKLI HA NORMALKEN SEZERYAN OLURSUN AMA SONUÇ GENE SORUN VARSA SEZERYANA ALINIYO KİMSEYİDE YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN NORMAL DOĞUMU KÖTÜYMÜŞ GİBİ GÖSTERMEYİN
bir normal doğumun dezavantajlarını okudum bir sezeryanın. şaka gibi. pahalıdır, normal yapamazsınız,biraz acınız olur, çok çocuk yapamazsınız :))))
eğer ilk hamileliğim olsaydı bu yazıdan sonra sezeryana karar verirdim :))
artık yorulduğum için diğer türlü bir fikir yazmicam sıkıldım çünkü.
lilyum öpüyorum canım ŞenizŞenizŞeniz
bu konuları buraya getiren sizlersiniz ben değilim biri diyo normal tercih edilmeli siz hayııııırrrrrrrr olmazzzzzzzzzz gibi bişey diyosunuz herkesin kendi fikri ya sanane kim ne derse der sezeryan olmak isteyen sezeryan olur normal olmak isteyen normal hem sezeryan sonradan olan bişey sorunlu geçen yada sonradan sorun çıkan hamileler için bebğide riske atmadan sezeryan olunmalı tabiki yok benm korkuyorum yok acı çekmeden yok gününü belirlenemesi felan diyede sezeryan olmak ameliyat geçirmek saçma benimde anlamadığım normal doğum yapacak varsada sizin yüzünüzden ameliyat geçiricek sen o zaman güle oynaya gidiyon ama sonradanda acısını çekiyon vucüdun normal doğuma dayanıklı değil ama sonradan çekeceğin acıya dayanıklı saçma sapan şeyler yok bünyem kaldırmaz yok öyle yok böyle sizde yanlış yönlendiriyosunuz insanları normal doğum yapacağı varsada birinin korkucak yapmıcak halbuki o kadar korkulacakta bişey yok ben normal doğumuda izledim hemde farklı farklı kaç tane video izledim gayette normal adı üstünde zaten normal doğum o bana daha temiz daha sağlıklı geldi ki zaten öyle eğer kadınlar bunu kaldıramıcak olsa allah tarafından farklı şekilde olurdu bütün canlılar böyle doğum yaparken ki bi köpek 5 6 tane doğuruyo ve hiç yardım almadan ve hepside sapa sağlam kaldıki insanlar bundan neden kaçsın bu normal doğumu bukadar kötü yapan ne anlamadım ben inançlı biriyim allahım onu veriyosa onun kolaylığınıda veriyo ki herşeyi yaratırken kullarını düşünmüş bizim aklımıza gelmicek şeyler yapmış bu kainatı böyle güzelliklerle yaratan doğum zamanında senin yardımcında olacaktır gününü belirleyemiyosun ama 9 ayına girdinmi zaten bekleme modunda oluyosun ha 3 gün önce ha 3 gün sonra yada günündede doğuranlarda var ne farkeder sonuçta "BİR SORUN YOKSA HERŞEY YOLUNDA İSE NORMAL DOĞUMA ELVERİŞLİYSE NORMAL DOĞUM OLMALI YAPILMALI ANNENİN SAĞLIĞI İÇİN BENCE BU DAHA MANTIKLI HA NORMALKEN SEZERYAN OLURSUN AMA SONUÇ GENE SORUN VARSA SEZERYANA ALINIYO KİMSEYİDE YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN NORMAL DOĞUMU KÖTÜYMÜŞ GİBİ GÖSTERMEYİN
merhaba arkadışım
bende sezaryenle doğum yaptım hatta suyum gelmesine ve 5 cm açılmam olmasına rağmen. bu benim tercihimdi ve kimse tercihimi yargılayamaz ve evet ohh iyiki sezaryen yapmışım. normal doğum yapanlarada bravo tebrik ederim ben yapamadım yapmak istemedim ama sonuç olarak ha normal ha sezaryen yinede anne oluyorsunuz.bazıları diyorki çatır çatır doğurdum doğurmayan bilmez anneliği . ne alakası olduğunu hala çözmüş değilim. benim bir çok arkadaşım sezaryen olmuşum diye bir ton laf söyleyip sezaryen oldu:roflol: sonuç olarak kişisel tercihim . ha ben demiyorumki sizde sezaryen olun herkesin kendi seçimi:enbuyukkk:
bu konuları buraya getiren sizlersiniz ben değilim biri diyo normal tercih edilmeli siz hayııııırrrrrrrr olmazzzzzzzzzz gibi bişey diyosunuz herkesin kendi fikri ya sanane kim ne derse der sezeryan olmak isteyen sezeryan olur normal olmak isteyen normal hem sezeryan sonradan olan bişey sorunlu geçen yada sonradan sorun çıkan hamileler için bebğide riske atmadan sezeryan olunmalı tabiki yok benm korkuyorum yok acı çekmeden yok gününü belirlenemesi felan diyede sezeryan olmak ameliyat geçirmek saçma benimde anlamadığım normal doğum yapacak varsada sizin yüzünüzden ameliyat geçiricek sen o zaman güle oynaya gidiyon ama sonradanda acısını çekiyon vucüdun normal doğuma dayanıklı değil ama sonradan çekeceğin acıya dayanıklı saçma sapan şeyler yok bünyem kaldırmaz yok öyle yok böyle sizde yanlış yönlendiriyosunuz insanları normal doğum yapacağı varsada birinin korkucak yapmıcak halbuki o kadar korkulacakta bişey yok ben normal doğumuda izledim hemde farklı farklı kaç tane video izledim gayette normal adı üstünde zaten normal doğum o bana daha temiz daha sağlıklı geldi ki zaten öyle eğer kadınlar bunu kaldıramıcak olsa allah tarafından farklı şekilde olurdu bütün canlılar böyle doğum yaparken ki bi köpek 5 6 tane doğuruyo ve hiç yardım almadan ve hepside sapa sağlam kaldıki insanlar bundan neden kaçsın bu normal doğumu bukadar kötü yapan ne anlamadım ben inançlı biriyim allahım onu veriyosa onun kolaylığınıda veriyo ki herşeyi yaratırken kullarını düşünmüş bizim aklımıza gelmicek şeyler yapmış bu kainatı böyle güzelliklerle yaratan doğum zamanında senin yardımcında olacaktır gününü belirleyemiyosun ama 9 ayına girdinmi zaten bekleme modunda oluyosun ha 3 gün önce ha 3 gün sonra yada günündede doğuranlarda var ne farkeder sonuçta "BıR SORUN YOKSA HERŞEY YOLUNDA ıSE NORMAL DOĞUMA ELVERıŞLıYSE NORMAL DOĞUM OLMALI YAPILMALI ANNENıN SAĞLIĞI ıÇıN BENCE BU DAHA MANTIKLI HA NORMALKEN SEZERYAN OLURSUN AMA SONUÇ GENE SORUN VARSA SEZERYANA ALINIYO KıMSEYıDE YANLIŞ YÖNLENDıRMEYıN NORMAL DOĞUMU KÖTÜYMÜŞ GıBı GÖSTERMEYıN
LÜTFEN ÜSLUBU KORUYALIMMM
haklı çıkmak adına dini duygularıda işin içine katmışsınız ya valla sizin ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız var bence...
arkadaşım bu benim vücudum ve sezeryanı tercih ediyorum iyikide etmişim...
arkadaş sormuş bende evet ben varım dedim...
sana ne oluyor
sanamı hesap vericem cevap yazmak için..
lütfen yazdıklarımızın yanında olalım..
ben zaten gerekli birime şikayetimi yaptım..
bir daha benimle muhattap olma çünkü bu defa bu kadar sabırlı olamayabilirim...
hepimiz dinide yaradanıda biliyoruz çok şükür....
işte anlayan sivri sinek saz anlamayan davul zurna az normal doğumun sadece maddisine takılmışsın ve acısına işte anlayanla anlamayn bir olmuyo sezeryanın neden dezavantajlarını değerlendirmemişsin ee yalanmı güzelim 3 çocuktan sonra sezeryan sakıncalı belki 3 ten fazla doğurmak isteyen olcak herkes sen gibimi düşünüyo illa sezeryan yanlısı olucan ya normal doğumu yerden yere vur allahın yarattığını inkar etmeyin ya normal doğum allah tarafından verilen bişey normal doğum insanlar tarafından sence insanamı daha çok güvenilmeli allahamı vallahi böyle düşünceler içinde olduğunuz için üzülüyorum inancı olan bi insan allahın yarattığı bişeyi bu kadar aşşalamaz yazık size valla :1no2::1no2:
SEZARYEN
Avantajları:
• Doğum sancılarını hissetmezsiniz.
• Nispeten daha stressiz doğum şeklidir, herşey kısa sürede biter.
• Zamanını önceden belirlemek mümkündür.
• Genital organlarda sarkma meydana gelmez.
Dezavantajları:
• Doğum sancılarını hissetmeseniz de, işlemden sonra bir miktar ağrınız olacaktır, çünkü sonuçta bu bir operasyondur.
• Bir kez sezeryan olunca, daha sonra normal doğumu deneyemezsiniz.
• Yaklaşık 4-5 gün, sürekli olmasa da, yatak istirahatine ihtiyaç duyarsınız.
• Normal doğuma göre daha pahalıdır.
ışte, bunları dikkate alarak, kendiniz için uygun olan doğum şekline karar verebilirsiniz. Birkaç tavsiyeyi de aklınızda bulundurmanızda yarar var:
• Nasıl doğuracağınızı son iki aydan önce düşünmeye başlamayın. Henüz gebeliğin başında nasıl doğuracağınızı düşünmek, sizi gereksiz strese sokar. Ayrıca bazen sizin düşündüğünüzden farklı gelişmeler olabilir. Örneğin, normal doğuma karar vermişken, bebeğinizin ters gelişi nedeniyle, sezeryan olmanız gerekebilir.
• Daha önce normal doğum yapmışsanız, bu defa sezeryanla doğumu düşünmeyin.
• Karara eşinizi de dahil edin, ama kendi fikrinizi asla ihmal etmeyin.
• Normal doğumun en zor yanı ona karar vermektir.
• Çok çocuk yapmayı planlıyorsanız (4,5,6 veya 10 gibi :)) ), normal doğumu düşünün.
• Hangi doğum şekline karar verirseniz verin, onun sizin için en uygun yol olduğunu düşünün.
[/COLOR]
En büyük avantajı genital organ deforme olmaması ki a.s en önemlisi bu bence kim ne derse desinnn normal doğum maffediyor o bölgeyi sonuçta bi kafa doğuyor
ya ben kendimi ifade edemedim ya siz nereye çekmek isterseniz oraya çektiniz benim anlatmak istediğim benim fikrim bu herkesin fikri kendine ya ben başkalarının fikrine karışmazken sorun yoksa normal olunmalı dedim biri ordan atladı agrasif agrasif laflar ya sen benimle aynı fikirde olmayabilirsin ama benim fikrim bu yok içinizdeki normal aşkına lütfen nedir bu tezatlık felan ben senin fikrine bişey yazmışmıyım yada sana bişey yazmışmıyım hayır ben kendi fikrimi yazdım sonrada cevap yazınca niye bu böyle sen bana yazmasaydında bende sana yazmasaydım şikayet etmişmiş yazdıklarını dikkatli yaz sende daha ılımlı ol normal doğumu savunan herkese bi saldırı ne ya bu sen sezeryan oldun diye millet sezeryanamı koşsun hayret bişey ya ben aman sezeryan olmasınlar aman aman demiyorumki sorun yoksa normal doğum bence daha iyi ama herkesin tercihi kendine isteyen istediğini yapsın insanların fikrine saygı duymayan sizsiniz herkese saldıranda sizsiniz neyse daha fazla uzamasın bu konu sıkıntı geldi burda zaten kimsenin fikrine saygı duyulmuyo o yüzden en yazsam boş
amin hayırlısı ne ise olsun.Kesi yapıldığını hissediyormusunuz normal doğumda
En büyük avantajı genital organ deforme olmaması ki a.s en önemlisi bu bence kim ne derse desinnn normal doğum maffediyor o bölgeyi sonuçta bi kafa doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?