İyi ki boşandım

Çok haklısınız neden bu kadar fedakarlık yaptım bilmiyorum. Annem ev hanımı ve babam çok yardımcı olur. Temizlik, ütü, sofrayı kurma kaldırma vs hep babam yapar. Eski eşimin ailesinde işler öyle değil. Engelli bir ablası var ve buna rağmen babası ve eski eşim hiçbir şey yapmıyorlar evde. Bütün yük annesinde. Kadının canı çıkıyor resmen. Kahvaltı sofrasında çayı bitse diğer odadaki annesine sesleniyor çay koy diye. Kadın tamamen sindirilmiş asla bir şey demiyor. Özellikle oğluna hizmet etmekten gayet memnun. Yemeği beğenmiyor bu ne biçim yemek ben bunu yemem diyor itiyor tabağı bir kenara. (Bu arada yemek gayet lezzetli) Ben bunu anneme yapsam bir süre yemek yapmaz evde

Sizin adınıza çok sevindim dik duruşunuz dan dolayı tebrik ederim

Ablacım neler çekmişsin öyle.. seni okuyunca kendimi dertli sandım. Ebu Cehil ile mi evlendin sen? Allah onu bildiği yapsın. Yaptıkları yanına kalmasin inşallah. Çok iyi sabretmissin. Ne çok sevmişsin.. Allah yolunu bahtını açık etsin. İnşallah daha iyileri karşına çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…