- 29 Aralık 2024
- 97
- -11
- 3
- 47
Canım benim çok üzüldüm adam değil yani pislik herif Allah yardımcın olsun sen başvurunu yap burda sana yol gösterenler var inşallah bi kapı açılır yaşın genç üç evladın var bundan sonra hiç bir adama çocuk doğurma sakınKötü alışkanlığı var alkol bide bı kaç biseyden şüphelendim ama elimde bı kanıtım yok iftira atmak istemiyorum bı kaç kişiden farklı şeyler içtiğini duydum eve bakma konusuna gelince hiç bı şekilde bakmiyo tek yaptığı şey kirayı ödemek şuan buzdolabımin resmini atayım bombos
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için asla zaten Rabbime şart koşmak gibi olmasın ama istemiyorum zatenCanım benim çok üzüldüm adam değil yani pislik herif Allah yardımcın olsun sen başvurunu yap burda sana yol gösterenler var inşallah bi kapı açılır yaşın genç üç evladın var bundan sonra hiç bir adama çocuk doğurma sakın
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için asla zaten Rabbime şart koşmak gibi olmasın ama istemiyorum za
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için asla zaten Rabbime şart koşmak gibi olmasın ama istemiyorum zaten
Amin Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederimAllah ummadığın yerden hayırlı kapılar açsın seni kurtarsın gidebileceğin yer olsa çek git diyeceğim ama yok sanırım
Zonguldak Ereğli'nin mi buBakın adresi ve telefon numarası var. Ben siz olsam aramaz sabah direk giderim.
Şimdi açıldı baktım bu sosyal yardımlaşma tekrardan giderim ama bana hiç bı yaridm baglamiyolar eşim olcak kisinin sigortası gözüktüğü için derdimi anlatsamda dinlemiyolar kendi tanıdıklarına sigortayı bırakin en üst seviyede zengin dahi olsa yardımcı oluyolar üvey baba diyorum iki çocuğum okula gidiyo diyorum bizlik bişi yok Ankara'dan red geliyo sigorta olduğu için diyolar elektrik yardimimi bile kestilerBakın adresi ve telefon numarası var. Ben siz olsam aramaz sabah direk giderim.
Hiç bı yerim yok ailem zaten anlattığım gibi birkez destekleri olmadı banaAllah ummadığın yerden hayırlı kapılar açsın seni kurtarsın gidebileceğin yer olsa çek git diyeceğim ama yok sanırım
cok zor bir durum. ya kocana barisacaksin ya da bundan da bosanip devlete siginacaksin.Eski eşim çalışamaz raporu çıkardı kuzum nafaka ödememek için hiç bı şekilde desteği yok
Allah'ım çok büyük nolursunuz dua edin olur mu Rabbim bı kapı açsıncok zor bir durum. ya kocana barisacaksin ya da bundan da bosanip devlete siginacaksin.
inşallah karşına bir fırsat çıkar Allah büyük.Allah'ım çok büyük nolursunuz dua edin olur mu Rabbim bı kapı açsın
Çok üzüldüm haketmediği hayatı yaşayan çocuklara.
Ben de insanlar ne hayallerle çocuk istiyor olmuyor. böyle adamlar baba oluyorÇok üzüldüm haketmediği hayatı yaşayan çocuklara.
Bugün bu forum beni çok ağlattı dağıldım resmen yaBen de insanlar ne hayallerle çocuk istiyor olmuyor. böyle adamlar baba oluyor
Dul yetim maaşları var diye biliyorum . Boşanmadığı sürece bu şekilde mağdur olmaya devam ederBosanmayi dusunuyor musun? Bosanirsan cocuklar icin bakim parasi, sosyal yardimlar alabilir misin ,ne kadar alabilirsin bilmiyorum, bilenler varsa umarim yanitlarlar. Kaymakamlik ve belediyeler de yardim ediyorlar.
Dul maasini eşi ölenlere bagliyolarmis onuda arastrdimDul yetim maaşları var diye biliyorum . Boşanmadığı sürece bu şekilde mağdur olmaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?