İyi hissetmek istiyorum

Bir benzerini yaşadım. Kesinlikle mesaj atmayın boşverin en azından aldatıldığınızı öğrendiğiniz için bence şanslısınız öğrenmeseydiniz belki tekrar dönecekti ve siz yine duygularınıza yenik düşüp affedecektiniz.

Bu yazdıklarınızı düşünerek bu süreci çok iyi geçiriyordum ne olduysa bugün oldu ,arada böyle süreçler de diye düşünüyorum.Ben kalkmazsam kendime gelmezsem daha kötü bir hayatım olur çünkü.O yüzden toparlanacağım tekrar teşekkür ederim yazdıklarınız için hepsi çok değerliydi benim için bu sürecimde.

Umarım sürecinizi kolay gecirmişsinizdir.Aldatıldığımı öğrendiğimi yazmak da bu yüzden saçma geliyor ben iyi olim iyi hissedim yeter bana diyorum,kendisi her ayrıldığımızda dönen biri ve beni suçlardı.Şimdi böyle bir şeyle tekrar karşılaşırsam ne yazarsa yazsın bana ister tahrik dolu mesajlar olsun ister iyi niyetli ,hiçbir şekilde cevap vermicem.Buna kendimi hazırladım ve kafamda bitirdim .

Aslında hayatında bir hedefin olması bu zaman diliminde senin için avantaj neden dersen benim bu sekilde bir hedefim olsaydı o zamanlar cok hırslanırdım çok güzel yerlere gelmek ,hayatımı onsuz daha mükemmel hale geldiğini gözüne sokmak ,asla bana ulaşamayacağı bir seviyede olmak isterdim.kendi haline ve benim halime bakıp keşke diyecek hale gelmesini isterdim. Onun evlenmesi ,nişanlanması bunların bir başarı olduğunu düşünmüyorum,ki bu karakterdeki erkeklerin evliliklerinde çok mutlu olacağınada inanmıyorum, bu yüzden sen başarıcaksın o hep yerinde sayacak, kendini bu şekilde motive edebilirsin.

bu mesajın beni hem rahatlattı hem üzdü canım,çünkü sen o dönem bu duyguyu yaşadığında bir hedefim olmadığı için dediğin için senin yaşadıklarına üzüldüm bu defa Şuan bu duyguların içinden geçiyorum ve yaşadım diyen birinin duyguları da benim için çok önemli .Çok içten dua ediyorum Şuan senin için Allah ne istiyorsan versin sana bu yaşında.Bundan sonra hayatında öyle güzel günler gör güzel şeyler yaşa ki ,eski yaşadıkların aklına gelmesin hiç.

Maddi açıdan yaşatmaz manevi açıdan yaşatır.bir kişinin bir insana çok iyi olup bir insana kötü olması ne kadar mümkün? iyi insan iyidir kötü insan kötüdür.
Hayat o kadar siyah beyaz değil. Şu an hayatındaki insan için bir şeyleri değiştirmeye niyetlidir, gerçekten duygusal bir şeyler hissettiği için farklı davranıyor olabilir. Bunu bilemeyiz.

Hayat o kadar siyah beyaz değil. Şu an hayatındaki insan için bir şeyleri değiştirmeye niyetlidir, gerçekten duygusal bir şeyler hissettiği için farklı davranıyor olabilir. Bunu bilemeyiz.
Evet bilemeyiz ama ben tanıyorum onun kişiliğini benzer hikayeler yaşıyor.

Çok kolay atlattım diyemem fakat düzeldim çok şükür iyiyim eminim sizde iyi hissedeceksiniz inanıyorum buna kendilerini hatırlatıyorlar aldatmasına rağmen hatırlatacak kadar yüzsüzler çünkü ama etkilenmiyorsunuz bile kafada bitirmek önemli bunu başarırsanız kazanan her zaman siz olursunuz.

Çok teşekkür ederim canım, güzel dileklerin için o zamanlar zor zamanlardı ama hepsi geçti , benim ozamanlar da sağlam bir hedefim olmasada yapmayı çok istediğim tek birşey vardı karşısına çıkıp hesap sormak ,benimki mesafe ilişkisiydi onu birkez daha görüp rezilliğini yüzüne tokat gibi çarpmayı çok istedim o zamanlar tek hedefim buydu .Sonra zamanla değmez demeyi öğreniyorsun

Kafamda net bitti ,aklım duygularımdan üstün geldi ve o bunun farkında olduğu için bir yola girdi,biliyor musunuz ondan da eminim aldatmasına rağmen yazacak bildiğimi bilmiyor yazarsa hiç cevap vermicem çünkü cevap verirsem de kendini değerli hissedecek,sınavım olursa İtalya ya gitmek gibi bir hedefim var,o bunu bildiği için belki de benle konuştu,ben ayrılınca da öfkelendi.ama çok da öfkelenmemiş şimdi nişanlandı :) size de kanım çok ısındı

Yapmadın değil mi canım yapmasan daha iyi bence bilmiyorum ben öyle düşünüyorum gerek yok biz iyi olalım dersimizi alalım yeterli.

Bu adam maddi manevi dibe çekiyor sizi. Emin olun sizinle tekrar iletişime geçecek. Sakın cevap yazmayın. Borcunu ödeyeceğine de ihtimal vermiyorum. Yine sizden para koparmaya çalışacak. Doğuluymuş, maddi sorunları varmışmış, ailesi baskı yapıyormuşmuş..ergen kızlar gibi bu nedir ya ! Hepsi bahane. Siz kariyerinize odaklanın. Yurtdışı hedeflerinizi bu çapsız sünepe gurursuz için erteleyip durmayın. Bir an önce yurtdışına gidin psikolojinize de iyi gelir yeni yerler görmek farklı kültürden insanlar tanımak. Kendinizi suçlayıp durmayın. O sizin saf sevginizi, anaçlığınızı, ilginizi suistimal etmiş. Karşınıza sizi hakeden biri çıktığında zaten unutup gideceksiniz. Siz değil, o kaybetti. Sizin gibisini bulamaz.

Merhaba yazdıklarınız beni mutlu etti teşekkür ederim aslında bugüne kadar ben de böyle düşünüyordum da bugün kendimi baya kötü hissettim çok ağladım sanırım doldum, borç konusu şöyle oldu, ayrılan ben olim diye yıldırma politikaları yaparken ,ayrılırken senden para falan istemiyorum bu ilişkiyi bitirmek istiyorum dedim.Ortada zaten bana göre bir ilişki kalmamıştı netleştirdim sadece..belirsizlik olmasın diye ..Bana maddi gücümün olmadığı işten ayrıldığım dönemde bunu yaptı.Hic unutmam üstüne aldatılmışım onu unutmam.

Sınava hazırlanıyorum baya ilerledim yüksek lisans yapmak istiyorum İtalya da .son düzlüklerim kaldı da inşallah o düzlüğü geçecek gücü yeniden kazanırım .

Toplam ne kadar maddi destekte bulundun. Birde her ay mı yapıodun destek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…