- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ahh bende bilsem napicagimiEn kötü karar bile kararsızlıktan iyidir demişler ya işte o durumdayım. Herkes ustume geliyor sevgilimden beklediğim benim için uzulmesi tamam üzülüyorum diyor ama bunu hissedemiyorum ına sanki çok kolay gibi geliyor söyle gitsin söyle bitsin sonra bu durumda triplere falan giriyor yaa kötü olan benim bukadar sıkıntıyı yaşayan benim bide Tribe giren sıkıldım artık diye sensin diyorum
Sinirli anlarinda bana sen gitsen ne olur ölsen ne olur dünyadan bi pislik kurtuldu derim diyorBu kadar katı. Sevgilim zaten aylardir söyle babana diyordu ve cok kavga ediyorduk ben daha erken diye erteliyordum oda sana orda kötü davranıyorlar bak çok kotu oldun hastalandin resmen sürekli korkuyosun herkesten herseyden üzülüyorum söyle de bişekilde kurtarayim senı bian önce diyordu şimdi tam zamanı diyor o zamanda bencil olduğunu düşünüyorum adam. Oldurcek beni sen ne diyosun firsatci diyorum tamam tamam kapat telefonu sen böyle düşünmeye devam et diyor
şimdi arkadaşım bi kaç yorumunda da demişsin ya 21 yaşındayım 4 aydır çalışıyorum üni mezunuyum..babam bana çocuk gibi davranıyor filan işte bak alıntıladığım yorumunu bi daha oku.İşte babamı tanıyorum bi kızla konuştuğun da da tatmin olcagini düşünmüyorum. O kıza da bağırır çağırir hakaret eder sevgilim konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Tamam beni seviyor düşünüyor ama benden çok sıkılmış bunalmış daralmis ben benim ruh halimi anlamasini bekliyorum anlıyorum diyor ben Hayır sana kolay geliyor deyince yeter artık ya hep dusunmedigim şeyleri düşünüyosun diyosun bana kapat telefonu iyi değilsin ben napayım diyip kapatıyor . Neymiş benim onunla böyle konusmamam lazımmış ben zaten gerginim korkuyorum ee ben napabilirim sana bütün aklıma gelen çözüm yollarini söylüyorum hepsine de ona olmaz buna olmaz ee ne olur diyip kiziyo
Öyle bişey yapmayı becersek bile babamın o koza diyeceklerinden de şimdiden utanıyorum kendi çocuğuna bunları soylemekten cekinmeyen bi adam elin kızına elin oğluna neler etmezCanim ozellikle babanin tanidigi sana yardim etcek bir arkadasin varsa sevgilin ona yonlendirsin numarasini acilmayinca 2. Tel calmaya baslar boylece sevgilin acil telleri acar sevgilinin cevaplamadigi
yabanci telleri o arkadasin acmis olur. Ahh yaa eski gunler geldi aklima sag olsun ablam da yakalanmamak icin ne numaralar vardi ama sonunda yakalandi
Babayı anladık tamamda kız dayak yediğinden ne kadar korktuğundan bahsediyo erkek arkadaş söyle gitsin söyle kurtul diyip duruyo,şu durumda söylencek şeymi senin ölmenimi istiyo?ben sadece bencil bir erkek görüyorum ortada sana destek falan olduğu yok
hiç bişeycikler söyleyemez merak etme onun borusu size ötüyor,,hoşuna bile gider kızına talip çıktı diye korkma senÖyle bişey yapmayı becersek bile babamın o koza diyeceklerinden de şimdiden utanıyorum kendi çocuğuna bunları soylemekten cekinmeyen bi adam elin kızına elin oğluna neler etmez
Ne bileyim ya sanki beni hiç düşünmüyor anlamıyor gibi geliyor. İyice psikolojim alt üst oldu korkudan. Hem hattini kırıp atsa babam yine de.bu olayı peşini bırakmaz ki uzattikca uzatırSeninki iyi sabrediyor sana maşallah.Ben olsam çoktan ayrılmıştım senden.Adam diyor ne diyosan onu yapcam diye daha ne desin.Adam gibi adam dediğini yapar , kapına gelip sümüklü çocuklar gibi ağlamaz,zırlamaz.Koskoca erkekten nasıl refleksler bekleniyor hiç anlamıyorum.Öyle ağzı boş boş laf yapanlardan hayır gelmez yaz bunu bi kenara.Adam önceden bin defa söylemiş konuyu çıtlat diye şimdi sen trip yapıyorsun ya.Sen bu adamı bırakma sakın.Hattını da kırsın atsın başka çareniz yok.Biraz zaman geçince de babana dersin biriyle tanıştım falan.Koca kızsın hala nedir bu olaylar anlamadım.Adam karşıdaki gönül eğlendiriyor sanıyor bence.Turşunu kurmayacak heralde yaşın da ii.Aslında annenin arabulucu olması lazım ama etkisiz eleman sanki.ciddi niyetli biri var falan deseydi keşke.Yakında söz nişan başlarsınız.Kendini bi ferahlat önce.Sonra da aklıselim şekilde düşün.
Tamamda şu aşamada babaya söylencek bişey değil bu,konu sahibinin babasının özelliklerini anladık az çok, en sakin ve keyifli olduğu bi anda söylenmeli yani şuan sadece desteğe ihtiyacı var sevgilisi tarafından babana söyle söyle diyen birine değil ben böyle düşünüyorum..Çocuk daha ne yapsın. Ciddi olduğunuzu anlarsa kizmaz belki diye düşünüyordur
Bence sevgilisi elinden gelen her şeyi yapıyor
Babam böyle bi adam malesef sevgilimi kızdıran şey de sana böyle davranmalarina rağmen sen hala onları düşünüyorsun seni kim düşünüyor allah askina seni en çok düşünen insan benim gelmissin bana diyorsun beni düşünmüyosun diye o zaman da kızıyorum diyor. Tamam onu da sıkti artık bu konular ama böyle kolay olmayacakti ikimizde biliyorduk ben ondan kosulsuz şartsız hep destek bekliyorum haliyle. En kötü ihtimalle bende kaçmak değil ama ayrı bi ev düşünüyorum ama şuanda da borcum var işte her belli ödemem gereken taksitlerim var eve de çıkamam kendi evimde hergün ya annemin suratini ya babamın lafların çekerim ezdikce ezerlerNerden tutsan elinde kalıyor ne biçim baba ya hu.. insan evladina yalancı köpek der mi... Bu baskı karşıdakini daha da yanlisa surukler.
Sevgilin polis o da hergün ne tur manyakla karşılaşıyor kafası sismistir. Sen de sürekli dert yandikca sıkılıyor olabilir çünkü hergün ona kaç kişi böyle sorun anlatiyordur mesleki deformasyon olmustur.
Okulun bitmiş paranı da kazaniyorsun eve para getiriyorsun. Babanı al karşına konuş anlayacak adama benzemiyor ama seni sindirmesine izin verme artık. Ciddi olduğunuzu okulunun bittiğini isterse çocukla tanisabilecegini onun da düzgün mesleği olduğunu ailesi ile gelmek istediğini ama seninakorkundan gelemediklerini anlat.
Daha olmazsa ayrı eve çık derim. Bi ortak arkadaş bulursun bu yaşta hala babadan dayak yeme korkusuyla nereye kadar ya hu.. olmadı babanı şikayet et sevgilin gelip karakola götürsün ne ironik olur
Ciddiyiz dersek kızmaz anlamında bence yine kelebek'i düşünerek konuşuyor. Onun da elinden bir şey gelmez ki kızın yanına koruma mı dikecek? Kuru lafla destek olan bir erkek beni tatmin etmezdi açıkçası en azından şimdi yapabileceği ne var ona bakıyor.Tamamda şu aşamada babaya söylencek bişey değil bu,konu sahibinin babasının özelliklerini anladık az çok, en sakin ve keyifli olduğu bi anda söylenmeli yani şuan sadece desteğe ihtiyacı var sevgilisi tarafından babana söyle söyle diyen birine değil ben böyle düşünüyorum..
Yok sevgilim öyle birşey yapmaz ama artık sadece sen korkmuyorsun bende korkuyorum ailenden korkuyorum diyor babandan nefret etmeye başladım falan diyorSevgilin iyi çocuk daha ne yapsın psikopat bi baban olduğunu anlamış sana zarar vermesin istiyor. Evlilik kurtuluş gi i olacak sizin için. Hayır benim korkum sevgilin polis ya bi gün babanın kapısına dayanıp Bi sakatlık çıkarmasin.
Valla kız üzüntüsünü dile getirdikçe oda triplere giriyomuş ben yanlış takip ediyorum konuyu demekkiCiddiyiz dersek kızmaz anlamında bence yine kelebek'i düşünerek konuşuyor. Onun da elinden bir şey gelmez ki kızın yanına koruma mı dikecek? Kuru lafla destek olan bir erkek beni tatmin etmezdi açıkçası en azından şimdi yapabileceği ne var ona bakıyor.
Heh işte bende bazen bunu düşünüyorum bencilsin diyince de seni düşünen bi ben varım banada bunları diyosun ya sana bisey demiyorum daha kapatıyorum ben diyip kapatiyo telefonu. İlla ki soyleyeceksin napicaksin yani diyip duruyor madem bi kızla konuşturalim diyo ama onu da böyle tripli tripli zaten biliyodum soylemicegini şeklinde konuşuyor banaBabayı anladık tamamda kız dayak yediğinden ne kadar korktuğundan bahsediyo erkek arkadaş söyle gitsin söyle kurtul diyip duruyo,şu durumda söylencek şeymi senin ölmenimi istiyo?ben sadece bencil bir erkek görüyorum ortada sana destek falan olduğu yok
Herkesin aksine ben sevgilinin tutumunu yanlış buldum canım, şuan tek derdi ortalığı sakinleştirmek olmalı bide kendisi trip atarak seni dahada çok üzüyo farkında değilHeh işte bende bazen bunu düşünüyorum bencilsin diyince de seni düşünen bi ben varım banada bunları diyosun ya sana bisey demiyorum daha kapatıyorum ben diyip kapatiyo telefonu. İlla ki soyleyeceksin napicaksin yani diyip duruyor madem bi kızla konuşturalim diyo ama onu da böyle tripli tripli zaten biliyodum soylemicegini şeklinde konuşuyor bana
Estafurullah öyle demek istemedim ama kız çocuğa kendini düşünüyorsun deyince o da kızıyor haliyle benim anladığım da bu. Sonuçta çocuğun aile ile tanışmaktan bir çıkarı yok ki yine kız için çabalıyor.Valla kız üzüntüsünü dile getirdikçe oda triplere giriyomuş ben yanlış takip ediyorum konuyu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?