- 14 Eylül 2015
- 368
- 231
- 18
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
babanda ne o oyle cahiliye devrinden kalma gibi ama sizde de hata var madem babanizi biliyosunuz neden yapiyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle olsun isterdim ama kalmamis demek kiEv telefonu dokumunden sevgili yakalamak eskiden kaldi saniyordum.
İnş inanır da sizde sorun yaşamazsınız Bi daha ki sefere daha dikkatŞimdi sevgilim ve ben ayrı sehirdeyiz sevgilim yarın çalışıyo ver is yerinden ayrılması çok zor hadi 1 kıza verdi diyelim babam çok zeki kelime oyunları yapar gibi geliyor. Aslında dediğin iyi fikir babam ararsa numarayı bi kızla konusursa kız böyle diyebilir annem babam boşanmak üzere diye teşekkür ederim
Ahhh inşallah dediğiniz gibi olur ama sevgilim de söyle gitsin artık diyor zaten aylardir ne zaman soylceksin artık söyle istemeye gelelim bi adi olsun iliskimizin sende kurtul surekli korkmaktan bende düşünmekten çaresizlik ten kurtulayim diyordu . Eminim o kıza da saydırir yapmak ya ben Salak miyim siz kimi kandiriyosunuz geri zekalı lar sende salaksın benim kızım gibi der daha der de der yani aklıma gelenler bunlarÇok gerilmişsiniz o yüzden sevgilinize biraz fazla yüklenmişsiniz bu kadar üstüne gitmeyin bence.
Sevgiliniz babanız ararsa bir kıza verir dediğiniz gibi, Nasıl inanmasın niye inanmasın sonuçta. Elin kızına da bir zahmet saygılı düzgün konuşur heralde öyle hır gür çıkarıp konuşmayı uzatmaz .
Bazen birşey olur her şey mahvoldu bitti zannederiz ama sonra aslında sandığımız kadar büyük bir olay olmadığını görürüz. Umarım bu olay da öyle sonuçlanır, herşey hallolur.
V
Bende öyle olsun isterdim ama kalmamis demek ki
İşte babamı tanıyorum bi kızla konuştuğun da da tatmin olcagini düşünmüyorum. O kıza da bağırır çağırir hakaret eder sevgilim konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Tamam beni seviyor düşünüyor ama benden çok sıkılmış bunalmış daralmis ben benim ruh halimi anlamasini bekliyorum anlıyorum diyor ben Hayır sana kolay geliyor deyince yeter artık ya hep dusunmedigim şeyleri düşünüyosun diyosun bana kapat telefonu iyi değilsin ben napayım diyip kapatıyor . Neymiş benim onunla böyle konusmamam lazımmış ben zaten gerginim korkuyorum ee ben napabilirim sana bütün aklıma gelen çözüm yollarini söylüyorum hepsine de ona olmaz buna olmaz ee ne olur diyip kiziyoSizin adınıza çok üzüldüm.
En nefret ettiğim şey yalan ama burda babanıza bu şekilde yalan soyleyecksiniz.
Babaniz erkek arkadasinizi aradiginda o an acmasin.
Sonra bi kız arkadaşı yada kız kardeşine falan babanizi aratsin.
Beni aramissiniz duymadim kimsiniz falan desin.
Teldeki kız bu numaranın kendisine ait olduğu gibi konussun.ve olay kapansin.
Ayrıca erkek arkadasinizda bana hiç güven vermedi.
Sizi en zor aninizda yanlız birakmis çare üreteceği yerde
21 yaşındayım çalışıyorum Hayır Ünv. Dr bitti küçük çocuk gibi davranıyor banaTöbe yarabbim.. allah yardimcin olsun yaş kaç canım ?
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ben ilgiyi üstüme çekmemek için baba kızlarla konuştum ben öderim ya niye kızıyosun dedim siye pezvnk miyim lan ben (Özür dilerim) ben parasın da miyim diye bağırdı telefondaYuh yani, nasil bir zihniyet! Rabbim korusun sizi, ona da merhamet versin insallah.
Faturayi odeseniz? Offf ya insallah baska seyler girer araya, tamamen unutur bu konuyu.
Kadina el kaldiran adam da kendinden cok daha guclusunden dayak yer umarim!
Yaa işte ben bedava dakikalar var diye bide akşam 7 den sabah 7 ye bedava diyor ya tv de falan . Meğerse evden eveymis obabanda ne o oyle cahiliye devrinden kalma gibi ama sizde de hata var madem babanizi biliyosunuz neden yapiyosunuz
Zaten babam hep böyle arkadan gelir beno dövdügünde lise mezuniyet günümdü akşam eve 5 buçuk arabasıyla değil de 6 buçuk arabasi ile geldim diye dövdü siz düşünün artıkHatirliyorum da suan 38 yasinda olan mahallemizdeki bi abla 20 yasindayken falan ev telefonuna fazladan fatura geldi diye dayak yemisti. Resmen nostalji yasattiniz bana.
Asla kaçmak gibi bişey düşünmedim zaten. Benim üzüldügüm evdeki huzursuzluk ve babamdan korkup yanlış kararlar vermek hadi babama söylesem sevgilimi ya yarın bigün bu çocuk hep böyle umursamaz takılırsın umursamaz dediğim de olan oldu yapacak biseh yok peki şimdi napabiliriz kafasında. Bende öyle değilim işte. Şimdi soylemesem diyelim ki devam ettik sevgilim le yarın bigün mecbur soylcem. Ayrıca herkes korkuyo babamdan kimse bi sorumlulugu almazKiz korkma boşuna. .hic birsey olmaz. .ali kiran baş k esen degil ya..cok cok teyzen halan dayin yokmu doverse gidip kalırsın. .sakin kocaya kacmayi düşünme. .21 yaşında milleti kendine guldurme
Zaten babamın numarasi var sevgilim de verdim yani. Ama işte çalışırken bi kız bulup o anda kızı öğretip babamla konuştur mak çok riskli eğer yalan olduğunu anlarda kii anlar gibime geliyor sayar söver telefonda
Üzüldüm canım.. Allah yardımcın olsun21 yaşındayım çalışıyorum Hayır Ünv. Dr bitti küçük çocuk gibi davranıyor bana
Sevgilim zaten aylardir söyle artık babana diye ısrar ediyordu şimdi tam zamanı söyle gitsin ben yanindayim diyor ama olacaklardan o kadar çok korkuyorum ki bana yapacaklarını geçtim annem kardeşlerim... Evdeki huzursuzluk hadi söyledim babama korka korka tamam istemeye gelsinler demez ki şimdiden defolsun gitsin öyle biri varsa diyormus söyleyince de dövecek sovecek ayrıl bile dmezBence bunların hepsı 30 tl için falan degıldır babanız bısıler sezmıs demekkı konusmasından bellı. Sevgılın daha ne desın gelıp ısterız demıs korkma hıc bırsey olmaz. Baktın durum kotuye gıdıyor yakın bı akrabana anlatırsın durumu o yardım eder sana konu kapanır gıder.
İnşallah böyle yazıldığı gibi kolay olur çok çok teşekür ederimAnlamaz anlamaz ,1 kere arar sürekli arayacak hali yok ya.
Tut ki aradı sevgilin denk geldi "Ben abisiyim, sen kimsin de benim kardeşimi arıyorsun" deyip üste bile çıkabilir.
İnşallah tatsızlık çıkmadan atlatırsınız canım.
Cok teşekkür ederimmÜzüldüm canım.. Allah yardımcın olsun
Sizin icin dua edicem. Rabbim babaniza oyle bir firsat vermesin.Cok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ben ilgiyi üstüme çekmemek için baba kızlarla konuştum ben öderim ya niye kızıyosun dedim siye pezvnk miyim lan ben (Özür dilerim) ben parasın da miyim diye bağırdı telefonda
canım sen kaç yaşındasınSizin tavsiyelerinizi çoğu zaman dikkate almaya çalışıyorum yine öyle yapıcam uzun olursa şimdiden kusura bakmayın , 2-3 gün önce başıma bi olay geldi babam sevgilimi öğrendi öğrenecek ev telefonundan aramistim sevgilimi dakikalar geçmiş faturaya yansımış babam da dokuman cikartacak ve yarın çıkıyo dokuman Babam çok sinirli birisi 2-3 gündür doğru düzgün evi aramıyor arasa da anneme kızıyor azarliyor kapatıyor benimle 1 kere konuştu kimle konuştun dedi bende kızlarla baba dedim. Eğer yalan söylüyorsan senı mahveder altından başka bişey çıkarsa da anneni de seni de yaşatmam dedi. Annem olayın üstüne gitme işte diyormus sende bişeyler biliyosun demek ki diye kadını azarliyormus. Ben kendime kızıyorum nasıl böyle bi hata yaptım diye. Ama artık yapacak bisey yok şimdi yarın babam dokümanı çıkarttığında zaten anlayacak herseyi çünkü gece konusulmus ve hep aynı numara. Bana soracak sayıp sovecek ben ne dcegimi bilmiyorum hala yok baba valla arkadaşım desem çok belli yalan olduğu sonra numarayı arayacak sevgilim de yarın çalışıyor hadi telefonu bi kıza verdi diyelim konuşsun diye babam onu da yemez onada sayar söver hadi anlattım biri var baba dedim e ondan da korkuyorum. Kabullenemez hemen, anneme eğer öyle bişey varsa defolsun gitsin diyormus . Ben çok gerginim sürekli evde suçlanıyorum haliyle sevgilimden ilgi bekliyorum ama oda ahh vah yapan bi insan değil tamam bunlar oldu ne yapabiliriz diyor mesela bende ,sinirleniyorum ben senin umrunda değilim diye ona soylenince sen iyi değilsin seni en çok umursayip düşünen insan benim hep böyle diyosun şimdi konusmayalim diyip kapatiyo telefonu bu defa da soylemicem babama bu adami mi anlatacam diyorum. Bide babam anneme bu işin altından ( çok özür dileyerek yazıyorum ) bi o.çocuğu çıkarsa varya demiş sevgilim baban ne demiş anlat dedi bunu da söyledim sinirden deliye döndü duyunca . Bende adam beni dövecek oldurcek diyorum başka ne dedi diyosun konu sana gelince kızıyosun hep kendini düşünüyosun dedim beni düşünen kimse yok gibi geliyor ve yarın hala napicagimi bilmiyorum ya düşünmekten deli oldum yemek yiyemem gözüme uyku girmez oldu babam eve gelecek diye aklım çıkıyor başka şehirde çalışıyo. Ağlamaktan helak oldum sevgilim ben hep yanındayım diyor söylesem dövecek diyorum o zaman söyleme diyor soylemesem de anlayacak gene dövecek diyorum çık gel o zaman ne diyeyim diyo onu da yapmam diyorum benden ne istiyosun peki söylesen de yanindayim arkandayim ailemi alırım çıkar geliriz istemeye diyo ee söylemesen de arkandayim ama anlayacak yine dövecek diyosun bem senin için napabilirim sürekli bana kizmaktan vazgeç diyo. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum