• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Değilim, Kafayı Yemek Üzereyim

Baban cok aksi oldugu icin sevgilinle ciddi dusunuyorsaniz ve ilerde soylediginiz yalano ortaya cikarirsa cocuga daha cok karsi cikar gibi dusunuyorum. Bence ona gore karar ver. Suanda ciddiyseniz iliski evlenme yolunda gidiyosa sevgilin de desteklerse cesaretini topla be soyle. Ama yok emin degilsen aman diyim. Sonra ayrilinca daha buyuk sorunlar yasatabilir.
Ahhh işte dün gece sevgilimle konuştuk özür diledi benden 2 gündür bende senin üstüne çok geldim naparsan yap arkandayım yanındayım dedi ama biliyorum ki söylemem taraftarı zaten baban inanmaz babanı azçok biliyorum diyor 1 kerede söyle kurtul ama istersen beni ararsa yarım saat sonra bizim polis arkadaşlardan birinden rica ederim konuşur dedi de babam alt eder o kızcağızı da üstelik yalan söylemek kolay değil babamı o yalanlara inandırmak hiçç kolay değil.

bence sen çok yanlış bir ilişki yaşıyorsun.
evde yaşadığın her şeyi sevgilkine nasıl anlatırsın aklım almıyor??
yarın öbürgün evlensen babandan dayak yiyorsun benden de ye dese ne diyeceksin???
baban 3 kuruş telefon faturası için sana sövüp sayıyordu ben yapmışım nolacak ki??? dese gene susmak zorunda kalacaksın.

bir de adam polis fena değil maaşları benim eşim de polis ordan biliyorum. nasıl seni kendi aramıyorda evdeki bedavadan aratıyor bu da tuhaf..

ayrıca gerçekten seviyorsa işi gücü de var sen de okulu bitirmişsin. her ne olursa olsun çıksın babanın karşısına seviyorum evlenmek istiyorum desin..

yani anlattıklarından sonra pek güven vermedi bana bu sevgilin..

babana söylemesen daha iyi..

Kız da kapasın telefonu yüzüne onun hakaretlerini dinlemek Zorunda değil ya. Babanız ne kadar saygısızmış ben olsam okulum bitince görüşmeyi bile keserdim heralde
Ben babama hiç bi zaman yaranamadım ki hep kusurluyum onun gözünde hep yanlış hatalı... Böyle yapa yapa özgüvenimi yerle bir etti kendime güvenim kalmadı ya . İyi kötü okulum bitti işe girdim değişir diyordum yook hala aynı sevgilimi de zapdedemiyorum bu hakaretleri yıllarca işitmek için mi erteliyorsun evliliği sürekli babamda babam diyosun adam senin yaptığın hiçbiseyi görmüyor ki diyor. Ben 2 yıl muhasebe okudum sevgilim sayesinde 1 sene boyunca devlet yurdunda kaldım inanılmaz uygundu okulum bittikten sonra dgs ye girip 4 yıllığa tamamlamak istiyordum ama düşündüm dedim ki artık devlet yurdunda kalamıcam babama evdekilere yazık günah 400 lira daha fazla para göndermek zorunda kalacak o göndereceğine bi iş bulurum ben onlara destk olurum hem oda bana para göndermez dedim. Çok şükür ki öylede oldu şimdi çalışıyorum babam bana her ay gönderdiği parayla başka işlerini halledebiliyor artık bense kendime daha 1 çorap dahi alamadım sitem etmiyorum kardeşime harçlık eve alışveriş yol parası derken elimde param kalmıyor yinede kimse bunu görmüyor yinede babam ne cabuk bitti paran diyor :(

Ben babama hiç bi zaman yaranamadım ki hep kusurluyum onun gözünde hep yanlış hatalı... Böyle yapa yapa özgüvenimi yerle bir etti kendime güvenim kalmadı ya . İyi kötü okulum bitti işe girdim değişir diyordum yook hala aynı sevgilimi de zapdedemiyorum bu hakaretleri yıllarca işitmek için mi erteliyorsun evliliği sürekli babamda babam diyosun adam senin yaptığın hiçbiseyi görmüyor ki diyor. Ben 2 yıl muhasebe okudum sevgilim sayesinde 1 sene boyunca devlet yurdunda kaldım inanılmaz uygundu okulum bittikten sonra dgs ye girip 4 yıllığa tamamlamak istiyordum ama düşündüm dedim ki artık devlet yurdunda kalamıcam babama evdekilere yazık günah 400 lira daha fazla para göndermek zorunda kalacak o göndereceğine bi iş bulurum ben onlara destk olurum hem oda bana para göndermez dedim. Çok şükür ki öylede oldu şimdi çalışıyorum babam bana her ay gönderdiği parayla başka işlerini halledebiliyor artık bense kendime daha 1 çorap dahi alamadım sitem etmiyorum kardeşime harçlık eve alışveriş yol parası derken elimde param kalmıyor yinede kimse bunu görmüyor yinede babam ne cabuk bitti paran diyor :KK43:

Ah Can'ım çok üzüldüm sana. Sen ne kadar iyilik yapsan da bu adama yaranamayacaksın belli. Gereğinden fazla olan iyilik sana zarar getirir, biraz kendini de düşün birikim yap. Elbette eve kardeşine yardım et ama bütün paranı da bitirme. Evlenirken lazım olur. Baban muhtemelen evliliğinde de pek yardımcı olmaz

bence sen çok yanlış bir ilişki yaşıyorsun.
evde yaşadığın her şeyi sevgilkine nasıl anlatırsın aklım almıyor??
yarın öbürgün evlensen babandan dayak yiyorsun benden de ye dese ne diyeceksin???
baban 3 kuruş telefon faturası için sana sövüp sayıyordu ben yapmışım nolacak ki??? dese gene susmak zorunda kalacaksın.

bir de adam polis fena değil maaşları benim eşim de polis ordan biliyorum. nasıl seni kendi aramıyorda evdeki bedavadan aratıyor bu da tuhaf..

ayrıca gerçekten seviyorsa işi gücü de var sen de okulu bitirmişsin. her ne olursa olsun çıksın babanın karşısına seviyorum evlenmek istiyorum desin..

yani anlattıklarından sonra pek güven vermedi bana bu sevgilin..

babana söylemesen daha iyi..
Şimdi şöyle bişey var ben anlatmasam bile sevgilim şahit oluyordu zaten telefon da. Ayrıca sevgilim çok telefon faturaları ödedi 300-400 lira onun bedavaları bitti benimde bitti. Bnde nede olsa evin bedavası var diye aradım . Hem sevgilim aylardır söyle babana diyor hatta ben söylemiyorum diye çok kavgalar ettik halada öyle söyle ben arkandayım ailemi alırım hemen çıkar geliriz diyor annesi benim annemi aramak istiyormuş benimle konuşursa elki kadıncağız rahatlar diye düünüyormuş ama sıkıntı babamda ben çokk korkuyorum

Şimdi şöyle bişey var ben anlatmasam bile sevgilim şahit oluyordu zaten telefon da. Ayrıca sevgilim çok telefon faturaları ödedi 300-400 lira onun bedavaları bitti benimde bitti. Bnde nede olsa evin bedavası var diye aradım . Hem sevgilim aylardır söyle babana diyor hatta ben söylemiyorum diye çok kavgalar ettik halada öyle söyle ben arkandayım ailemi alırım hemen çıkar geliriz diyor annesi benim annemi aramak istiyormuş benimle konuşursa elki kadıncağız rahatlar diye düünüyormuş ama sıkıntı babamda ben çokk korkuyorum

o zaman çok da yüzgöz olmadan adını koyun.. tabi yeteri kadar güveniyorsan.
çünkü babaevinde sıkıntı yaşamışsın belli ki..
bari evlendiğin insanla evinde huzurlu ol..

Ah Can'ım çok üzüldüm sana. Sen ne kadar iyilik yapsan da bu adama yaranamayacaksın belli. Gereğinden fazla olan iyilik sana zarar getirir, biraz kendini de düşün birikim yap. Elbette eve kardeşine yardım et ama bütün paranı da bitirme. Evlenirken lazım olur. Baban muhtemelen evliliğinde de pek yardımcı olmaz
Zaten babamdan 1 kuruş istemiyorum herseyim eksik olsun ama babamdan yinede istemem büyük konuşmayayım da. Ünüversite de bana gönderdiği paraları bile hala yüzlüyor

Gencligim hep babamdan korkarak geçti hep bi baskı azalama Bagiris cagiris artık rahat etmek istiyorum ama babamdan kurtulcam derken yanlış kararlar vermek istemiyorum. İnşallah Rabbim yardimcim olur
Su yazdiklarini lutfen babanada aynen soyle belki bu odun tavirlarindan vzgecer sana yazik ya psikolojin bozulmus

Su yazdiklarini lutfen babanada aynen soyle belki bu odun tavirlarindan vzgecer sana yazik ya psikolojin bozulmus
Babama kalsa hersey süper dört dörtlük hata bende her zaman. Bunları ona söylemem bile bi facia ya sebep olur kendine laf ettirmez. 1 ay önce doğumgünüm vardı babamda köye gelmişti doğumgünümü kutlamadılar bide onun üstüne ogün maaş almıştım kardeşlerim çiğköfte istiyo diye onlara çiğköfte aldım bide yan tarafta kuzenler var onlara da aldım . Sonra otobüste de annemin kız kardesyle karşılaştım küçük teyzemle yani. benim kızkardesimle aynı yasta. babam sevmiyor onu cok yaramaz kafasına göre diye. arabaya binince elimde dolu dolu poşetler utandım bende kuzenlere aldığım çiğköfteyi ona verdim al eve götür anneannemle yyiyin diye oda almak istemedi zorla aldı eve gittim anlattım böyle böyle oldu diye babam çıldırdı geri zekalı senin neyine onlara çiğköfte vermek 1 tane tokat atsaymış keşke sana o almıyorum dedikçe al al demişssin bide sen salaksın malsın 3 kuruş para kazandın da adam mı oldum sandın dedi bana kkahroldum ogün ağlamaya bile korktum gittim mutfakta ağladım

Kesinlikle öyle düşünme korkma benim babamda çok sert bi insandı hatta vakti zamanında bende bu dokuman olayıyla karşılaştım tabi benim sevgilim yoktu arkadaşımla evden cebi aradığım için çok yüklü fatura gelmişti hemen dokuman çıkartıp en çok aranan numarayı almışlar ben bunu duyduğumda çok korktum sevgilim var zannederse ne yaparım diye ve babam beni aldı karşına konuştu sevgili olsaydı kemiklerini kirardim dedi ki yapardı da bende babamdan 18 yaşındayken sınıf arkadaşlarımdan biriyle fotomu gördü ve sevgilim zannetti beni elleri kanayana kadar dövmustu ki ben babama aşık olanlardandim o da beni çok sever ve s3vgisini gösterirdi ta ki sevgilim var zannedene kadar sonrasında beni sofraya almadı sevgilim olmadığına inandiramadim. Sonrasında üniversiteyi kazandım okulu bitirdim ve memlekete gelip calismaya başladım babamla hala aram kötüydü bana olan kini hiç bitmedi benimle hiç konsmuyodu sürekli kıziyodu hakaret ediyodu. Her neyse calismaya başladım ve biriyle tanıştım evlenmeye karar verdik fakat babama nasıl söylemem gerektiğini bilmiyordum çünkü daha önceki yasadiklarimdan dolayi çok korkuyordm o süreci atlattiktan sonra tanıştığım kişinin ailesi tanışmak için geldiler babam hiç biriyle konuşmadı bana tavır aldı ve bi şekilde nisan takıldı ama babam nisanlim la hiç konuşmadi gelip gittiklerinde yüzüne bile bakmadı bu beni o kadar çok uzuyodu ki evlenince ilgisi artar diyolar di inanmiyodum ki öyle oldu o evden ayrılacağım güne kadar yüzüme bakmayan adam sürekli aşağılayan adam sevgi yumağına döndü eşime de oğlu gibi davranmaya başladı hersey evlenene bence Ailene sevgilinden bahset yalan söyleme hersey daha güzel olur. Çok uzattım biliyorum ama benzer şeyleri yaşadığım için paylaşmak istedim

Noluyo yaw? Sevgilin kaçakçı mı? Organ mafyası mı? Baba kişisi yatakta mı bastı?
Tövbe ya Rabbi'm memleket meselesi gibi. Rusya'yı bombalasak,Putin'i doğrasak bu kadar olay olmaz la.

Kesinlikle öyle düşünme korkma benim babamda çok sert bi insandı hatta vakti zamanında bende bu dokuman olayıyla karşılaştım tabi benim sevgilim yoktu arkadaşımla evden cebi aradığım için çok yüklü fatura gelmişti hemen dokuman çıkartıp en çok aranan numarayı almışlar ben bunu duyduğumda çok korktum sevgilim var zannederse ne yaparım diye ve babam beni aldı karşına konuştu sevgili olsaydı kemiklerini kirardim dedi ki yapardı da bende babamdan 18 yaşındayken sınıf arkadaşlarımdan biriyle fotomu gördü ve sevgilim zannetti beni elleri kanayana kadar dövmustu ki ben babama aşık olanlardandim o da beni çok sever ve s3vgisini gösterirdi ta ki sevgilim var zannedene kadar sonrasında beni sofraya almadı sevgilim olmadığına inandiramadim. Sonrasında üniversiteyi kazandım okulu bitirdim ve memlekete gelip calismaya başladım babamla hala aram kötüydü bana olan kini hiç bitmedi benimle hiç konsmuyodu sürekli kıziyodu hakaret ediyodu. Her neyse calismaya başladım ve biriyle tanıştım evlenmeye karar verdik fakat babama nasıl söylemem gerektiğini bilmiyordum çünkü daha önceki yasadiklarimdan dolayi çok korkuyordm o süreci atlattiktan sonra tanıştığım kişinin ailesi tanışmak için geldiler babam hiç biriyle konuşmadı bana tavır aldı ve bi şekilde nisan takıldı ama babam nisanlim la hiç konuşmadi gelip gittiklerinde yüzüne bile bakmadı bu beni o kadar çok uzuyodu ki evlenince ilgisi artar diyolar di inanmiyodum ki öyle oldu o evden ayrılacağım güne kadar yüzüme bakmayan adam sürekli aşağılayan adam sevgi yumağına döndü eşime de oğlu gibi davranmaya başladı hersey evlenene bence Ailene sevgilinden bahset yalan söyleme hersey daha güzel olur. Çok uzattım biliyorum ama benzer şeyleri yaşadığım için paylaşmak istedim
İyiki anlatti niz ne uzatmasi bunlar bana ışık oluyor yol oluyor inşallah benimde bişeyler yoluna girer zira aynı anlattığıb gibi olacak babam dislayacak herkese kötü davranacak karşı tarafı istemeyeck eve almayacak zor günler beni bekliyor kacinilmaz

Noluyo yaw? Sevgilin kaçakçı mı? Organ mafyası mı? Baba kişisi yatakta mı bastı?
Tövbe ya Rabbi'm memleket meselesi gibi. Rusya'yı bombalasak,Putin'i doğrasak bu kadar olay olmaz la.
Benim babam olay görmemiş çünkü. Benim babam kız görmemiş benim babam serseri it kopuk görmemiş. Anneme de dedim bana şey muamelesi yapmayın artık bu kadar büyük naptim ben diye ama baba dinler mii hic yook

Üyeliği olan gidip ekşici i.nelere bu konuyu okutsun.
Yazık ya bizim kızlarımıza. Daha telefon görüşmesi yapıyo diye bunları yaşıyor. Sonra niye vajinismus olduk diyoruz.
Kezbanmışız,evlilik meraklısıymışız falan filan.. Ya ne olacağıydı? Babaya meydan okuyup gebersin mi bu kızlar?

Sen paylaştıkça yasadiklarim gözümde canlanıyo hep anneme sorardim ahlaksızlık mi yaptım babam neden bana böyle davranıyo diye hep ağlardim babam beni sevgilim var zannedip dişladi hep ama evlendğim insan dışında hayatımda kimse olmadı. Tekrar söylüyorum yalan yalanı doğurur işler daha kötüye gider emin ol eğer sevgiline guveniyorsan Ailene söyle kızsin sovsun ama eninde sonunda kabullenecek hemen even demiyorum sakin yanlış anlama ama doğruyu söyle yalan söyleme.

Sen paylaştıkça yasadiklarim gözümde canlanıyo hep anneme sorardim ahlaksızlık mi yaptım babam neden bana böyle davranıyo diye hep ağlardim babam beni sevgilim var zannedip dişladi hep ama evlendğim insan dışında hayatımda kimse olmadı. Tekrar söylüyorum yalan yalanı doğurur işler daha kötüye gider emin ol eğer sevgiline guveniyorsan Ailene söyle kızsin sovsun ama eninde sonunda kabullenecek hemen even demiyorum sakin yanlış anlama ama doğruyu söyle yalan söyleme.
Zaten hemen evlilik düşünmüyoruz en azından 2 yıl anneme diyorum ki zaten yasım da 23 olmuş olur o zamana anne çok mu erken diyorum yokk baban hadi söz taksınlar gelsinler istesinler demez diyor . Bliyorum demez de sevgilime ve ailesine de üzülüyorum ne yapacağını bilemez haldeler kapıya gelseler kovar hakaret eder onlarada mahcup eder beni :(

Üyeliği olan gidip ekşici i.nelere bu konuyu okutsun.
Yazık ya bizim kızlarımıza. Daha telefon görüşmesi yapıyo diye bunları yaşıyor. Sonra niye vajinismus olduk diyoruz.
Kezbanmışız,evlilik meraklısıymışız falan filan.. Ya ne olacağıydı? Babaya meydan okuyup gebersin mi bu kızlar?
Ben konumun burdan baska bir yere ulaşmasını istemiyorum rica ediyorum çünkü gecen de birisinin konusu gazetede yayınlanmış sanırım . Daha ortada fol yok yumurta yok adam öldürürüm yasatmam diyor öğrense neler yapar neler eder Allah bilir.

Back