ben ne yazmışın tam okumamışsın bi sorun yoksa neden sezeryan normal olmayan bişey zaten şimdiki kadınların çoğu bunu istiyo bi sorun yoksa normal doğum neden yapmayasın annen zamanından kalan bi çok şeyi yapabliyosun sen nasıl doğmuşsun bişey olmuşmu sana gökten inmeden herhalde ya bikere normal doğum kötü olsa allah vücudumuza neden öyle bi yer yapsın sezeryan çok iyi ya herkes sezeryan yapsın zaten sezeryan normalde sorun yaşayan insanlar için yapılıyo ki şimdiki bayanlar acı çekmiyeyim diye hemen bıçak altına yatıyolar sezeryanın bi videosunu izle ondan sonra yorum yap hangisi daha iyiymiş o zaman karar verirsin ya normal doğumun neresi kötü allah aşkına sizde normal doğumu öcü gibi göstermeyin bende senin bu sezeryan aşkına bi anlam veremedim acaba sezeryan olmasaydı ne yapardınız çok merak ediyorum bence sezeryan en son yöntem olmalı sorun yoksa normal bence en iyisi en mantıklısı
arkadaşlar hakikaten ve ciddi anlamda bi sorun yaşıyoruz şöyle;
bu topiği açan betül19 rumuzlu arkadaşımız demiş ki éohhh iyiki sezeryan oldum diyen varmı?"
buraya kadar anlaşılmayan bişey yok dimiiiii
hee bende iki sezeryan doğum yapmış biri olarak cevap yazmak istedim çünkü herdaim OHH ıYıKı SEZERYAN OLMUŞUM derim hep....
şimdi sizler neyin peşindesiniz inanın egonuzu tatmin etmeniz için "ohhh iyiki normal doğum yapmışım diyen varmı? şeklinde topik açmayı düşünüyorum ciddi anlamda...
yanlış yere düşüncelerinizi yazıyorsunuz burası başka bi soru siz farklı bir soruya cevap yazıyorsunuz oysa.....
kaldıki ben ısrarla bunu söylemeye devam edicem çünkü benim vücud yapım ve fizyolojim normal doğuma müsayit değil...bunu anlamak neden bu kadar zor inanın hayretle okuyorum yazdıklarınızı....
sezweryan videosu izle demişsin bana peki izledim hatta kendi doğumumun bile videosu var aklıma geldikçe izlerim ve büyük keyif alırım o güzel ve özel anı yad ederken...müthiş bişey bak aklıma geldi şimdi tekrar izliycem gözlerim doluyor inan izlerken .
.peki sen normal doğum videosu izledin mi!!!!
herşey normal dimi o videoda .....
kaldıki tekrar söylüyorum beni hastanede fazladan bir gün yatmam yada bebeğimle birkaç gün sonra diyalog kurmam normal doğum yapmamı gerektiremez....
işte sizin bu yazdıklarınızdan cesaret alarak normal doğum yapmak isteyen fakat korkudan ve panikten açılması olmayan ve çektiği sancıda yanına kar kalan ve apar topar sezeryana alınan çok arkadaşımı biliyorum ben...
oysa tarihini önceden belirleyip güle oynaya gidip doğum yapmak daha iyi değilmi
lütfen kendi karakterinize göre kimseyi yanlış yönlendirmeyin siz çok cesaretli olabilirsiniz ama bir başkası bunu yapamayabilir kabul edin bunu...
ayrıca teknoloji sayesinde artık narkoz almadan ilk gün ağrısı çekmeden spinal sezeryan ile bebeğin doğum anınada şahit olabiliyoruz....
sezeryan olmasaydı ne yapardım mecburen normal doğum tabiki eskilerin yaptığı gibi...ama var iken neden faydalanmayayım teknolojiden ...
sezeryan ile alakalı tek bir sorunum yok çok şükür inanın iki çocuk annesi demessiniz görseniz beni
tekrar söylüyorum yazılarınızı ilgili topiğe yazın lütfen burası o yazılar için doğru adres değil
Son düzenleme: