- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Oyle olur canim korkma sen bol bol duaa et Allah'in isimlerini zikret sürekli bende dua ederim insaAllah.İnşallah böyle olur zaten ben biliyorum ki bi tanısa sen benim bu deliyi nasıl istedin der eminim. Ama tanımak bile istemeyeck dediğin gibi oç diye serseri it kopuk sanıyor o yüzden diyo ama sevgilimle konuşsa yine onada der küfür eder sevgilim de hazmedemz 24 yaşında adam sonuçta
Sevgilim polis memuru telefonunu bana veremez veya bana yönlendiremez ortalık karışık biliyosunuz her an telefon gelip göreve cagirabiliyorlarSevgilinin tlfnunu yarın sen alsan bi kaç gün sende kalsa sende bi kız arkadsna actirrsn baban arayinca yada sevglinin tlfnunu kendine yonlendir aradgnda senin yanında kim varsa o açsın kız arkdslrndan biri iki seçeneğin var oyunu devam ettirmek için sevglnle konuş böyle yapın bence allah yardimcin olsun ne diyim
Valla lise de dövdügü zaman bana hakaret ederken senin yüzünden herkes beni parmakla gösteriyor dedi koyde oturuyoruz ve ben tsort giyiyorum diye bunu dedi bende sen çok mu doğrusun senin yuzunden de herkes beni parmakla gosteriyodu okulda sokakta kelebegin babasi böyle böyle yapmış diye dedim (annemi aldatmisti) ondan sonra yumruk attı zatenValla kusura bakma da babana bi osmanlı tokadı şartmış. Dünya onun etrafında dönmüyor anlaması gerek. Onu neyin alt edeceğini sen bilirsin ancak hassas olduğu noktalar illa ki vardır. Oralardan vurmanın bir yolunu düşün derim.
Him doğru veremez o zaman acmasin tlfnu baban numaranın kime ait olduğunu aratır mi peki ya acmasin babanın numarasni kaydet sevgiline numarayi engellesin babanda arastrmaya girmezse konu bi süre sonra kapanırSevgilim polis memuru telefonunu bana veremez veya bana yönlendiremez ortalık karışık biliyosunuz her an telefon gelip göreve cagirabiliyorlarÜstelik sevgilim de artık söyle diyo söylemem taraftarı. Bide onunla uğraşıyorum zaten soylemicektin ki falan diyo bugün korkuyorum diyorum nasıl soylcem bilmiyorum dyorum oda öyle diyo kendini düşünüyosun diyince de seninle evlenmek istemek kendimi mi düşünmek benim ne çıkarım var böyle çok mu iyi ne zamana kadar saklayabilirsin 5 aydır korkudan yolda yuruyemiyosun hasta oldun farkında değildi diyo
Amin inşallah sağolunOyle olur canim korkma sen bol bol duaa et Allah'in isimlerini zikret sürekli bende dua ederim insaAllah.
Sevgilim polis memuru her an telefon gelip göreve cagirabilirler mümkün değil yaniSevgilin bir günlüğüne yani baban ne zaman arar artık orayı ayarlayın da telefonunu sana yönlendirme yapsa sen de bi arkadaşınla konuştursan olmaz mı?
Yok yaa arastirdim bayaa 1 yıl öncesine kadar detaylı dokuman çıkıyormusCanım eskiden sabit hatlarda döküman istenicem bir sonraki aydan döküman çıkmaya başlıyordu ama şimdi De inşallah öyledir
Yuhhhh kendi zamaninda yedigi haltlari bildiği için size de böyle baskı yapıyor demekki okudgm kadaryla sen sevglnlede problemlisin kaç yaşında sin okuyomusun calisyormusun hem o baba dan hemde o sevgiliden kurtulman lazım bence babanın numarasını engellsn erkek arkdsn babanda arastrmazsa numrnn kime ait oldunu unutur giderValla lise de dövdügü zaman bana hakaret ederken senin yüzünden herkes beni parmakla gösteriyor dedi koyde oturuyoruz ve ben tsort giyiyorum diye bunu dedi bende sen çok mu doğrusun senin yuzunden de herkes beni parmakla gosteriyodu okulda sokakta kelebegin babasi böyle böyle yapmış diye dedim (annemi aldatmisti) ondan sonra yumruk attı zaten
Babam mi arastirmicak. Ogrenemezse bile aylarca öğrenmiş kadar olur ağzımdan burnumdan getirirHim doğru veremez o zaman acmasin tlfnu baban numaranın kime ait olduğunu aratır mi peki ya acmasin babanın numarasni kaydet sevgiline numarayi engellesin babanda arastrmaya girmezse konu bi süre sonra kapanır
Sevgilim polis memuru her an telefon gelip göreve cagirabilirler mümkün değil yani
Offf... Çok kötü ya... Ona bu telefon olayını unutturacak büyük bir olay lazım. Tüm aklı fikri oraya kaymalı. Kendisiyle ilgili bir olay. Rezil olması an meselesi olacak diken üstünde oturacak. Ama işte ne olabilir o kadarını bilemiyorum kiValla lise de dövdügü zaman bana hakaret ederken senin yüzünden herkes beni parmakla gösteriyor dedi koyde oturuyoruz ve ben tsort giyiyorum diye bunu dedi bende sen çok mu doğrusun senin yuzunden de herkes beni parmakla gosteriyodu okulda sokakta kelebegin babasi böyle böyle yapmış diye dedim (annemi aldatmisti) ondan sonra yumruk attı zaten
21 yaşındayım Ünv. Bitti 4 aydır çalışıyorum . Problem bende mi anlamadım ki bendeYuhhhh kendi zamaninda yedigi haltlari bildiği için size de böyle baskı yapıyor demekki okudgm kadaryla sen sevglnlede problemlisin kaç yaşında sin okuyomusun calisyormusun hem o baba dan hemde o sevgiliden kurtulman lazım bence babanın numarasını engellsn erkek arkdsn babanda arastrmazsa numrnn kime ait oldunu unutur gider
Ben de çalışıyorum işte ve hiç arkadaşım yok burda hepsi Ünv. De veya başka yerlerde . İşyerinden de çıkamam o an durumum vahimO zaman aradığında acmasın telefonu direk sana yönlendirsin 10 dklıgına sen konuştur arkadaşınla sonra yönlendirmeyi kaldırırsınız. Ya da hiç açmasın telefonu
Öyle bişey yok iste ayrıca babam kendi yaptığı bişeyi asla böyle büyütmezOfff... Çok kötü ya... Ona bu telefon olayını unutturacak büyük bir olay lazım. Tüm aklı fikri oraya kaymalı. Kendisiyle ilgili bir olay. Rezil olması an meselesi olacak diken üstünde oturacak. Ama işte ne olabilir o kadarını bilemiyorum ki
Yonlendiremez çünkü polis her an telefon gelebilir görev için. İşyerinden de ayrılması çok zor bi kız bulup konusturmasi falan üstelik bide onun suratını çekiyorum sevgilim soylememi istiyor söyle kurtul zaten bigün soylceksin diyo bilmiyorum diyince bile zaten hiç bi zaman soylemiceksin diye oda Tribe giriyorYapılacak en mantıklı hamle sevgilinin numarasını başkasına yönlendirmek. Ya da başka bir kızın açması. Babaniz vazgeçmez, boşuna şu olmaz bu olmaz diye vakit kaybetmeyin. Kız açar telefonu kimsiniz der . Sonra da babanizi tersler bir guzel ne diye ariyorsun beni manyak misin polisi atarim diye. Oldu bitti.
Kusura bakmayın bundan başka yöntemle kurtulamazsiniz.
O zamn erkek arkdsn yanında ek kız gezdrcek yanında her an ona actrck ve sende en kisa zaman da o adamdan da babandanda kurtulmaya bak21 yaşındayım Ünv. Bitti 4 aydır çalışıyorum . Problem bende mi anlamadım ki bendebabam unutmaz ki 6 yıl önce söylediğim yalanı bile her kavgada yüzüme yüzüme vurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?