- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Aynı şeyleri bende düşündüm çok endiselenmistim kapıdan kovar içeri almaz diye ama öyle olmuyo işte boşver kızsin onların yüzüne bakmasın katlanacaksin onlarda katlanacak ama sonucu güzel olur hatta bazen kayinpederim babanın yüzü hiç gülüyodu deyip güler geçer. Herşey tatlıya bağlanır Allahın izniyle bugün olmasa yarın benim öyle oldu hele bi de evlenince esinle mutlu olduğunu görsünler daha da iyi olur hersey benim babamda sürekli yurt dışında şehir dışında çalışıyo beni hiç arayıp sormazdi gidince ama evlendikten sonra yine gidiyo bu sefer ariyo napiyosun bişey istiyo musun gelirken getireyim ya da eşime soruyo. Anlatmak istediğim korkma babanın suyuna git sevgilinde öyle yapsın durumu ailesine anlatsın sıkıntılarını ona göre davransinlar sonra hersey geçince çok guleceksin önce çok ağlayacak sin belki ama sonra çok guleceksin insallahZaten hemen evlilik düşünmüyoruz en azından 2 yıl anneme diyorum ki zaten yasım da 23 olmuş olur o zamana anne çok mu erken diyorum yokk baban hadi söz taksınlar gelsinler istesinler demez diyor . Bliyorum demez de sevgilime ve ailesine de üzülüyorum ne yapacağını bilemez haldeler kapıya gelseler kovar hakaret eder onlarada mahcup eder beni