ooooooooooohhhhhhhhhh iyiki sezeryan yapmışım diyen var mı aranızda.acımadı ki acmadı ki gibilerinden.bende korkudan sezeryan yaparım herhalde o yüzden soruyorum:jeyyar:
benim ilk doğum normal oldu ve çok kolay oldu ikinci doğumum sezeryanla yapmak zorunda kaldık plasenta yaşlanması sebebiyle , iki doğum şeklinide tatmış bir anne olarak tavsiyem tabiki normal doğumdur normal doğumda birkaç saat sancı çektikten sonra birkaç dakikada çocuğu doğurabildikten sonra tüm o tatlı acılar bitiyor , ancak sezeryan sadece o an acı çekmiyorsun narkozun etkisi geçmeye başladığında ahh başımı hangi taşlara vursam demeye başlıyorsunuz ne hapşurmak ne öksürmek ne yatakta kımıldamak ne ayağa kalkabilmek ne gaz sancıları hatırlmak bile istemiyorum , nese çok konuştum kısacası mecbur kalmadıkça sezeryan yaptırmayın normal doğum en sağlıklısı hem sizin için hem bebek için :))
benim ilk doğum normal oldu ve çok kolay oldu ikinci doğumum sezeryanla yapmak zorunda kaldık plasenta yaşlanması sebebiyle , iki doğum şeklinide tatmış bir anne olarak tavsiyem tabiki normal doğumdur normal doğumda birkaç saat sancı çektikten sonra birkaç dakikada çocuğu doğurabildikten sonra tüm o tatlı acılar bitiyor , ancak sezeryan sadece o an acı çekmiyorsun narkozun etkisi geçmeye başladığında ahh başımı hangi taşlara vursam demeye başlıyorsunuz ne hapşurmak ne öksürmek ne yatakta kımıldamak ne ayağa kalkabilmek ne gaz sancıları hatırlmak bile istemiyorum , nese çok konuştum kısacası mecbur kalmadıkça sezeryan yaptırmayın normal doğum en sağlıklısı hem sizin için hem bebek için :))
Galiba genel anestezi ile ameliyat oldunuz.Ben spinalle oldum.Ne gaz sancısı çektim ne ayağa kalkmakta zorlandım.Bi tek ameliyattan üç saat sonraydı galiba ilk kaldırdıklarında dikişlerim çok acıdı . Sonra iki kere tuvalete eşim götürdü.SOnra kendim kalkıp kalkıp gittim ben zorlanmadım.Öyle hapşuruk öksürük falan hiç olmadı.Benim doğum kolay oldu da işte etrafımdaki insanlar dokuz doğurttu çan çan çan çan alahımmm
Ama normal doğum yapmayı tabiki de çok isterdim.Öyle filmlerdeki gibi sancı çeke çeke götürsünler falan.40'ım çıkasıya falan hep içim buruk kaldı.Bi daha o duyguyu hiç yaşayamıycam çünkü
benim teyzem iki normal bir sezeryan oldu ve normali tavsiye etmem.saatlerce acı çekiyorsun korkuyorsun üstüne bir de üstten dikiş yerine alttan dikiş oluyor dedi.ama bir solukta doğuranlarda bir anda çıkıverdi dedi.
ben kandan bayılırım o kadar uzun saat strese gelemem gibi geliyo.bebeğime bişey olcak diye çok korkarım.ayrıca eşim ve annem de bana normal doğum yapabileceğim konusunda güvenmiyorlar.ve doktorumda normal doğum saatler süren bişey ben gelemem diyor.yani ebelere ve beni tanımayan nöbetçi doktora kalcam üstelik .sizce bu bir risk mi
bir de sezeryan olan arkadaşlaaaardan çok zayıflar var göbek kalıyo bir yalan yalnızca biraz daha şiş dolaşıyorsun diyolar
üfffff ne yapsak kki!!!laelaelaelaelae
ben ve eltim on gün arayla doğum yaptık ben normal doğum o sezeryan ben 15 günde ayağa kalkamadım o 3 günde ayaklandı ben 12 saat bağıra çağıra doğurdum o hiçbişi hissetmedi şimdiki aklım olsaydı bende sezeyanla doğum yapardım
ben ve eltim on gün arayla doğum yaptık ben normal doğum o sezeryan ben 15 günde ayağa kalkamadım o 3 günde ayaklandı ben 12 saat bağıra çağıra doğurdum o hiçbişi hissetmedi şimdiki aklım olsaydı bende sezeyanla doğum yapardım
merhaba arkadaşlar ben daha doğum yapmadım27 haftalıgım .. Ankaradayım.. burda olan varmı? hangi hastanede ve normal sezeryan hangisi ile doğum yaptınız benim hala bir doktorum ve karar verdiğim bir hastane yok.. artı doğum şeklindende baya baya korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?