Ben babama hiç bi zaman yaranamadım ki hep kusurluyum onun gözünde hep yanlış hatalı... Böyle yapa yapa özgüvenimi yerle bir etti kendime güvenim kalmadı ya . İyi kötü okulum bitti işe girdim değişir diyordum yook hala aynı sevgilimi de zapdedemiyorum bu hakaretleri yıllarca işitmek için mi erteliyorsun evliliği sürekli babamda babam diyosun adam senin yaptığın hiçbiseyi görmüyor ki diyor. Ben 2 yıl muhasebe okudum sevgilim sayesinde 1 sene boyunca devlet yurdunda kaldım inanılmaz uygundu okulum bittikten sonra dgs ye girip 4 yıllığa tamamlamak istiyordum ama düşündüm dedim ki artık devlet yurdunda kalamıcam babama evdekilere yazık günah 400 lira daha fazla para göndermek zorunda kalacak o göndereceğine bi iş bulurum ben onlara destk olurum hem oda bana para göndermez dedim. Çok şükür ki öylede oldu şimdi çalışıyorum babam bana her ay gönderdiği parayla başka işlerini halledebiliyor artık bense kendime daha 1 çorap dahi alamadım sitem etmiyorum kardeşime harçlık eve alışveriş yol parası derken elimde param kalmıyor yinede kimse bunu görmüyor yinede babam ne cabuk bitti paran diyor