İyi ki boşandım

Ay evin yarısını da aldı demeyin lütfen tam gırtlaklamalık iğrenç adam

Şimdi kızın kaç yaşında
Ailenle mi yaşıyorsun
Eski eşin çabalamadı mı boşanmayalım sorunları düzeltelim diye
Kızım 4 buçuk yaşında. Boşanalı 4 ay oldu. İstanbul'da kızımla tek başımıza yaşıyoruz. Ailem izmirde maalesef oraya tayinimin çıkması imkansız gibi çok yüksek puan gerekiyor. Eşim boşanmak istemedi tabi ki rahatı bozulacağı için. Her kavgamızda olduğu gibi düzeleceğini söyledi. Boşanma kararımı net bir şekilde söyledikten sonra 6 ay daha evli kaldık. Bu süreçte düzelmedigini ve duzelmeyecegini net bir şekilde anladım. Şimdi kızını bile doğru düzgün aramıyor, görmüyor. En son 10 gün önce görüştüler, sonra telefonla dahi aramadı. Ve aynı sokakta oturuyoruz uzak değiliz

Ay evin yarısını da aldı demeyin lütfen tam gırtlaklamalık iğrenç adam
Yok çok şükür onu almaya cesaret edemedi. Ama alırken bütün düğün takılarımı verdiğim ve yıllarca maaş kartıma el koyup benim maaşımla ödediği krediyle aldığımız 3+1 evimizi aldı. Bana da (bize ait olan) 1+1 evimizi satıp üzerine bir miktar para verdi. Elime geçen parayla ailemin desteği ile 2+1 bir ev aldım. Kendi arabası da ablasının üzerine engelli arabası olduğu için hiçbir hak iddia edemedim.

Size kızınızla musmutlu bir hayat dilerim.Sizin ve kızınızın hakkı olan ev ona da kalmasin inşallah.
Siz güçlü bir kadınsınız; en zorunu yapıp bosanmissiniz.
Allah yardımcınız olsun.Sevgiler

İlginç …kızını aramaz mı ya insan
Allah kolaylık versin sana , üzülme onun boşluğunu hissetme geliyor mu

Ayy kabus gibi resmen nasıl bunca yıl bu kadar eziyete şiddete katlandınız akıl alır gibi değil.
Geçte olsa kurtulmanıza çok sevindim özellikle kızınız adına daha çok sevindim.
Bu iğrenç adamda eğitimci değildir inş.

Yani bu şekilde niye evleniyorsunuz onuda anlamıyorum.
Adamın tutkusu yokmuş hatta gay bile olabilir.
Flört ederken hiç mi anlamıyorsunuz.
Neyse geçmiş olsun ne diyelim.
Baştan falso evlilik .

Biraz geç olmuş ama buna da şükür bence. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

Birçoğu tıpkı eski eşim. Ben de 1 sene önce boşadım şükür. 3 yaşında oğlum var valla daha mutluyuz.

Benim eşim de yaptığım yemeklere pasta tatlılara laf ederdi. Birgün eve tatlı getirdi. Bir kadının işini halletmiş (eşim memurdu) o kadın da teşekkür için tatlı yapmış getirmiş. Kadın da tanıdığımız, yaşı bayağı büyük biriydi. Eşim dedi ki bak ne güzel tatlı, sen de yapsana, kadın olsaydın yapardın tabi… Lafları sıraladı. Ama ben 1 hafta önce aynı tatlıdan yapmıştım zaten Güya eşim tatlı sevmezdi ama başkası yapınca kıymetli olurdu o tatlı. Cinsel ilişkide ben hep orgazm olurdum, o ise bir türlü boşalamazdı. Ama suçu yine bana atardı. Kapalı bir kadınım ama evde çocuğum uyuduktan sonra mini elbiseler giyer süslenirdim bana tiksinerek bakardı. Hiçbir şeyden zevk almazdı. Asla muhabbet etmezdi. Eş ile oturup konuşmak nedir bilmezdim. Aileme karşı aşırı saygısızdı.

1 senedir çok rahatım. Çocuğumla beraber daha mutluyuz. Çocuğumun her ihtiyacını karşılar. Bu bana yeter. Annem babam ve bütün ailem de hep benim yanımda sağolsunlar beni hep destekliyorlar.

En iyisini yapmışsınız

yeni hayatında başarılar sevgili kardeşim hayatının en doğru kararı okurken ruhum daraldı

Adam gaymış, paravan evlilik yapmış. Gaylerin kadınlara karşı kıskançlığı olur onu gördüm. İyiki boşanmışsın ama çok tahammül etmişsin yazık olmuş giden yıllarına
İşten eve evden işe giden biriydi. İş arkadaşları dışında arkadaşı bile yoktu. Hiçbir açığını yakalamadım ve şüphe etmedim. Sorununun biraz da psikolojik olduğunu düşünüyorum. Beni bir kadın olarak değil de daha çok bir arkadaşını kıskanır gibi kıskanırdı. Ben daha çok uyuyormuşum, onun işi daha yorucuymuş, benim daha çok kıyafetim varmış Ayrılık konuşması yaparken senin lazer paranı ödedim diye ağladı mesela. Ben de çalışıyorum, doğum iznim hariç çalışmadığım bir gün olmadı.

Son düzenleme:
Iyiki iyiki bosanmisiniz
Hatta gec bile kalmisiniz ama olsun zararin neresinden donersen kar
Insallah yavrunuzla guzel bi hayatiniz olsun

İyi ki siz de o karanlık evlilikten aydınlığa çıkabilmissiniz Hep mutlu olun

Demekki hersey dış görünüş degilmis , iyi ki kurtulmussunuz. asalak biriymiş. Cinsel sorunlarida varmis

Ailenin destek olması ne güzel
Anlaşmalı mı boşandınız ?

Sizin adiniza gercekten cok sevindim boşanmaniza . okudukca resmen yaşadim olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…