• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi gün dostu mu kötü gün dostu mu ?

bence ozguven sorunun var. ben de bekarim bana da derler "evlenince merak ediyorum nasil olacak" diye. Hem de hep derler. Bunda ne var ki? ilk defa mi biri sana bu cumleyi kullandi?
muhtemelen "evlenememis" olmak sana kendini kotu hissettiriyor zaten sen bu duruma takiliyorsun. o yuzden kizin dedigini boyle anlamissin.
evlenmemiş olmak benim tercihim ve tatlis flortlerle seyahatlerle dolu gecti gelinlik çağlarim😅 arkadaşlarıma evli yakinlarima benzeyecek bir hayatim olacagini bilsem asla evlenmem:) yakinda evlenmeyi düşünüyorum ama herkesin kocasinin tam zıttı bir adamla. bana bu cümleyi dediklerinde hic de eziklediklerini düşünmedim. hatta cok salak bir is arkadasim vardi. kendisini döven sevgilisiyle barismasin diye ikna etmeye calismistim gözünde yas burnunda sümükle "seni dinleyeyim senin gibi evde mi kalayim" demisti🤣🤣 hep gülerek anlatirim çünkü bence komik:) bu salak kiz beni kendi deger yargilariyla elestirdi diye ben ezik mi olacagim? ne alakasi var.
sizde de bu olmus. olay sizin zaten hassas olduğunuz noktanızla ilgili oldugu icin yanlis değerlendirmişsiniz.
Psikologlar hep der ki, eğer bir olaya fazla tepki veriyorsanız bu o olayla değil, sizinle alakalidir.
Seni severim yengeç yorumlarını da severim 😘 evlilik konusunda her dediğinin altına imza kaşe 😂 inan ozenmiyorum hatta evlenmemek ayricaliktir. o şekilde olacaksa evlilik vs. olmasın daha iyi. Özgüven sorunum var mı bilmiyorum ezik zayıf fakir de hissetmiyorum esasında benim yasantima özeniyorlar ama çözemiyorlar denebilir 😅 dışardan bir göz olarak teslaya binmiyorum ev sahibi olmaya calismiyorum gibi şeyler . Belki ifade ederken yanlış anlaşılmaya müsait oldu yazdiklarim.
O arkadaşıma alınmadım esasında çokta severim ilişkimiz asla bu laftan bozulmaz. bu dediği böyle şakayla bir söylem değildi anlarsın ya 😅 bakalım sen nasıl başa çıkacaksın bu kaynana işinin içinden gibi kinayeli bir şeydi. A d i l yildirimin videosunda da diyor ki zayifsan adam çok bulunur mutlu başarılı isen kimse yoktur. Sadece bu iki olay üzerine beyin fırtınası yapsak mi dedim 😂

ne iş yapıyorsunuz çok merak ettim? kendinizi küçümsemeyin kimisi 40 yaşından sonra başarılı oluyor, kimisi kariyerini erken yaşta hedeflediği yere getiriyor. bu işler belli olmuyor. arabanız yok diye maaşınız küçük diye kendinizi küçümsemeyin. bende dükkan açtım büyümeyi hedefledim ama işlerim istediğimin tam tersine döndü. şuan hayatım alt üst oldu, maaşım yok küçük bir kızım var. ama güzel bir iş buldum belki de bu işte de başarılı olup kariyer merdivenlerini hızla tırmanırım. belli olmaz. ben maaşım düşük diye hiçbir zaman kendimi küçük görmedim. önemli olan çabalamak.

Seni severim yengeç yorumlarını da severim 😘 evlilik konusunda her dediğinin altına imza kaşe 😂 inan ozenmiyorum hatta evlenmemek ayricaliktir. o şekilde olacaksa evlilik vs. olmasın daha iyi. Özgüven sorunum var mı bilmiyorum ezik zayıf fakir de hissetmiyorum esasında benim yasantima özeniyorlar ama çözemiyorlar denebilir 😅 dışardan bir göz olarak teslaya binmiyorum ev sahibi olmaya calismiyorum gibi şeyler . Belki ifade ederken yanlış anlaşılmaya müsait oldu yazdiklarim.
O arkadaşıma alınmadım esasında çokta severim ilişkimiz asla bu laftan bozulmaz. bu dediği böyle şakayla bir söylem değildi anlarsın ya 😅 bakalım sen nasıl başa çıkacaksın bu kaynana işinin içinden gibi kinayeli bir şeydi. A d i l yildirimin videosunda da diyor ki zayifsan adam çok bulunur mutlu başarılı isen kimse yoktur. Sadece bu iki olay üzerine beyin fırtınası yapsak mi dedim 😂
adil yildirim kendiyle barisik olmadigi icin evde bile kasketiyle duran asla sacini goremedigimiz adam degil mi ya?
kelin ilaci olsa basina sürer 😅
benim cok takip ettigim biri degil ama birkac kisa video partina denk geliyorum instagramda. adamin "şöyle olun böyle olun, erkeklerin ilgisi boyle cekilir" diye anlattigi kadinin tam tersiyim. hic de askta kaybetmedim. bence bos bos kliselerle konusuyor. zaten sımdi baktim siyaset okumus. siyaset videosu cekse bin kisi belki izler ama kadin erkek iliskisi diyince milyonlar izliyor adam da parayi kiriyor:) "zayifsan adam çok bulunur mutlu başarılı isen kimse yoktur" dediğini de hic ciddiye almıyorum. muhtemelen kendi unlenince cevresi burnu büyük diye konusmayi kesti o da basarisini kiskaniyorlar sandi. ben sahsen cevremdeki arkadaslarim terfi edince, ikinci evini alinca, sifirdan kurdugu iste basarili olunca, yurtdisinda is teklifi alinca falan çok mutlu oluyorum. neden insanlar olmasin? benim arkadslarim da sagolsun ben guzel bir iş bulunca sevinirler, guzel bir iliskiye baslamissam mutlu olurlar. sevgilim birkac ay önce buraya tasindi. ev bulunca iki kiz arkadasim temizlige yardima cagirmami istedi - ki ev kedi pisligiyle doluydu allah razi olsun is cikisi geldiler iki büklüm yerleri dolaplari sildiler, enistem isten izin alıp ev tadilatina iki gun yardim etti, vize sorunlari yasadik her adimda avukat arkadasim ucretsiz danismanlik yapti beni motive etti, vize çıktı herkes cook mutlu oldu hatta biri yemege davet etti kutlamak icin:))
bence gayet mutluluklar da sıkıntılar da paylasiliyor arkadaslarla. kiskanan eden var midir? elbet vardir ama onlari hissedince uzak durmak lazım.

Aa çok şaşırdım ve mutlu oldum 😍😍 İnan bende bazı yorumlara çok şaşırıyorum öfkesini kusmaya başlıyor bazısı çok sığ bakış açısına sahip. Bu forumda evli sevgili vs yazanlara ağır yorum yazdiysam yazmışımdır en fazla. Bütünün içinden cımbızla laf çeken insanlar var. Muhtemelen senin benim arkadaşım olduğunu falan dusuneceklerdir ama olsun😂 özelden yazsana tanışalım 😘🍀 inan arada bu derdin var kısmına yazma sebebim yorumlasalim fikir alisverisi olsun, herkesin yaşadığı çeşit çeşit tecrübe. hani beyin açmak felsefe yapmak çok zor. gerçekten ama anlaşılmıyor bazen 😂
Merhaba yengence yazmıştım aslında ben :halay::KK12: sizin yorumlarınızı pek bilmiyorum kusura bakmayın :))

Evli,çocuklu değilsiniz diye biraz kompleks yapmışsınız gibi geldi bana. Bunlar hayatta bir başarı kıstası değildir.

ne iş yapıyorsunuz çok merak ettim? kendinizi küçümsemeyin kimisi 40 yaşından sonra başarılı oluyor, kimisi kariyerini erken yaşta hedeflediği yere getiriyor. bu işler belli olmuyor. arabanız yok diye maaşınız küçük diye kendinizi küçümsemeyin. bende dükkan açtım büyümeyi hedefledim ama işlerim istediğimin tam tersine döndü. şuan hayatım alt üst oldu, maaşım yok küçük bir kızım var. ama güzel bir iş buldum belki de bu işte de başarılı olup kariyer merdivenlerini hızla tırmanırım. belli olmaz. ben maaşım düşük diye hiçbir zaman kendimi küçük görmedim. önemli olan çabalamak.
Sizin adınıza sevindim inşallah çok iyi yerlere gelirsiniz 🍀 yok bende küçük görmüyorum bir kıstas değil kesinlikle ✨ ama görünen köy hesabı. Hiç öyle yarışta değilim akıştayım bakalım yazayım özelden işimi 😂

adil yildirim kendiyle barisik olmadigi icin evde bile kasketiyle duran asla sacini goremedigimiz adam degil mi ya?
kelin ilaci olsa basina sürer 😅
benim cok takip ettigim biri degil ama birkac kisa video partina denk geliyorum instagramda. adamin "şöyle olun böyle olun, erkeklerin ilgisi boyle cekilir" diye anlattigi kadinin tam tersiyim. hic de askta kaybetmedim. bence bos bos kliselerle konusuyor. zaten sımdi baktim siyaset okumus. siyaset videosu cekse bin kisi belki izler ama kadin erkek iliskisi diyince milyonlar izliyor adam da parayi kiriyor:) "zayifsan adam çok bulunur mutlu başarılı isen kimse yoktur" dediğini de hic ciddiye almıyorum. muhtemelen kendi unlenince cevresi burnu büyük diye konusmayi kesti o da basarisini kiskaniyorlar sandi. ben sahsen cevremdeki arkadaslarim terfi edince, ikinci evini alinca, sifirdan kurdugu iste basarili olunca, yurtdisinda is teklifi alinca falan çok mutlu oluyorum. neden insanlar olmasin? benim arkadslarim da sagolsun ben guzel bir iş bulunca sevinirler, guzel bir iliskiye baslamissam mutlu olurlar. sevgilim birkac ay önce buraya tasindi. ev bulunca iki kiz arkadasim temizlige yardima cagirmami istedi - ki ev kedi pisligiyle doluydu allah razi olsun is cikisi geldiler iki büklüm yerleri dolaplari sildiler, enistem isten izin alıp ev tadilatina iki gun yardim etti, vize sorunlari yasadik her adimda avukat arkadasim ucretsiz danismanlik yapti beni motive etti, vize çıktı herkes cook mutlu oldu hatta biri yemege davet etti kutlamak icin:))
bence gayet mutluluklar da sıkıntılar da paylasiliyor arkadaslarla. kiskanan eden var midir? elbet vardir ama onlari hissedince uzak durmak lazım.
Hahah ya adil için böyle düşünüyorsun demek 😂 dediğin gibi kısa videoları düşüyor oturup da izlemedim çok fazla. Yurtdışında olduğunu bilmiyordum bak şimdi kıskandım 😂🍀 aman akışta kalıyorum giden gitsin kalan kalsın çokta tın 😅

Aman neyse konu arkadaşlık olunca hep başka yere çekiliyor ne zaman böyle şeyler yazsam kiskaniyorsun çocuğun yok bekarsin diye dert olmuş zengin değilsin diye dert olmuş bla bla... 1. Zenginim belki zenginligin de kıstası var jsjdkf 2. Dert olacak olsa evlenirim bekarlık sultanliktir. Ne kadar sığ bakıyorsunuz yahu. Tamam sizin arkadaslariniz bı melek olsun hiç bir şeyi sorgulamayın amann. 😂

Biraz önce bir video gördüm bende bir takım çağrışımlar yaptı, sizin fikirlerinizi de öğrenmek istedim 🪷
Sen zayıf durumdayken dost çok bulunur herkes dost olur ama sen başarılı olduğunda dost yoktur gönülden helal olsun diyen.

Geçen bir arkadaş grubumla buluştuk herkes evli ve kaynanasından kocasından dert yanıyor. Bir arkadasim çokta dikkatli biridir dedi ki sen evlenince çok merak ediyorum senin eşinin ailesine olan tavrını vs dedi. Rahatsız edici geldi nedense o söyleme şekli .Birincisi zaten ben o masaya meze yapmam her ne olursa olsun anlatmam bunu idrak etmiş oldum. Ve şunu düşündüm ya sizden daha mutlu olursam? O zaman nasıl olacak acaba.

Arkadaş ortamında o grup için söyleyeyim kariyer olarak da en kötü vasat durumda olan benim. Kariyerim kötü, Arabam yok evim yok kocam yok çocuğum yok yani onlardan eksileri en fazla olan benim. Acaba bu arkadaşlık benim tirnak içinde "zayıf" olmama rağmen ben iletişimi sürdürmeyi becerebildigim için mi devam ediyor. Yani onların yerinde ben olsaydım onlar benim basarimdan mutlulugumdan mutlu olurlar mıydı tam bir merak konusu maalesef...
Meze olacagınızı düsündüğünüz grupta hala oluyor olmanız onlara da haksızlık.
Onlar dikkatli olsın asıl.
Gayet sorulabilir bir soru sormus.
Biraraya gelince is,iliski,kvde falan degil ülkenin dıs borcunu mu konusuyorsunuz?

Meze olacagınızı düsündüğünüz grupta hala oluyor olmanız onlara da haksızlık.
Onlar dikkatli olsın asıl.
Gayet sorulabilir bir soru sormus.
Biraraya gelince is,iliski,kvde falan degil ülkenin dıs borcunu mu konusuyorsunuz?
Ya 😂😂😂 defolun gidin yorumları bı tarafınızdan anlayıp yazmayin ya bı ton cümleden bunu çekip yorumluyorsunuz. evet seni de gorcez hmmm bakalım ne b.k yicen demek var ay iyi seçim yap arkadaşim iyi karar ver de bu durumlara maruz kalma demek var jahdhf AYYY NEYSE

Ya 😂😂😂 defolun gidin yorumları bı tarafınızdan anlayıp yazmayin ya bı ton cümleden bunu çekip yorumluyorsunuz. evet seni de gorcez hmmm bakalım ne b.k yicen demek var ay iyi seçim yap arkadaşim iyi karar ver de bu durumlara maruz kalma demek var jahdhf AYYY NEYSE
O üslüp sahane

Back