İyi gün dostu mu kötü gün dostu mu ?

Ne var ki arkadaşınızın dediğinde?
Bir şeylere canın sıkkın olup anlattığında da dertleşmiş oluyorsun, hayatını meze etmiyorsun.
Böyle düşünen birinin yanında konuşmak istemezdim ben mesela.
Kendi kendinize dert aramış gibisiniz.
Başarılı olsam yanımda olurlar mıydı diye olasılıklar üzerinden de insanları değerlendirmeye gerek yok.

Ben böyle hesap kitapların içine gireceğim iliskileri yuzelsel yaşıyorum. Ben birine arkadaşım dostum diyorsam rahat olmalıyım, benim söylediğim bir şeyi başkası arkadaşıma söylediğinde ellerimle kazıdım böyle demek istemistir diyecek insanlarla. Gerisi için de uğraşamam. Merhaba merhaba

Umarım herkesi çatlatan bir ilişkin olur çok mutlu olursun ve o masadan kalkarsın muhtemelen

Bi fesatlik yapmak isteseler yillar almaz genelde fesatlar cok beklemeden yuzunu gosterir… eski dostluklar genelde ayri sehirlerde, ayri hayatlar, yada dedigim gibi dertler tasalar cogalinca biter buda hayatin bi parcasi.

Ya eskiye dayanan yılda bir iki kez buluşulan lise grubu ortada ciddi bir problem yokken bağı kopartmak zor çünkü yıllardır varlar. Ha keyifli tarafları da var. Mesela en yakın dostum için içimde kalan söyleyemedigim tek bir cümle yok kötü bir şüphe yok yani amaan karmaşık işte

Bi fesatlik yapmak isteseler yillar almaz genelde fesatlar cok beklemeden yuzunu gosterir… eski dostluklar genelde ayri sehirlerde, ayri hayatlar, yada dedigim gibi dertler tasalar cogalinca biter buda hayatin bi parcasi.
Umarım zengin olurum çok daha mutlu olurum ve buna katlanabilirlerse bu arkadaşlıkta bitmez +15 sene sürmüş bakalım göreceğiz

En güzeli Meze yapmak konusu da yanlış anlaşıldı. Bir insan eğer başka yakın arkadaşının özelini incik cincik nasıl neden bosandigini anlatıyorsa o insanın yanında asla özel bişey konuşulmaz benim ölçütüm bu oluyor genelde. O masada konuşulan o masada kalmıyor.

Niye ki kariyeri vs daha iyi olan kişi ben olsam beni çekebilecek miydi valla tekrar sordum mis gibi bı soru meze konusuna da bir aşağıda yazdım . İnsan ilişkileri çıkar üzerinedir maalesef ki çok dert etmedim başarı ve zayıf anlarda arkadaşlar üzerine bir başlık olarak düşünebilirsiniz. Bence dusunulmesi gereken bı konu

İyi çalışıp çabalayın daha iyi olunda merakınız gitsin o zaman ne diyeyim.

Arkadaşlar arasında böyle durumların önemi yoktur ama bence. Gerçek arkadaşlar için yani. Maddiyatta her zaman kariyerle oranlı değil ev araba durumu. İleride belki onlardan daha fazlası senin olur. Bende grubumuz içinde kariyer olarak en zayıfım çünkü üni mezunuyum ve çalışmıyorum diğerleri atanmış hep. Ama gayet güzel devam eden arkadasligımız var. Fikirlerimde onemseniyor grup içinde herkes kadar. Hiç bı negatif durum hissetmiyorum.

Bende genel olarak hiç negatif bir durum hissetmiyorum bu arada. Rahatsızlıkta duymuyorum onların iyiliginden. Ama bu benim iyiligimden değil mi zayıf olan bensem yani başarıyı kiskanmiyorum demektir. Ben daha iyi olursam aynı tavır olacak mı asıl önemli olan bu. Bilmiyorum video beni biraz düşündürdü ya.

Yani kendimden şoyle örnek vereyim kariyer olarak onlar benden iyi maddi olarak ben onlardan iyiyim mesela ama kimse kimseyi kıskanmıyor bence. Herkesin hayatı tercihleri farklı. Karşınızdaki insanlar fesatsa kıskanırlar değillerse kıskanmazlar.

Sen niye sinirlendin ki hayret bişey ya insan gibi cevap veriyorum ifade yeteneğimde bir sorun yok ama anlama yeteneginde bir sorun var yazma lütfen
Sinirlenmedim ki, sizin konunuzum neyine sinirleneyim?
Ben okuduğumu anlıyorum ama siz azıcık rahatsız olduğunuz mesaja normal cevap verecek kapasitede değilsiniz demek.
İyi geceler.

Sinirlenmedim ki, sizin konunuzum neyine sinirleneyim?
Ben okuduğumu anlıyorum ama siz azıcık rahatsız olduğunuz mesaja normal cevap verecek kapasitede değilsiniz demek.
İyi geceler.
İyi çalışıp cabalayinda iyi olun da merakınız gitsin bık bık doğru çok ılımlı bir cevapti. İyi geceler tahin helvaaaaa

Birisi var çok huysuz, arada diyoruz ki seninle evlenecek kızı çok merak ediyoruz. Ama bu demek değil ki o mutsuzluğunu isteyelim yani ne alaka. Bence biraz alıngansınız

Birisi var çok huysuz, arada diyoruz ki seninle evlenecek kızı çok merak ediyoruz. Ama bu demek değil ki o mutsuzluğunu isteyelim yani ne alaka. Bence biraz alıngansınız
Tabikii söyleyiş var söyleyiş var. aslında alınmadım :) tek o kısma takılmayın zayıflık ve başarı kısmına takıldım ben ve örnek vermek istedim

bence ozguven sorunun var. ben de bekarim bana da derler "evlenince merak ediyorum nasil olacak" diye. Hem de hep derler. Bunda ne var ki? ilk defa mi biri sana bu cumleyi kullandi?
muhtemelen "evlenememis" olmak sana kendini kotu hissettiriyor zaten sen bu duruma takiliyorsun. o yuzden kizin dedigini boyle anlamissin.
evlenmemiş olmak benim tercihim ve tatlis flortlerle seyahatlerle dolu gecti gelinlik çağlarim arkadaşlarıma evli yakinlarima benzeyecek bir hayatim olacagini bilsem asla evlenmem:) yakinda evlenmeyi düşünüyorum ama herkesin kocasinin tam zıttı bir adamla. bana bu cümleyi dediklerinde hic de eziklediklerini düşünmedim. hatta cok salak bir is arkadasim vardi. kendisini döven sevgilisiyle barismasin diye ikna etmeye calismistim gözünde yas burnunda sümükle "seni dinleyeyim senin gibi evde mi kalayim" demisti hep gülerek anlatirim çünkü bence komik:) bu salak kiz beni kendi deger yargilariyla elestirdi diye ben ezik mi olacagim? ne alakasi var.
sizde de bu olmus. olay sizin zaten hassas olduğunuz noktanızla ilgili oldugu icin yanlis değerlendirmişsiniz.
Psikologlar hep der ki, eğer bir olaya fazla tepki veriyorsanız bu o olayla değil, sizinle alakalidir.

Merhaba , bu siteyi 3 senedir falan takip ediyorum konuya yorum yapmayacağım zaten gerekenler söylenmiş ama size konu vasıtasıyla şunları söylemek isterim.Gerçekten kimseyi durduk yere övmem ama bu platformda üyeliği bence en güzel kullanan sizsiniz .Yorumlara giriyorum mesela ve sizin adınızı görünce sonuna kadar okuyorum çok yapıcı ve yerinde cümleler kuruyorsunuz.Bazı üyeler var ki her konuya despot ve sırf konu sahibini eleştirmek için yazıyorlar.İkiyüzlü yorumlar yapıyorlar çok şahit oldum şaşırdım da .Siz öyle değilsiniz yaşım küçük sizden ama örnek alıyorum ve takdir ediyorum.Allahta hep kalbinize göre vermiş daha da verir inşaallah

Aa çok şaşırdım ve mutlu oldum İnan bende bazı yorumlara çok şaşırıyorum öfkesini kusmaya başlıyor bazısı çok sığ bakış açısına sahip. Bu forumda evli sevgili vs yazanlara ağır yorum yazdiysam yazmışımdır en fazla. Bütünün içinden cımbızla laf çeken insanlar var. Muhtemelen senin benim arkadaşım olduğunu falan dusuneceklerdir ama olsun özelden yazsana tanışalım inan arada bu derdin var kısmına yazma sebebim yorumlasalim fikir alisverisi olsun, herkesin yaşadığı çeşit çeşit tecrübe. hani beyin açmak felsefe yapmak çok zor. gerçekten ama anlaşılmıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…