• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi Değilim, Kafayı Yemek Üzereyim

Sevgiline hiç de kızma bence mantıklı düşünmeye çalışıyor. Eğer istemeye gelmeleri seni kurtaracaksa ona da razıymış bence çocuk seni seviyor. Aksi halde ortadan kaybolurdu ne yaparsan yap başının çaresine bak derdi. Polismiş sonuçta babandan mı korkacak?
Konuna gelirsek gerçekten üzüldüm. Babana bir ders lazım. Sizin kıymetinizi bilmiyor. Annen bir yalan atsa kız kaç gündür iyi değil korkudan bayılmış işyerinde vs. dese ne bileyim sen telefonda özür dilesen duygu sömürüsü falan işe yaramaz mı ki :/

Sevgilim zaten aylardir söyle artık babana diye ısrar ediyordu şimdi tam zamanı söyle gitsin ben yanindayim diyor ama olacaklardan o kadar çok korkuyorum ki bana yapacaklarını geçtim annem kardeşlerim... Evdeki huzursuzluk hadi söyledim babama korka korka tamam istemeye gelsinler demez ki şimdiden defolsun gitsin öyle biri varsa diyormus söyleyince de dövecek sovecek ayrıl
canım korka korka nereye kadar gıdecek kı bu durum. Ve sonucta kız babası tamam sıze gostermıyordur ama sen hadı eyvallah gıdıyorum desen bırakacak mı sanıyorsun sahıplenecek senı. En azından namus belasına yıne sahıplenır. Korkma bı kıyamet kopar gıder. Sonra bak gorursun evlenıyoruz babam ızın verdı dıye konu acarsın buraya. Sonucta o.cocgu demıste karsısında okumus meslegını elıne almıs bır delıkanlı var. O oç derken ıt kopuktan bahsetmıstır.

Sevgilin hattini gecici olarak kapattirsa nasil olur yada tamamen iptal edip yeni hat alsa kendine ? Sonra da dersin arkadasim telefonunu caldirmis filan.

Sevgiline hiç de kızma bence mantıklı düşünmeye çalışıyor. Eğer istemeye gelmeleri seni kurtaracaksa ona da razıymış bence çocuk seni seviyor. Aksi halde ortadan kaybolurdu ne yaparsan yap başının çaresine bak derdi. Polismiş sonuçta babandan mı korkacak?
Konuna gelirsek gerçekten üzüldüm. Babana bir ders lazım. Sizin kıymetinizi bilmiyor. Annen bir yalan atsa kız kaç gündür iyi değil korkudan bayılmış işyerinde vs. dese ne bileyim sen telefonda özür dilesen duygu sömürüsü falan işe yaramaz mı ki :/
Sinirli anlarinda bana sen gitsen ne olur ölsen ne olur dünyadan bi pislik kurtuldu derim diyor :( Bu kadar katı. Sevgilim zaten aylardir söyle babana diyordu ve cok kavga ediyorduk ben daha erken diye erteliyordum oda sana orda kötü davranıyorlar bak çok kotu oldun hastalandin resmen sürekli korkuyosun herkesten herseyden üzülüyorum söyle de bişekilde kurtarayim senı bian önce diyordu şimdi tam zamanı diyor o zamanda bencil olduğunu düşünüyorum adam. Oldurcek beni sen ne diyosun firsatci diyorum tamam tamam kapat telefonu sen böyle düşünmeye devam et diyor

canım korka korka nereye kadar gıdecek kı bu durum. Ve sonucta kız babası tamam sıze gostermıyordur ama sen hadı eyvallah gıdıyorum desen bırakacak mı sanıyorsun sahıplenecek senı. En azından namus belasına yıne sahıplenır. Korkma bı kıyamet kopar gıder. Sonra bak gorursun evlenıyoruz babam ızın verdı dıye konu acarsın buraya. Sonucta o.cocgu demıste karsısında okumus meslegını elıne almıs bır delıkanlı var. O oç derken ıt kopuktan bahsetmıstır.
İnşallah böyle olur zaten ben biliyorum ki bi tanısa sen benim bu deliyi nasıl istedin der eminim. Ama tanımak bile istemeyeck dediğin gibi oç diye serseri it kopuk sanıyor o yüzden diyo ama sevgilimle konuşsa yine onada der küfür eder sevgilim de hazmedemz 24 yaşında adam sonuçta

İşte babamı tanıyorum bi kızla konuştuğun da da tatmin olcagini düşünmüyorum. O kıza da bağırır çağırir hakaret eder sevgilim konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Tamam beni seviyor düşünüyor ama benden çok sıkılmış bunalmış daralmis ben benim ruh halimi anlamasini bekliyorum anlıyorum diyor ben Hayır sana kolay geliyor deyince yeter artık ya hep dusunmedigim şeyleri düşünüyosun diyosun bana kapat telefonu iyi değilsin ben napayım diyip kapatıyor . Neymiş benim onunla böyle konusmamam lazımmış ben zaten gerginim korkuyorum ee ben napabilirim sana bütün aklıma gelen çözüm yollarini söylüyorum hepsine de ona olmaz buna olmaz ee ne olur diyip kiziyo

O zaman erkek arkadaşınız telefonu bi kaç gün kapalı tutsun.
Yada babanizin numarasını engellesin.
Bilemiyorum bu durumdan en az zararla kurtulmak için ne yapılabilir ki.
Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm.
Ah işte bazı babalar böyle çok sert ve anlayışsız oluyor
Ne var yanı o senin kızın konusmussa konuşmuş sanki karşısında dusmani var.
Emin ölüm sizin için dua edicem.

Sinirli anlarinda bana sen gitsen ne olur ölsen ne olur dünyadan bi pislik kurtuldu derim diyor :KK43: Bu kadar katı. Sevgilim zaten aylardir söyle babana diyordu ve cok kavga ediyorduk ben daha erken diye erteliyordum oda sana orda kötü davranıyorlar bak çok kotu oldun hastalandin resmen sürekli korkuyosun herkesten herseyden üzülüyorum söyle de bişekilde kurtarayim senı bian önce diyordu şimdi tam zamanı diyor o zamanda bencil olduğunu düşünüyorum adam. Oldurcek beni sen ne diyosun firsatci diyorum tamam tamam kapat telefonu sen böyle düşünmeye devam et diyor
Canım fırsatçı olsa bana kaç derdi. Babana açıkla isteyelim seni demezdi emin ol. Polis desen düzgün insan desen yine mi kabul etmez baban acaba? Belki de sana öyle geliyordur.

O zaman erkek arkadaşınız telefonu bi kaç gün kapalı tutsun.
Yada babanizin numarasını engellesin.
Bilemiyorum bu durumdan en az zararla kurtulmak için ne yapılabilir ki.
Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm.
Ah işte bazı babalar böyle çok sert ve anlayışsız oluyor
Ne var yanı o senin kızın konusmussa konuşmuş sanki karşısında dusmani var.
Emin ölüm sizin için dua edicem.
Sevgilim polis ve ortalık çok karışık biliyosunuz telefonunu kapatamaz her an telefon gelip göreve cagirabiliyorlar. Annem de üsteleme bu kadar demiş birazda anlasin diye ama.onada kızmış . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım fırsatçı olsa bana kaç derdi. Babana açıkla isteyelim seni demezdi emin ol. Polis desen düzgün insan desen yine mi kabul etmez baban acaba? Belki de sana öyle geliyordur.
O apayrı bir dert sevgilim benim Ünv. Okuduğum yerde polis zaten orda tanıştık onu öğrenince hepten dellenir :(

Ona hiç mi hiç ınanmaz :KK43:

evet inanmaz ama sonucta bisey de elde edemez ve sana bisey yapamaz.mecbur inanmak zorunda kalacak fazla bi secenegin yok yada Muge Anli ya kac.O yardimci olur yada cok feci dayak yiyeceksin.Sevgilinden tam olarak ne bekliyorsun superman gibi gelip seni kurtarmasini mi ?

evet inanmaz ama sonucta bisey de elde edemez ve sana bisey yapamaz.mecbur inanmak zorunda kalacak fazla bi secenegin yok yada Muge Anli ya kac.O yardimci olur yada cok feci dayak yiyeceksin.Sevgilinden tam olarak ne bekliyorsun superman gibi gelip seni kurtarmasini mi ?
Ahh bende bilsem napicagimi :( En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir demişler ya işte o durumdayım. Herkes ustume geliyor sevgilimden beklediğim benim için uzulmesi tamam üzülüyorum diyor ama bunu hissedemiyorum ına sanki çok kolay gibi geliyor söyle gitsin söyle bitsin sonra bu durumda triplere falan giriyor yaa kötü olan benim bukadar sıkıntıyı yaşayan benim bide Tribe giren sıkıldım artık diye sensin diyorum

O apayrı bir dert sevgilim benim Ünv. Okuduğum yerde polis zaten orda tanıştık onu öğrenince hepten dellenir :KK43:
Peki sevgilin dürüstçe konuşsa babanla ben kızınızla ciddi düşünüyorum size açıklamasını da istedim ama korktuğu için gizledi dese. Ona kötü bir şey yapmayın. Polisim yerinizi de bulur adalete teslim ederim dese ters mi teper?

Sevgilinizle konustugunuzu anneiz biliyormu?
Anneniz babanizla konussa ( eğer ciddi dusunuyorsaniz)
Çocuk ciddiymis evliliği dusunuyorlarmis.kızımız bi cahillik etmiş falan filan diye yumuşak bir dille babanizla konussa?

Peki sevgilin dürüstçe konuşsa babanla ben kızınızla ciddi düşünüyorum size açıklamasını da istedim ama korktuğu için gizledi dese. Ona kötü bir şey yapmayın. Polisim yerinizi de bulur adalete teslim ederim dese ters mi teper?
Sen kimsin Lanla başlayan cumleler kurar sonra beni asagilayabildigi kadar asaglayip sevgileme de aynısını yapar . O zaman ortalık daha da karışır utanmadan benle konuşuyor diye

Sevgilinizle konustugunuzu anneiz biliyormu?
Anneniz babanizla konussa ( eğer ciddi dusunuyorsaniz)
Çocuk ciddiymis evliliği dusunuyorlarmis.kızımız bi cahillik etmiş falan filan diye yumuşak bir dille babanizla konussa?
Babam annemi pek takan bi adam değil. Annem biliyor ve hep bana baban duyarsa ben karışmam diyordu korktuğu için . Annem üstüne gitme genç kız o demiş biraz anlasin diye ama yook sen bişeyler biliyosun o zaman senin dogurdugun böyle olur demiş . Anneme de yazık günah ona soyletemem onun bildiğini anlarda o zaman bile kadına neler eder geçtim karsisina geçip söylemeyi

Sizin tavsiyelerinizi çoğu zaman dikkate almaya çalışıyorum yine öyle yapıcam uzun olursa şimdiden kusura bakmayın , 2-3 gün önce başıma bi olay geldi babam sevgilimi öğrendi öğrenecek ev telefonundan aramistim sevgilimi dakikalar geçmiş faturaya yansımış babam da dokuman cikartacak ve yarın çıkıyo dokuman :KK43: Babam çok sinirli birisi 2-3 gündür doğru düzgün evi aramıyor arasa da anneme kızıyor azarliyor kapatıyor benimle 1 kere konuştu kimle konuştun dedi bende kızlarla baba dedim. Eğer yalan söylüyorsan senı mahveder altından başka bişey çıkarsa da anneni de seni de yaşatmam dedi. Annem olayın üstüne gitme işte diyormus sende bişeyler biliyosun demek ki diye kadını azarliyormus. Ben kendime kızıyorum nasıl böyle bi hata yaptım diye. Ama artık yapacak bisey yok şimdi yarın babam dokümanı çıkarttığında zaten anlayacak herseyi çünkü gece konusulmus ve hep aynı numara. Bana soracak sayıp sovecek ben ne dcegimi bilmiyorum hala yok baba valla arkadaşım desem çok belli yalan olduğu sonra numarayı arayacak sevgilim de yarın çalışıyor hadi telefonu bi kıza verdi diyelim konuşsun diye babam onu da yemez onada sayar söver hadi anlattım biri var baba dedim e ondan da korkuyorum. Kabullenemez hemen, anneme eğer öyle bişey varsa defolsun gitsin diyormus . Ben çok gerginim sürekli evde suçlanıyorum haliyle sevgilimden ilgi bekliyorum ama oda ahh vah yapan bi insan değil tamam bunlar oldu ne yapabiliriz diyor mesela bende ,sinirleniyorum ben senin umrunda değilim diye ona soylenince sen iyi değilsin seni en çok umursayip düşünen insan benim hep böyle diyosun şimdi konusmayalim diyip kapatiyo telefonu bu defa da soylemicem babama bu adami mi anlatacam diyorum. Bide babam anneme bu işin altından ( çok özür dileyerek yazıyorum ) bi o.çocuğu çıkarsa varya demiş sevgilim baban ne demiş anlat dedi bunu da söyledim sinirden deliye döndü duyunca . Bende adam beni dövecek oldurcek diyorum başka ne dedi diyosun konu sana gelince kızıyosun hep kendini düşünüyosun dedim beni düşünen kimse yok gibi geliyor ve yarın hala napicagimi bilmiyorum ya düşünmekten deli oldum yemek yiyemem gözüme uyku girmez oldu babam eve gelecek diye aklım çıkıyor başka şehirde çalışıyo. Ağlamaktan helak oldum sevgilim ben hep yanındayım diyor söylesem dövecek diyorum o zaman söyleme diyor soylemesem de anlayacak gene dövecek diyorum çık gel o zaman ne diyeyim diyo onu da yapmam diyorum benden ne istiyosun peki söylesen de yanindayim arkandayim ailemi alırım çıkar geliriz istemeye diyo ee söylemesen de arkandayim ama anlayacak yine dövecek diyosun bem senin için napabilirim sürekli bana kizmaktan vazgeç diyo. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum :KK43:
Sevgilinin tlfnunu yarın sen alsan bi kaç gün sende kalsa sende bi kız arkadsna actirrsn baban arayinca yada sevglinin tlfnunu kendine yonlendir aradgnda senin yanında kim varsa o açsın kız arkdslrndan biri iki seçeneğin var oyunu devam ettirmek için sevglnle konuş böyle yapın bence allah yardimcin olsun ne diyim

Sen kimsin Lanla başlayan cumleler kurar sonra beni asagilayabildigi kadar asaglayip sevgileme de aynısını yapar . O zaman ortalık daha da karışır utanmadan benle konuşuyor diye
Valla kusura bakma da babana bi osmanlı tokadı şartmış. Dünya onun etrafında dönmüyor anlaması gerek. Onu neyin alt edeceğini sen bilirsin ancak hassas olduğu noktalar illa ki vardır. Oralardan vurmanın bir yolunu düşün derim.

Back