İyi gün dostu mu kötü gün dostu mu ?

Seni severim yengeç yorumlarını da severim evlilik konusunda her dediğinin altına imza kaşe inan ozenmiyorum hatta evlenmemek ayricaliktir. o şekilde olacaksa evlilik vs. olmasın daha iyi. Özgüven sorunum var mı bilmiyorum ezik zayıf fakir de hissetmiyorum esasında benim yasantima özeniyorlar ama çözemiyorlar denebilir dışardan bir göz olarak teslaya binmiyorum ev sahibi olmaya calismiyorum gibi şeyler . Belki ifade ederken yanlış anlaşılmaya müsait oldu yazdiklarim.
O arkadaşıma alınmadım esasında çokta severim ilişkimiz asla bu laftan bozulmaz. bu dediği böyle şakayla bir söylem değildi anlarsın ya bakalım sen nasıl başa çıkacaksın bu kaynana işinin içinden gibi kinayeli bir şeydi. A d i l yildirimin videosunda da diyor ki zayifsan adam çok bulunur mutlu başarılı isen kimse yoktur. Sadece bu iki olay üzerine beyin fırtınası yapsak mi dedim

ne iş yapıyorsunuz çok merak ettim? kendinizi küçümsemeyin kimisi 40 yaşından sonra başarılı oluyor, kimisi kariyerini erken yaşta hedeflediği yere getiriyor. bu işler belli olmuyor. arabanız yok diye maaşınız küçük diye kendinizi küçümsemeyin. bende dükkan açtım büyümeyi hedefledim ama işlerim istediğimin tam tersine döndü. şuan hayatım alt üst oldu, maaşım yok küçük bir kızım var. ama güzel bir iş buldum belki de bu işte de başarılı olup kariyer merdivenlerini hızla tırmanırım. belli olmaz. ben maaşım düşük diye hiçbir zaman kendimi küçük görmedim. önemli olan çabalamak.

adil yildirim kendiyle barisik olmadigi icin evde bile kasketiyle duran asla sacini goremedigimiz adam degil mi ya?
kelin ilaci olsa basina sürer
benim cok takip ettigim biri degil ama birkac kisa video partina denk geliyorum instagramda. adamin "şöyle olun böyle olun, erkeklerin ilgisi boyle cekilir" diye anlattigi kadinin tam tersiyim. hic de askta kaybetmedim. bence bos bos kliselerle konusuyor. zaten sımdi baktim siyaset okumus. siyaset videosu cekse bin kisi belki izler ama kadin erkek iliskisi diyince milyonlar izliyor adam da parayi kiriyor:) "zayifsan adam çok bulunur mutlu başarılı isen kimse yoktur" dediğini de hic ciddiye almıyorum. muhtemelen kendi unlenince cevresi burnu büyük diye konusmayi kesti o da basarisini kiskaniyorlar sandi. ben sahsen cevremdeki arkadaslarim terfi edince, ikinci evini alinca, sifirdan kurdugu iste basarili olunca, yurtdisinda is teklifi alinca falan çok mutlu oluyorum. neden insanlar olmasin? benim arkadslarim da sagolsun ben guzel bir iş bulunca sevinirler, guzel bir iliskiye baslamissam mutlu olurlar. sevgilim birkac ay önce buraya tasindi. ev bulunca iki kiz arkadasim temizlige yardima cagirmami istedi - ki ev kedi pisligiyle doluydu allah razi olsun is cikisi geldiler iki büklüm yerleri dolaplari sildiler, enistem isten izin alıp ev tadilatina iki gun yardim etti, vize sorunlari yasadik her adimda avukat arkadasim ucretsiz danismanlik yapti beni motive etti, vize çıktı herkes cook mutlu oldu hatta biri yemege davet etti kutlamak icin:))
bence gayet mutluluklar da sıkıntılar da paylasiliyor arkadaslarla. kiskanan eden var midir? elbet vardir ama onlari hissedince uzak durmak lazım.

Merhaba yengence yazmıştım aslında ben sizin yorumlarınızı pek bilmiyorum kusura bakmayın :))

Evli,çocuklu değilsiniz diye biraz kompleks yapmışsınız gibi geldi bana. Bunlar hayatta bir başarı kıstası değildir.

Sizin adınıza sevindim inşallah çok iyi yerlere gelirsiniz yok bende küçük görmüyorum bir kıstas değil kesinlikle ama görünen köy hesabı. Hiç öyle yarışta değilim akıştayım bakalım yazayım özelden işimi

Hahah ya adil için böyle düşünüyorsun demek dediğin gibi kısa videoları düşüyor oturup da izlemedim çok fazla. Yurtdışında olduğunu bilmiyordum bak şimdi kıskandım aman akışta kalıyorum giden gitsin kalan kalsın çokta tın

Aman neyse konu arkadaşlık olunca hep başka yere çekiliyor ne zaman böyle şeyler yazsam kiskaniyorsun çocuğun yok bekarsin diye dert olmuş zengin değilsin diye dert olmuş bla bla... 1. Zenginim belki zenginligin de kıstası var jsjdkf 2. Dert olacak olsa evlenirim bekarlık sultanliktir. Ne kadar sığ bakıyorsunuz yahu. Tamam sizin arkadaslariniz bı melek olsun hiç bir şeyi sorgulamayın amann.

Meze olacagınızı düsündüğünüz grupta hala oluyor olmanız onlara da haksızlık.
Onlar dikkatli olsın asıl.
Gayet sorulabilir bir soru sormus.
Biraraya gelince is,iliski,kvde falan degil ülkenin dıs borcunu mu konusuyorsunuz?

Ya defolun gidin yorumları bı tarafınızdan anlayıp yazmayin ya bı ton cümleden bunu çekip yorumluyorsunuz. evet seni de gorcez hmmm bakalım ne b.k yicen demek var ay iyi seçim yap arkadaşim iyi karar ver de bu durumlara maruz kalma demek var jahdhf AYYY NEYSE

O üslüp sahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…