İyi geceler içimi dökmek istiyorum lütfen akıl verin çok caresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim çok üzüldüm adam değil yani pislik herif Allah yardımcın olsun sen başvurunu yap burda sana yol gösterenler var inşallah bi kapı açılır yaşın genç üç evladın var bundan sonra hiç bir adama çocuk doğurma sakın

Allah razı olsun güzel dilekleriniz için asla zaten Rabbime şart koşmak gibi olmasın ama istemiyorum zaten

Allah ummadığın yerden hayırlı kapılar açsın seni kurtarsın gidebileceğin yer olsa çek git diyeceğim ama yok sanırım
Amin Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim

Şimdi açıldı baktım bu sosyal yardımlaşma tekrardan giderim ama bana hiç bı yaridm baglamiyolar eşim olcak kisinin sigortası gözüktüğü için derdimi anlatsamda dinlemiyolar kendi tanıdıklarına sigortayı bırakin en üst seviyede zengin dahi olsa yardımcı oluyolar üvey baba diyorum iki çocuğum okula gidiyo diyorum bizlik bişi yok Ankara'dan red geliyo sigorta olduğu için diyolar elektrik yardimimi bile kestiler

Allah ummadığın yerden hayırlı kapılar açsın seni kurtarsın gidebileceğin yer olsa çek git diyeceğim ama yok sanırım
Hiç bı yerim yok ailem zaten anlattığım gibi birkez destekleri olmadı bana

Arkadaşlar nolursuniz yanlış anlamayın durumu iyi olup bebeğime cici bebe süt bez gönderen olur mu ben adresi atsam Migros sanal market geliyomus buraya çok çaresizim en azından bı yardım kuruluşundan yardımcı olana kadar beni dilenci sanmayın nolur ben para istemiyorum sadece küçük oğluma cici bebe süt nolursunuz

İsteyen olursa adresime kadar kimligime kadar yollarım yeterki beni kötü sanmayın caresizim

Çok üzüldüm haketmediği hayatı yaşayan çocuklara.

Bosanmayi dusunuyor musun? Bosanirsan cocuklar icin bakim parasi, sosyal yardimlar alabilir misin ,ne kadar alabilirsin bilmiyorum, bilenler varsa umarim yanitlarlar. Kaymakamlik ve belediyeler de yardim ediyorlar.
Dul yetim maaşları var diye biliyorum . Boşanmadığı sürece bu şekilde mağdur olmaya devam eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…