Sizin tavsiyelerinizi çoğu zaman dikkate almaya çalışıyorum yine öyle yapıcam uzun olursa şimdiden kusura bakmayın , 2-3 gün önce başıma bi olay geldi babam sevgilimi öğrendi öğrenecek ev telefonundan aramistim sevgilimi dakikalar geçmiş faturaya yansımış babam da dokuman cikartacak ve yarın çıkıyo dokuman
Babam çok sinirli birisi 2-3 gündür doğru düzgün evi aramıyor arasa da anneme kızıyor azarliyor kapatıyor benimle 1 kere konuştu kimle konuştun dedi bende kızlarla baba dedim. Eğer yalan söylüyorsan senı mahveder altından başka bişey çıkarsa da anneni de seni de yaşatmam dedi. Annem olayın üstüne gitme işte diyormus sende bişeyler biliyosun demek ki diye kadını azarliyormus. Ben kendime kızıyorum nasıl böyle bi hata yaptım diye. Ama artık yapacak bisey yok şimdi yarın babam dokümanı çıkarttığında zaten anlayacak herseyi çünkü gece konusulmus ve hep aynı numara. Bana soracak sayıp sovecek ben ne dcegimi bilmiyorum hala yok baba valla arkadaşım desem çok belli yalan olduğu sonra numarayı arayacak sevgilim de yarın çalışıyor hadi telefonu bi kıza verdi diyelim konuşsun diye babam onu da yemez onada sayar söver hadi anlattım biri var baba dedim e ondan da korkuyorum. Kabullenemez hemen, anneme eğer öyle bişey varsa defolsun gitsin diyormus . Ben çok gerginim sürekli evde suçlanıyorum haliyle sevgilimden ilgi bekliyorum ama oda ahh vah yapan bi insan değil tamam bunlar oldu ne yapabiliriz diyor mesela bende ,sinirleniyorum ben senin umrunda değilim diye ona soylenince sen iyi değilsin seni en çok umursayip düşünen insan benim hep böyle diyosun şimdi konusmayalim diyip kapatiyo telefonu bu defa da soylemicem babama bu adami mi anlatacam diyorum. Bide babam anneme bu işin altından ( çok özür dileyerek yazıyorum ) bi o.çocuğu çıkarsa varya demiş sevgilim baban ne demiş anlat dedi bunu da söyledim sinirden deliye döndü duyunca . Bende adam beni dövecek oldurcek diyorum başka ne dedi diyosun konu sana gelince kızıyosun hep kendini düşünüyosun dedim beni düşünen kimse yok gibi geliyor ve yarın hala napicagimi bilmiyorum ya düşünmekten deli oldum yemek yiyemem gözüme uyku girmez oldu babam eve gelecek diye aklım çıkıyor başka şehirde çalışıyo. Ağlamaktan helak oldum sevgilim ben hep yanındayım diyor söylesem dövecek diyorum o zaman söyleme diyor soylemesem de anlayacak gene dövecek diyorum çık gel o zaman ne diyeyim diyo onu da yapmam diyorum benden ne istiyosun peki söylesen de yanindayim arkandayim ailemi alırım çıkar geliriz istemeye diyo ee söylemesen de arkandayim ama anlayacak yine dövecek diyosun bem senin için napabilirim sürekli bana kizmaktan vazgeç diyo. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum