İyi Değilim, Kafayı Yemek Üzereyim

Seninki iyi sabrediyor sana maşallah.Ben olsam çoktan ayrılmıştım senden.Adam diyor ne diyosan onu yapcam diye daha ne desin.Adam gibi adam dediğini yapar , kapına gelip sümüklü çocuklar gibi ağlamaz,zırlamaz.Koskoca erkekten nasıl refleksler bekleniyor hiç anlamıyorum.Öyle ağzı boş boş laf yapanlardan hayır gelmez yaz bunu bi kenara.Adam önceden bin defa söylemiş konuyu çıtlat diye şimdi sen trip yapıyorsun ya.Sen bu adamı bırakma sakın.Hattını da kırsın atsın başka çareniz yok.Biraz zaman geçince de babana dersin biriyle tanıştım falan.Koca kızsın hala nedir bu olaylar anlamadım.Adam karşıdaki gönül eğlendiriyor sanıyor bence.Turşunu kurmayacak heralde yaşın da ii.Aslında annenin arabulucu olması lazım ama etkisiz eleman sanki.ciddi niyetli biri var falan deseydi keşke.Yakında söz nişan başlarsınız.Kendini bi ferahlat önce.Sonra da aklıselim şekilde düşün.

Nerden tutsan elinde kalıyor ne biçim baba ya hu.. insan evladina yalancı köpek der mi... Bu baskı karşıdakini daha da yanlisa surukler.

Sevgilin polis o da hergün ne tur manyakla karşılaşıyor kafası sismistir. Sen de sürekli dert yandikca sıkılıyor olabilir çünkü hergün ona kaç kişi böyle sorun anlatiyordur mesleki deformasyon olmustur.

Okulun bitmiş paranı da kazaniyorsun eve para getiriyorsun. Babanı al karşına konuş anlayacak adama benzemiyor ama seni sindirmesine izin verme artık. Ciddi olduğunuzu okulunun bittiğini isterse çocukla tanisabilecegini onun da düzgün mesleği olduğunu ailesi ile gelmek istediğini ama seninakorkundan gelemediklerini anlat.

Daha olmazsa ayrı eve çık derim. Bi ortak arkadaş bulursun bu yaşta hala babadan dayak yeme korkusuyla nereye kadar ya hu.. olmadı babanı şikayet et sevgilin gelip karakola götürsün ne ironik olur

bence babanı biri eşek sudan gelinceye kadar dövmeli kendi pisliklerine bakmadan yaptığını adamlık sanıp 21 yaşındaki gelinlik çağına gelmiş kızına yaşattığı şeylere bak ya.

Sevgilin iyi çocuk daha ne yapsın psikopat bi baban olduğunu anlamış sana zarar vermesin istiyor. Evlilik kurtuluş gi i olacak sizin için. Hayır benim korkum sevgilin polis ya bi gün babanın kapısına dayanıp Bi sakatlık çıkarmasin.

Babayı anladık tamamda kız dayak yediğinden ne kadar korktuğundan bahsediyo erkek arkadaş söyle gitsin söyle kurtul diyip duruyo,şu durumda söylencek şeymi senin ölmenimi istiyo?ben sadece bencil bir erkek görüyorum ortada sana destek falan olduğu yok

şimdi arkadaşım bi kaç yorumunda da demişsin ya 21 yaşındayım 4 aydır çalışıyorum üni mezunuyum..babam bana çocuk gibi davranıyor filan işte bak alıntıladığım yorumunu bi daha oku.
çocuk gibi davranma seviyor musun sen bu çocuğu? adam seni gelip isteyelim adını koyalım ilişkinin diyor zaten daha ne desin? 21 yaşında koca kız olmuşsun çok üsteliyorsa baban çağır halanı dayını babanı anlat yaşının geldiğini seninle evlenmek istenildiğini.. görücü usulü mü düşünüyor baban nedir yani? korkma bu kadar sakin ol..annen ne diyor?

Öyle bişey yapmayı becersek bile babamın o koza diyeceklerinden de şimdiden utanıyorum kendi çocuğuna bunları soylemekten cekinmeyen bi adam elin kızına elin oğluna neler etmez

Çocuk daha ne yapsın. Ciddi olduğunuzu anlarsa kizmaz belki diye düşünüyordur
Bence sevgilisi elinden gelen her şeyi yapıyor

Öyle bişey yapmayı becersek bile babamın o koza diyeceklerinden de şimdiden utanıyorum kendi çocuğuna bunları soylemekten cekinmeyen bi adam elin kızına elin oğluna neler etmez
hiç bişeycikler söyleyemez merak etme onun borusu size ötüyor,,hoşuna bile gider kızına talip çıktı diye korkma sen

Ne bileyim ya sanki beni hiç düşünmüyor anlamıyor gibi geliyor. İyice psikolojim alt üst oldu korkudan. Hem hattini kırıp atsa babam yine de.bu olayı peşini bırakmaz ki uzattikca uzatır

Çocuk daha ne yapsın. Ciddi olduğunuzu anlarsa kizmaz belki diye düşünüyordur
Bence sevgilisi elinden gelen her şeyi yapıyor
Tamamda şu aşamada babaya söylencek bişey değil bu,konu sahibinin babasının özelliklerini anladık az çok, en sakin ve keyifli olduğu bi anda söylenmeli yani şuan sadece desteğe ihtiyacı var sevgilisi tarafından babana söyle söyle diyen birine değil ben böyle düşünüyorum..

sevgilin adam gibi adam sakın bırakma...bende polis eşiyim onlar meslek itibaryle daha çözüm odaklı yaşarlar ki sevgilinde her türlü çözümü sunmuş daha ne yapsın...

Aevgiline söyle dokuma in geldigi gün telefonunu ablasina falan versin .... Baban aramak istediginde o ciksin telefona.....

Babam böyle bi adam malesef sevgilimi kızdıran şey de sana böyle davranmalarina rağmen sen hala onları düşünüyorsun seni kim düşünüyor allah askina seni en çok düşünen insan benim gelmissin bana diyorsun beni düşünmüyosun diye o zaman da kızıyorum diyor. Tamam onu da sıkti artık bu konular ama böyle kolay olmayacakti ikimizde biliyorduk ben ondan kosulsuz şartsız hep destek bekliyorum haliyle. En kötü ihtimalle bende kaçmak değil ama ayrı bi ev düşünüyorum ama şuanda da borcum var işte her belli ödemem gereken taksitlerim var eve de çıkamam kendi evimde hergün ya annemin suratini ya babamın lafların çekerim ezdikce ezerler

Ciddiyiz dersek kızmaz anlamında bence yine kelebek'i düşünerek konuşuyor. Onun da elinden bir şey gelmez ki kızın yanına koruma mı dikecek? Kuru lafla destek olan bir erkek beni tatmin etmezdi açıkçası en azından şimdi yapabileceği ne var ona bakıyor.

Yok sevgilim öyle birşey yapmaz ama artık sadece sen korkmuyorsun bende korkuyorum ailenden korkuyorum diyor babandan nefret etmeye başladım falan diyor

Valla kız üzüntüsünü dile getirdikçe oda triplere giriyomuş ben yanlış takip ediyorum konuyu demekki

Heh işte bende bazen bunu düşünüyorum bencilsin diyince de seni düşünen bi ben varım banada bunları diyosun ya sana bisey demiyorum daha kapatıyorum ben diyip kapatiyo telefonu. İlla ki soyleyeceksin napicaksin yani diyip duruyor madem bi kızla konuşturalim diyo ama onu da böyle tripli tripli zaten biliyodum soylemicegini şeklinde konuşuyor bana

Herkesin aksine ben sevgilinin tutumunu yanlış buldum canım, şuan tek derdi ortalığı sakinleştirmek olmalı bide kendisi trip atarak seni dahada çok üzüyo farkında değil

Valla kız üzüntüsünü dile getirdikçe oda triplere giriyomuş ben yanlış takip ediyorum konuyu demekki
Estafurullah öyle demek istemedim ama kız çocuğa kendini düşünüyorsun deyince o da kızıyor haliyle benim anladığım da bu. Sonuçta çocuğun aile ile tanışmaktan bir çıkarı yok ki yine kız için çabalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…