• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi geceler içimi dökmek istiyorum lütfen akıl verin çok caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü alışkanlığı varmı şiddeti yoksa evine bakıyosa bi zaman karışma çocuklarınla ilgilen üstüne gitme bakalım öyle dene
Sabah çocuklarıma pisircek yumurtam bile yoktu noodle yaptım koydum hiç biseyim yok burdan bı arkadaş isterse numaramı vereyim görüntülüde arayıp görebilir yada fotoğrafta atarım keşke evine bakan insan olsa en azından evine bakiyo başak her insan hata yapar derim

Benim evimde makarnam yada salcam eksik olduğunda günlerce beklediğim zamanlarda oldu ama hiç bı zaman diyemedim ay başak neden takiyosun kocan var getirir diye herşeyde ben mücadele ettm kadın olduğumu unuttm artık ben

Ya ben bugün çok duygusalım, konuya, halinize çok üzüldüm. 16 yaşında evlendirilmek, şiddet görmek, ikinci eşte ortada. Elde 3 çocuk. Lanet olsun bu coğrafyada kadın olmaya, başka bir şey demiyorum.
Kadın derneklerine mi ulaşsanız acaba?

Ya ben bugün çok duygusalım, konuya, halinize çok üzüldüm. 16 yaşında evlendirilmek, şiddet görmek, ikinci eşte ortada. Elde 3 çocuk. Lanet olsun bu coğrafyada kadın olmaya, başka bir şey demiyorum.
Kadın derneklerine mi ulaşsanız acaba?
Burda bı Kızılay bı kadın kolları var 😔 kadın kolları kuru erzak getirdi Kasım ayında kizilayda oğluma cici bebe süt bez aldı tek seferlik bide doğalgazımi ödediler yine çaresizim yine söylesem bu sefer kızarlar diye çekiniyorum utanıyorum

1000015521.jpg

Burda bı Kızılay bı kadın kolları var 😔 kadın kolları kuru erzak getirdi Kasım ayında kizilayda oğluma cici bebe süt bez aldı tek seferlik bide doğalgazımi ödediler yine çaresizim yine söylesem bu sefer kızarlar diye çekiniyorum utanıyorum
Kadın hakları için kurulan sivil toplum kuruluşları var, sosyal medyadan ya da telefondan onlara ulaşın derdinizi anlatın şiddet gördüğünüzü de anlatın belki bir yol gösterirler.
İşiniz, mesleğiniz olsa boşan derdi herkes ama hal ortada yani

Belki inanmayan yada ay abartyo bu kadar olmaz diyen vardr inanın bana çok çaresizim yemin ederim kafayı yicem artık toparlanamiyorim bı çok kez düşündüm ölüp gitsem çocuklarım kalck ama benim artık gücüm hiç biseyim kalmadı

üç çocuk yapmayacaktın mesela

nasıl
Ama şöyle solim haklısınız doğru benim iki çocuğum ilk esimden bu en küçüğüm ikinci eşimden ben eşimin böyle insan olduğunu bilmiyordum inanın bana bı insan bile bile kendini ziyan eder mi

183 aile bakanliginin numarasi, yarin bir aramayi deneyin, durumunuzu anlatin, belki yardimci olurlar. 144 sosyal yardimlarla ilgili bir numaraydi, hala calisiyor mu bilmiyorum

Bosanmayi dusunuyor musun? Bosanirsan cocuklar icin bakim parasi, sosyal yardimlar alabilir misin ,ne kadar alabilirsin bilmiyorum, bilenler varsa umarim yanitlarlar. Kaymakamlik ve belediyeler de yardim ediyorlar.
Boşanmayı istiyorum çünkü benim artık bu evlilik için çabam kalmadı birkez oturup güzelce konuşamadık her insan hata yapar der susardim ama hatalarının karşısında bana ayakkabı fırlatan evden kovan bı insan var karşımda tek korkum evden atarsa beni nereye giderim sifirim bı tane yatağım bile yok ev tutulmuş olsa çocuklarıma koyck tek bı yatağım yok vermex bu evdeki eşyaları

Belki inanmayan yada ay abartyo bu kadar olmaz diyen vardr inanın bana çok çaresizim yemin ederim kafayı yicem artık toparlanamiyorim bı çok kez düşündüm ölüp gitsem çocuklarım kalck ama benim artık gücüm hiç biseyim kalmadı
Yavrucum kalk en yakındaki devlet kurumuna git. Nereye kime başvuracağım diye sor yönlendirsinler seni. Ya da o ildeki kadın dayanışma derneklerini ara. Nerdesin hangi ildesin belki buradan biri ulaştırır derdini.

Yavrucum kalk en yakındaki devlet kurumuna git. Nereye kime başvuracağım diye sor yönlendirsinler seni. Ya da o ildeki kadın dayanışma derneklerini ara. Nerdesin hangi ildesin belki buradan biri ulaştırır derdini.
Zonguldak Ereğli Gülüç bekyeri mahallesi

183 aile bakanliginin numarasi, yarin bir aramayi deneyin, durumunuzu anlatin, belki yardimci olurlar. 144 sosyal yardimlarla ilgili bir numaraydi, hala calisiyor mu bilmiyorum
Tamam nazlı hanım yarin aricam çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Boşanmayı istiyorum çünkü benim artık bu evlilik için çabam kalmadı birkez oturup güzelce konuşamadık her insan hata yapar der susardim ama hatalarının karşısında bana ayakkabı fırlatan evden kovan bı insan var karşımda tek korkum evden atarsa beni nereye giderim sifirim bı tane yatağım bile yok ev tutulmuş olsa çocuklarıma koyck tek bı yatağım yok vermex bu evdeki eşyaları
Benim bir akrabam bu durumda polisi aramisti, polis kadini evden alip otele yerlestirmisti. Kadin siginmaya gidecekti ama otelde yatili is bulmustu sonra gerek kalmadi. Senin 3 cocugun var, devlet yardim ediyor bu durumlarda. Sen yarin durumunu yetkililere bir anlat bence, bir cozum yolu bulunur.

Hamileyken sırtında sandalye kırmış, bacağından bıçaklamış kadını. Çalışamaz raporu aldığına göre adamın kafa gidik. Yazık olur çocuklara ki zaten almaz. Bence de bizlik olacak bir şey değil. Bütün tuşlara basacak bütün kapıları çalacak.

Başak, siz insanlara çok güveniyorsunuz asla yapmaz diyorsunuz. Adam bir gün önce sevgi kelebeği ertesi gün zalim canavara dönüşmemiştir. mutlaka fark edilecek şeyler yapmıştır ama sizin aşktan gözünüz dönmüş. İki çocuğum var acaba bir gün bir laf eder mi, çocuklarımı üzecek bir şey yapar mı diye düşünmeniz gerekirdi. Bundan sonra bari aynı hataları yapmayın. Bu adamdan çocuk yapmasaydınız daha kolay olmaz mıydı her şey? Gidin en yakın devlet kurumuna, sizi yönlendirirler mutlaka. Ya da sosyal medyada aile ve sosyal politikalar bakanlığına yazın direk.
Şöyle solim çocuklarıma abur cubur getirip oğlum diye sürekli kafasını okşayan bı adamdı bu belkide haklısınız çok sevdiğimden görmedi gözüm hatasını hiç gormemistim ya diğer yüzünü bana onun için göstermemişti eminim çünkü nolduusa ben hamileyken yakaladgmda oldu inanim bana bir tane biseyini görmedim yoksa bile bile kendmi ateşe atar mym

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back