- 30 Haziran 2013
- 21.991
- 1
- 18.142
- 498
ağlamayın yaaa bugün ben de çok üzüldüm hele bu konuya ve uzun süre girmeyi düşünmüyorum. uyku da tutmadı.Bugün bu forum beni çok ağlattı dağıldım resmen ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağlamayın yaaa bugün ben de çok üzüldüm hele bu konuya ve uzun süre girmeyi düşünmüyorum. uyku da tutmadı.Bugün bu forum beni çok ağlattı dağıldım resmen ya
Dul maasini eşi ölenlere bagliyolarmis onuda arastrdim
Çocuklar benim çok hassas noktam dayanamıyorum keşke hepsi çok iyi şartlarda yaşasa. Beni de uyku tutmadı foruma gireyim dedim artık hiç tutmaz. Sorumsuz bir herifin mahvettiği çocukları düşün dur şimdiağlamayın yaaa bugün ben de çok üzüldüm hele bu konuya ve uzun süre girmeyi düşünmüyorum. uyku da tutmadı.
Herkesin dilinde bi ölüp gitmek var, durumunuz zor evet ama geride üç çocuk varken ölüm lafını bi bırakın.. Kocanız çocuğuna bi mama dahi almıyorsa ondan medet ummak yerine temizliğe falan gidin, şu zamana kadar nasıl tek başınıza geldiyseniz yine başarabilirsiniz.. Genceciksiniz, çocuklarınızla birlikte yaşayacak koca bi ömür var önünüzde salmayın kendinizi..Belki inanmayan yada ay abartyo bu kadar olmaz diyen vardr inanın bana çok çaresizim yemin ederim kafayı yicem artık toparlanamiyorim bı çok kez düşündüm ölüp gitsem çocuklarım kalck ama benim artık gücüm hiç biseyim kalmadı
Şart olarak sigorta olmaması lazımmış benimde nikahım olduğu için bundan kaynaklı sigortam gözüküyo ondan kesildi Elektrik yardım param bileAlabiliyorsunuz ancak belirli şarttlar olması lazımmış bence bir gidip yerinde öğrenin
Küçük bebeğimi birakck kimsem yokki bende gitmek istiyorum buna bırakıp gitsem bir buçuksa bin lira diyerek 500 kenara koysam iki tane büyük oğlum bununla kalmiyo agliyolar temizlik yerinde çocuk istemiyorlarHerkesin dilinde bi ölüp gitmek var, durumunuz zor evet ama geride üç çocuk varken ölüm lafını bi bırakın.. Kocanız çocuğuna bi mama dahi almıyorsa ondan medet ummak yerine temizliğe falan gidin, şu zamana kadar nasıl tek başınıza geldiyseniz yine başarabilirsiniz.. Genceciksiniz, çocuklarınızla birlikte yaşayacak koca bi ömür var önünüzde salmayın kendinizi..
Ben de çok hassasım. sizin gibi hamileyim şuanda 38 haftadayim ama 3 meleğim var. acısını bilmeyen böyle yapıp kadını da çocuğu da ortada bırakıyor.Çocuklar benim çok hassas noktam dayanamıyorum keşke hepsi çok iyi şartlarda yaşasa. Beni de uyku tutmadı foruma gireyim dedim artık hiç tutmaz. Sorumsuz bir herifin mahvettiği çocukları düşün dur şimdi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de çok hassasım. sizin gibi hamileyim şuanda 38 haftadayim ama 3 meleğim var. acısını bilmeyen böyle yapıp kadını da çocuğu da ortada bırakıyor.
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen de çok hassasım. sizin gibi hamileyim şuanda 38 haftadayim ama 3 meleğim var. acısını bilmeyen böyle yapıp kadını da çocuğu da ortada bırakıyor.
Derneklere başvurun en kötü yani anladığım kadarıyla çalışamazsınız ailenizde yok . Size sponsor olacak ve sürekli alacağınız bir yardım lazım ya özel veya vakıf derneklerine gideceksiniz yada sığınma evineKüçük bebeğimi birakck kimsem yokki bende gitmek istiyorum buna bırakıp gitsem bir buçuksa bin lira diyerek 500 kenara koysam iki tane büyük oğlum bununla kalmiyo agliyolar temizlik yerinde çocuk istemiyorlar
bunları böyle yazma canım. tanidigi cikar ss alır atar biri daha açar sanaHatta şöyle solim Zonguldak Ereğli kaymakamlik yazınca sosyal yardımlaşmaya bagliyolar Füruzan yigitoglu var onunlada konuşabilirsin ona kaç kere gidip dil döktüm tuzu kuru Okan anlamıyo inanın bana TC giriyo oraya ondan sonra başından sagiyo anlatıyorum okul müdür öğretmenler komşularım şahit diyorum Ankara'ya giidyo yardımlar ordan kabul gelirse bagliyo diyolar bu kadar sorumsuzlar
Yarın tekrardan bı gidicem Allah razı olsun derdime derman olmaya çalışıyosnz çok ama çok teşekkür ederimDerneklere başvurun en kötü yani anladığım kadarıyla çalışamazsınız ailenizde yok . Size sponsor olacak ve sürekli alacağınız bir yardım lazım ya özel veya vakıf derlerine gideceksiniz yada sığınma evine
Ablacm çıksın inan bana umrumda bile değil gözümün önünde bı kadın kollarında gerçek altın bileziği var onlara torpille bagliyolar benim çocuklarım nolck her yerde illa bişi buluyolar gelip arastrip sorsunlar hiç bişi yapmıyorlarbunları böyle yazma canım. tanidigi cikar ss alır atar biri daha açar sana