- 20 Temmuz 2014
- 611
- 692
- 23
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Ahh bende bilsem napicagimi En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir demişler ya işte o durumdayım. Herkes ustume geliyor sevgilimden beklediğim benim için uzulmesi tamam üzülüyorum diyor ama bunu hissedemiyorum ına sanki çok kolay gibi geliyor söyle gitsin söyle bitsin sonra bu durumda triplere falan giriyor yaa kötü olan benim bukadar sıkıntıyı yaşayan benim bide Tribe giren sıkıldım artık diye sensin diyorum
Seninki iyi sabrediyor sana maşallah.Ben olsam çoktan ayrılmıştım senden.Adam diyor ne diyosan onu yapcam diye daha ne desin.Adam gibi adam dediğini yapar , kapına gelip sümüklü çocuklar gibi ağlamaz,zırlamaz.Koskoca erkekten nasıl refleksler bekleniyor hiç anlamıyorum.Öyle ağzı boş boş laf yapanlardan hayır gelmez yaz bunu bi kenara.Adam önceden bin defa söylemiş konuyu çıtlat diye şimdi sen trip yapıyorsun ya.Sen bu adamı bırakma sakın.Hattını da kırsın atsın başka çareniz yok.Biraz zaman geçince de babana dersin biriyle tanıştım falan.Koca kızsın hala nedir bu olaylar anlamadım.Adam karşıdaki gönül eğlendiriyor sanıyor bence.Turşunu kurmayacak heralde yaşın da ii.Aslında annenin arabulucu olması lazım ama etkisiz eleman sanki.ciddi niyetli biri var falan deseydi keşke.Yakında söz nişan başlarsınız.Kendini bi ferahlat önce.Sonra da aklıselim şekilde düşün.