• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler içimi dökmek istiyorum lütfen akıl verin çok caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1000015525.jpg

ağlamayın yaaa bugün ben de çok üzüldüm hele bu konuya ve uzun süre girmeyi düşünmüyorum. uyku da tutmadı.
Çocuklar benim çok hassas noktam dayanamıyorum keşke hepsi çok iyi şartlarda yaşasa. Beni de uyku tutmadı foruma gireyim dedim artık hiç tutmaz. Sorumsuz bir herifin mahvettiği çocukları düşün dur şimdi

Alabiliyorsunuz ancak belirli şarttlar olması lazımmış bence bir gidip yerinde öğrenin

Bakın bunlar gibi daha nice başvurularım var ben daha 28 yaşındayken hem anne hem baba olmayı öğrendim annem bana annelik yapmadığı halde benim üvey babam bana tecavüz etmeye kalkmasına rağmen benim annem hala o adamla evli emin llun bana herkesin ni derdi vardr biliyorum Rabbim dert veriyosa dermaninida verir ben namaz kildigim zamanlarda bile seccadeye başımı koyarken ağladım kaldrdim yine ağladım ama kendime tek bı çıkar yol bulamadım

Belki inanmayan yada ay abartyo bu kadar olmaz diyen vardr inanın bana çok çaresizim yemin ederim kafayı yicem artık toparlanamiyorim bı çok kez düşündüm ölüp gitsem çocuklarım kalck ama benim artık gücüm hiç biseyim kalmadı
Herkesin dilinde bi ölüp gitmek var, durumunuz zor evet ama geride üç çocuk varken ölüm lafını bi bırakın.. Kocanız çocuğuna bi mama dahi almıyorsa ondan medet ummak yerine temizliğe falan gidin, şu zamana kadar nasıl tek başınıza geldiyseniz yine başarabilirsiniz.. Genceciksiniz, çocuklarınızla birlikte yaşayacak koca bi ömür var önünüzde salmayın kendinizi..

Alabiliyorsunuz ancak belirli şarttlar olması lazımmış bence bir gidip yerinde öğrenin
Şart olarak sigorta olmaması lazımmış benimde nikahım olduğu için bundan kaynaklı sigortam gözüküyo ondan kesildi Elektrik yardım param bile

Biran önce o adamdan boşanın o halde hepinizi mağdur etmiş

Herkesin dilinde bi ölüp gitmek var, durumunuz zor evet ama geride üç çocuk varken ölüm lafını bi bırakın.. Kocanız çocuğuna bi mama dahi almıyorsa ondan medet ummak yerine temizliğe falan gidin, şu zamana kadar nasıl tek başınıza geldiyseniz yine başarabilirsiniz.. Genceciksiniz, çocuklarınızla birlikte yaşayacak koca bi ömür var önünüzde salmayın kendinizi..
Küçük bebeğimi birakck kimsem yokki bende gitmek istiyorum buna bırakıp gitsem bir buçuksa bin lira diyerek 500 kenara koysam iki tane büyük oğlum bununla kalmiyo agliyolar temizlik yerinde çocuk istemiyorlar

Çocuklar benim çok hassas noktam dayanamıyorum keşke hepsi çok iyi şartlarda yaşasa. Beni de uyku tutmadı foruma gireyim dedim artık hiç tutmaz. Sorumsuz bir herifin mahvettiği çocukları düşün dur şimdi
Ben de çok hassasım. sizin gibi hamileyim şuanda 38 haftadayim ama 3 meleğim var. acısını bilmeyen böyle yapıp kadını da çocuğu da ortada bırakıyor.

Hatta şöyle solim Zonguldak Ereğli kaymakamlik yazınca sosyal yardımlaşmaya bagliyolar Füruzan yigitoglu var onunlada konuşabilirsin ona kaç kere gidip dil döktüm tuzu kuru Okan anlamıyo inanın bana TC giriyo oraya ondan sonra başından sagiyo anlatıyorum okul müdür öğretmenler komşularım şahit diyorum Ankara'ya giidyo yardımlar ordan kabul gelirse bagliyo diyolar bu kadar sorumsuzlar

Ben de çok hassasım. sizin gibi hamileyim şuanda 38 haftadayim ama 3 meleğim var. acısını bilmeyen böyle yapıp kadını da çocuğu da ortada bırakıyor.
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Küçük bebeğimi birakck kimsem yokki bende gitmek istiyorum buna bırakıp gitsem bir buçuksa bin lira diyerek 500 kenara koysam iki tane büyük oğlum bununla kalmiyo agliyolar temizlik yerinde çocuk istemiyorlar
Derneklere başvurun en kötü yani anladığım kadarıyla çalışamazsınız ailenizde yok . Size sponsor olacak ve sürekli alacağınız bir yardım lazım ya özel veya vakıf derneklerine gideceksiniz yada sığınma evine

Hatta şöyle solim Zonguldak Ereğli kaymakamlik yazınca sosyal yardımlaşmaya bagliyolar Füruzan yigitoglu var onunlada konuşabilirsin ona kaç kere gidip dil döktüm tuzu kuru Okan anlamıyo inanın bana TC giriyo oraya ondan sonra başından sagiyo anlatıyorum okul müdür öğretmenler komşularım şahit diyorum Ankara'ya giidyo yardımlar ordan kabul gelirse bagliyo diyolar bu kadar sorumsuzlar
bunları böyle yazma canım. tanidigi cikar ss alır atar biri daha açar sana

Derneklere başvurun en kötü yani anladığım kadarıyla çalışamazsınız ailenizde yok . Size sponsor olacak ve sürekli alacağınız bir yardım lazım ya özel veya vakıf derlerine gideceksiniz yada sığınma evine
Yarın tekrardan bı gidicem Allah razı olsun derdime derman olmaya çalışıyosnz çok ama çok teşekkür ederim

Eşinizi şikayet edebilirsiniz, o ev sadece kendisine ait değil, ortak hane, uzaklaştırma çıkar. Ya da kadın sığınmaya gidebilirsiniz, gidin hepsini teker teker deneyin. Ve hemen boşanma davası açın, neyi bekliyorsunuz anlamadım?

Size kızdım, o ilk çocukların perişanlığını görüp hemen yeni çocuk yapmamalıydınız, Allah hepimize akıl seçme şansı da vermiş ama diliyorum ki yardımcınız olsun, o çocukların hatrına Hızır gibi yetişsin 🙏

bunları böyle yazma canım. tanidigi cikar ss alır atar biri daha açar sana
Ablacm çıksın inan bana umrumda bile değil gözümün önünde bı kadın kollarında gerçek altın bileziği var onlara torpille bagliyolar benim çocuklarım nolck her yerde illa bişi buluyolar gelip arastrip sorsunlar hiç bişi yapmıyorlar

Hemen kendinizi salmayın evlatlarınız için yaşamak zorundasınız . Ben eskiden Akbank çağrı merkezinde çalışıyorum . Homeofice e geçtiklerinden itibaren Bebek sahibi çok fazla tanıdığım arkadaşım evden hem çalıştı hem yardım almadan bebeğine baktı bu tarz evde yapabileceğiniz işlerde bulabilirsiniz yaşınız genç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back