İyi hissetmek istiyorum

Kafamda net bitti ,aklım duygularımdan üstün geldi ve o bunun farkında olduğu için bir yola girdi,biliyor musunuz ondan da eminim aldatmasına rağmen yazacak bildiğimi bilmiyor yazarsa hiç cevap vermicem çünkü cevap verirsem de kendini değerli hissedecek,sınavım olursa İtalya ya gitmek gibi bir hedefim var,o bunu bildiği için belki de benle konuştu,ben ayrılınca da öfkelendi.ama çok da öfkelenmemiş şimdi nişanlandı :) size de kanım çok ısındı 🥹
Kesinlikle cevap verme her bir cevap ona değer verdiğini gösterir. Sen kendi geleceğine bak ne güzel hedeflerin varmış ilerde zaten dengine göre biri illa ki çıkar. Ya teşekkür ederim 🌸 umarım en güzel şekilde atlatıp doğru adımlarla ilerlersin.

ben de dua istiyorum :) şaka bir yana ne hoş böyle birbirini tanımayan iki insanın birliği:KK200:
Yaradan zorluklarını kolay eylesin, sağlığını daim eylesin, hayatından hayır kapıları eksik olmasın. Çabaların karşılıksız kalmasın. Tüm güzel sürprizler Allah’ın izniyle seni bulsun. Allah dileklerinizi hayırlı bir şekilde kolaylaştırarak nasip etsin. Allah nasip etmeyeceği şeylerin peşine düşürmesin hiçbirimizi.

Rabbi'm Kadınlar Kulubü'nde bir derdim var forum sayfasında erkek arkadaşından, eşinden, eşinin ailesinden yana dertli olan boşanma aşamasındaki kardeşcanlarımın üzerine de sabır yağdırsın, erkeklerin bir kuruşuna muhtaç etmesin, ayaklarını yere sağlam bastırsın, işlerini kolaylaştırsın. Rabbi'm kızçelerimi sevdikleriyle imtihan etmesin, yüreklerinde ferahlık olsun.

Allah K.K'daki dertli kardeşcanlarımı taşıyamayacakları kederden, tahammül edemeyecekleri acıdan muhafaza eylesin, ruhları daralmasın, uykuları bölünmesin, kalpleri kararmasın, darda koyup aratmasın.

Ezik mahluk, böylesine erkek bile diyemem. Tüm sayfaları okudum, geçmiş olsun diliyorum sana canim 💕 İnşallah istediğin ülkeye gidebilirsin, sınavını başarıyla geçersin. Dikkat etmezsek hepimizin hayatına girebilecek bir yamyam türü ile karşılaşmışsın ama güçlü bir şekilde ayağa kalkmışsın. Bir arkadaşın dediği gibi olgunlukla bitirmişsin ilişkiyi, hem olgun hem kaliteli bir bitiş olmuş. Belli çok güçlü birisin, mantığın ağır basıyor gibi hissettim ama hepimizin hayatında bu şekilde tökezlediği, salaklaştığı anlar oluyor. Bunlar hayatın dinamikleri ve dersleri. Umarım bir daha bu tip bir mahluk ile karşılaşmazsın. Tekrar çok geçmiş olsun

Ezik mahluk, böylesine erkek bile diyemem. Tüm sayfaları okudum, geçmiş olsun diliyorum sana canim 💕 İnşallah istediğin ülkeye gidebilirsin, sınavını başarıyla geçersin. Dikkat etmezsek hepimizin hayatına girebilecek bir yamyam türü ile karşılaşmışsın ama güçlü bir şekilde ayağa kalkmışsın. Bir arkadaşın dediği gibi olgunlukla bitirmişsin ilişkiyi, hem olgun hem kaliteli bir bitiş olmuş. Belli çok güçlü birisin, mantığın ağır basıyor gibi hissettim ama hepimizin hayatında bu şekilde tökezlediği, salaklaştığı anlar oluyor. Bunlar hayatın dinamikleri ve dersleri. Umarım bir daha bu tip bir mahluk ile karşılaşmazsın. Tekrar çok geçmiş olsun
Canım çok teşekkür ederim,daha kötüsünden korunmusumdur diye düşünerek güçlü durmaya çalışıyorum 😍 sabahları uyandığımda gözlerim yaşlı ,ama acı çeksem de ona belli etmeyeceğim zamanla atlatacağıma eminim çünkü Allah ın izniyle ,Rabbim hepimizi böylelerinden korusun.Hayat işte hep doğru sürdüremeyiz oldu ,önüme bakıp hayatımı toparlamaya çalışıyorum 🌺

Gözlerimin yaşlı olmasının sebebi o değil,bu tokslikiğin üzerimdeki kirli etkisi o da geçecek biliyorum.

X