İyi hissetmek istiyorum

Hayır kızmadım kendi hatalarımı kabullendim önüme bakmaya çalışıyorum

Hayır kızmadım kendi hatalarımı kabullendim önüme bakmaya çalışıyorum
O zaman umut var iletisi için sizin için .Boş teselli sevmem.Karsimiza çıkan toksik insanlara seviyorum diye gidip zarar gordugumuzde bir yerde durmayı işin icinden çıkmayı öğrenmek zorundayız.Biz izin verdik niye çünkü sevdik.İste bu dendimi hassas insanım olnaxz.Guclu akıllı ve bunlara papuc birakmayan insana donustigunuzde bunlar artık can yakamadiginda o değeri kendimize ve hak edene verdiğimizde hayat çok güzel

artık hiçbir şekilde görüşmek istemiyordum,sonra zaten bu ihaneti de öğrendim ayrıldıktan sonra.Hayat çok güzel olsun istiyorum aldığım derslerle ,size de kızmadım olan bunlar çünkü

ben olsam paramı ister. yaptığı haksızlıkları dile getirir herşeyin farkında olduğumu söylerdim.

bu kadar içinize atmaya gerek var mı. içinizde kalmasın kusun öfkenizi. rahatlayın. bunu hakediyor çünkü

Çok şükür ki böyle bir toksikle evliliğe adım atmamışsınız, sizin adınıza sevindim. Lütfen kurtulduğunuz için şükredin. Sorunu kendinizde de aramayın sakın, çünkü başlı başına sırtlan bir tip oldugu çok belli. Yolunuzda güzellikler ve sahicilik dilerim

Evet eğer gerçekten bu konu sahibini rahatlatacaksa yapabilir ama bu toksikle tekrar bir döngüye girecekse de eksik kalsın. Bu tarz adamlara birşey anlatamazsınız, hep siz suçlusunuzdur. Üste çıkıp iyice sinir bozacaktır. Herşey karşınızdakinin anladığı kadardır derler ya..aslında hiç gerek yok..

Çok değerli yazdıklarınız çok sağolun ben de size güzellikler diliyorum ,inanıyorum iyi olacağım

Evet beni anladınız bu yüzden atmadım mesaj çünkü yine manipülatif davranışlar gösterecek,amacım tamamen silmek onu hayatımdan o yüzden hiç iletişim kurmak istemiyorum.Unutup iyiileşip kendime gelmek istiyorum ne kadar uzak durursam süreç o kadar kısa olacak inşallah

sıfır iletişimde olmak istiyorum artık tekrar yalan söyleyecek eminim

Arada yolarım diye seni son ana kadar silmemiş.o kıza çok acıdım.pisliğin tekiyle evlenecek.

Kısaca her ne durumda ve süreçte olursa olsun kadından para isteyen erkekten hayır gelmiyorrrrrr. O para mevzusu bir kere yaşandı mi o ilişki yokuş aşağı yuvarlanıyor demektir. Direkt tereddüt etmeden engeli basmak lazım.

Sizi çok iyi anlıyorum ,benimde buna benzer bir hikayem oldu , kendinize yakıştıramadıgınız o ilişkide özellikle asla yapmam yapamam katlanamam dediğim şeylere katlanır buluyordum kendimi ,10 yıl oldu herkes farklı hayatlar yaşıyor ama benim içimdeki neden? Sorusu hala bir köşelerden kıvrılıyor zaman zaman hayatıma ,eskisi gibi hiçbirşey kalmıyor o kişiye karşı his olarak sadece bana bunu neden yaşattı? Dilerim karşına seni baştacı yapıcak , bütün kalbi samimiyetiyle seni sevecek gerçek bir adam çıkar çok mutlu olursun .

Evet yapmam katlanamam dediğim şeylerin içinde buldum ben de .Şuan iyi olmanıza cok sevindim ve ondan sonra eminim daha dikkatli olmuşsunuzdur hayatınıza girmeye calısan insanlara,çünkü öyleleri bence artık uzaktan anlaşılıyor tecrübe ettiğimiz için..Bu arada çok teşekkür ederim dualarınız için,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…