Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki sezeryan varmisss!!
yoksa mecbur kalmadikca sezeryan olanlar ne yapardi acaba cok merak ediyoru
açtığım konu nerelere gitti.bırakın arkadaşlar isteyen normal doğursun isyeyen sez.ben spinal sez oldum müthüşti .çok memnun kaldım.
açtığım konu nerelere gitti.bırakın arkadaşlar isteyen normal doğursun isyeyen sez.ben spinal sez oldum müthüşti .çok memnun kaldım.
normal mi sezeryan mı diye sormamış konuyu açan arkadaşımız
normal doğumu savunan arkadaşlar başka bir topic açabilirler
burda sezeryandan bahsediliyor konuyu saptırmayın lütfen
normal doğum yapmak isteyen arkadaşlar doğursunlar engel olan yok
ama sezeryan isteyen arkadaşlara müdahele etmesinler
ilk iki doğumum normal, üçüncüsü sezeryn( sağlık nedeni ile) diğer doğumlarda ne göbek, ne kilo. ama şu sezeryan karnı feci. 14 ay oldu doğum yapalı. canım çıktı toparlanacam diye. yinede eski halime tam olarak dönemedim. sarkık göbeğe razı olan arkadaşlarım sezeryan olabilirler. anlayacağınız normal doğumda daha çabuk toparlanıyorsunuz. tabiki sonuçta tercih meselesi. ama şu da varki bazı arkadaşlarda sezeryanda olsa göbek kalmıyor. yani herşey kişinin kilosuna ve yaşına bağlı birazda.
her iki şekildede Allah tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun.
zaten bebişinizi gördükten sonra ne fiziğiniz önemli, nede başka şeyler... annelik herşeye değer.![]()
sana katılıyorum canım
sakın yanlış anlamayın arkadaşlar ama lütfen başlığa bakarak yorum yapın...
burada bulunan herkesin en azından internet bilgisi var her iki doğumu da öğrenebilir bilgi edinebilir..buradaki amaç sezeryan olmuş arkadaşların tecrübeleridir...
kiii ben 5 aylık hamileyim ve sağlık nedenlerim dolayısıyla mecburen sezeryan olacam ve bu yüzden bu sayfayı takip ediyorumki tecrübeli arkadaşlardan bilgi edineyim diye, ama her girdiğimde normal doğumu anlatan ve savunan arkadaşları görüyorum ve sinirlenip geri çıkıyorum yaa
hepimiz sezeryanıda normalide biliyoruz lütfen sezeryan doğum yapan arkadaşlar tecrübe ve bilgilerinizi bekliyoruzzz
herkese sağlıklı doğumlar dilerim
merhaba arkadaşım
ben sezaryen oldum ve aynı gün ayaktaydım hatta ve hatta normal doğum gibi 1 gün kaldım çıktım 2 gece kalmadım delikafadulden önemli olan doktorun . oğlum şuan 14 aylık benim göbeğim falanda kalmadı 62 ile hamile kalmıştım şuan 58 kiloyum kilo gitmiyor diyenlere inanma bünye meselesi hihoyyyt. evimde bile tek kaldım kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım. umarım yardımcı olmuşumdur:enbuyukkk:
valla bilemiyorum aslında herkesin hikayesi kendine ablamın ilk bebeği sezaryen ikincisi normaldi.normal tabiki daha iyi ama sezaryende öyle felaket bişey değil diyor.Normal yapan arkadaşımla konuşuyorum kesinlikle normal diyor eltilerim kesinlikle sezaryen diyor.sendedemii kan tutma olayı var
Ben sezeryani hic tavsiye etmem, en güzeli dogal yoldan olmasi. Anne olmak cesaret ister dogurmaktan korkan bebek yapmasin diiimi yasakkelime ben iki defa mecburi sezeryan oldum ilk sezeryanimda öyle bir kestilerki karnimi en az 25 cm kesik var. aylarca agri cektim karnim 6 ay uyusuk kaldi. ikincisinde ise sezeryan idare ederdi kücük kesildiginden dolayi ama maalesef bebegim ölü dogdu senağlama ben iki hamileligimdede sanciyi sonuna kadar cektim dayanilmayacak sey degil sadece kalca darligi oldugundan bebekler gelmedi. Canim kim ne derse desin sen normal dogur kendin ve bebegin icin cok daha iyi olur