- 15 Aralık 2015
- 213
- 718
- 18
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Neden ayrıl dediniz ki
hee kızar diye, bende sevgilimde problem olduğunu düşündünüz sandımbabanızdan dolayı
Ah bu babalarBen zaten bu babam yüzünden çok zor günler geçirdim şimdi diyorum ki onları atlattım bununda üstesinden gelirim. Senin yaptıklarına benzer çok hinlikler yaptım babamdan korkuma ama bu kez başka. Doküman nereye gelecek onu da bilmiyorum bide babamla farklı sehirdeyiz. işyerine de gelebilir
Yaa öyle mi çok üzüldüm sizin adınıza kader işte genç kizken çekiyoruz koca evinde bari rahat edelim diyoruz ama nasip işte Allah yardimciniz olsunAh bu babalar
Benim babamda bana çok çektirdi okadar kıskanç tıki tatillerde işe giderken modemin kablosu nu yanında götürürdü o derece
üstelik gayette dikkat ederdim oturmama kalkmama konuşmama arkadaşlarımın aileleri bile beni örnek gösterirdi arkadaşlarıma ama babam bana hiç güvenmezdi sonra 20 yaşında bu baskılardan kurtulmak için evlendim şimdi keşke diyorum evlenmeseydim de hergün babamla tartışsaydım
Babam çıkartmış dokümanı şimdi eve geldim işten. Annemi aramış tek tek söylemiş Allah tan arada kız arkadaşlarımi da aramisim galiba çünkü 1-2 tane başka numaralar da söylemiş belki o şekilde kivirabilirimHatandan ders cikarmalisin sen simdi isin o yanindan bak bide, bidaha bence ev telefonunda kesinlikle arama erkek arkadasini, daha dikkatli davranirsin artik. Baban belkide blorf yapiyordur, sana dogruyu soyletmek icin telefon kaydina bakacam diyodur belkide korkutmak amacli. Sen her ne olursa olsun korkma ama tamam mi dunyanin sonu degil, her şerde bir hayir varmis, simdi baban sevgilini ogrense bile sevgilin, yaninda olup, iliskinize sahip cikmasiyla, sevip sevmedigini cok daha iyi anlayacaksin:)
Yahu bu ne biçim adam.Sonra bu kızlar neden evden kaçıyor ?E kaçarlar tabi sizin gibi babalar olduğu sürece.Benim ne günahım vardı da böyle bir babanın kızıyım Allah'ım.O adam Çıkartmış dokümanı 3 tane farklı numara var sürtük kızın kimlerle konuşmuş gece yarilari dedi anneme sen yetiştirdin sen doğurdun cikardigina bak dedi. Onun uğruna okul yollarinda harcadığım paralar zehir zikkim haram olsun dedi duydum hepsini. Daha neler neler dedi, annemi ağlatti beni ağlatti sonra beni istedi bana da saydırdı bende o an ona o zevki yaşatmamak için evet sevgilimle konuştum diyemedim aslında demek vardı da annemi düşündüm diyemedim. Kızlarla konuştum dedim numaralar elimde gelince aricam kim çıkıyo görürüz o zaman geri zekalı pislik dedi. Senin paran bana nasip olmadı iyiki de olmadı senin kurusunu istemiyorum senin için harcadığım paralar da fitil fitil çıksın senden annenin o yarım belini de ben kıracam dedi bana annemin belinde fıtık var okadar zoruma gitti ki. Kız kardeşine seni dovdurecem o senin saçlarından süruye sürüye sana herseyi anlattircak yalancı herif öl lan geber. Geber de kurtalayim senden. Senin gibi kizim yok olmaz olsaydın taş olsaydn dedi bide sümsük gibi agliyosun dedi bende dayanamadım sen ne kadar babasin beni ne zaman evlat gibi gördün hep oburlerini daha çok sevdin dedim çünkü onlar sen gibi değil onlar evlat işte iyi bak onlara biraz örnek alırsın belki sokakta ki köpekleri örnek alacağına dedi. Yine hangi o. Çocuğunu buldun utanmaz dedi. Benim ne günahım vardı ne suçum vardı
Ben artık o adama diyecek hiç bişey bulamıyorum liseseyken beni dövmustu yine böyle ufacık bi sebep yüzünden ama heryerimi morartmisti bende sen kendi yaptıklarına bak diyince o duvardan o duvara vurdu kafamı gözüme yumruk attı 3 kere seni polise şikayet edicem diyip evden çıkmıştım . Yürüye yürüyen merkeze gidecektim gerçekten koyde oturuyorum ve otobüsle 1 saat merkeze. Akşam 7 de arabada yok beni dövunce evden çıktım neymiş herkes beni kaçtı demiş beni yollardan toplamış ben dövdüm o yüzden evde duramadin demiyor da beni rezil ettin diyor hala . Polise şikayet edicem dedim diye aylarca dalga geçti benimle utanmaz terbiyesiz polise gıdecek mis diye şimdi bunlar umrunda bile olmazYahu bu ne biçim adam.Sonra bu kızlar neden evden kaçıyor ?E kaçarlar tabi sizin gibi babalar olduğu sürece.
Hayır 12 13 yaşında değilsin.Okulunu bitirip işe girmişsin.Elbet bugün olmasa yarın evleneceksin hayır bu ne şiddet bu ne celal yani?Bence sevgilin olduğunu açıkla ciddi olduğunuz söyle.O.çocuğu olmadığını polis olduğunu söyle.Hayır belki bu adam ilerde damadı olacak bu ne terbiyesizlik bu ne küfür yani?
Seni dövmesi ya da anneni dövmesi durumunda da şikayet edeceğini söyle.Bu kadar pasif kalmayın bu adamlara karşı.Hiçbir şey yapamaz bu kadar korkmayın.Madem sevgiliniz polis koruma göndersin bir şey yapsın yani bi yardımcı olsun.
Ama ortaçağdan kalma resmen aforoz edecek utanmasa.
Napabilirim ya napabilirimBöyle bir adamı adamdan sayıp hatta ve hatta babadan sayıp korkuyorsunuz ya bir şey diyemiyorum
Üniversite mezunu olduğunuzu söylüyorsunuz bir işiniz olduğunu söylüyorsunuz. Zor kısmı halletmişsiniz. Kendinize bakacak geçindirecek durumunuz var. Çıkın o evden kendinize bi hayat kurun. Şu herife ezdirmeyin kendiniziNapabilirim ya napabilirim
Benim zaten en büyük korkum bu. Dövmese bile huzursuzluk çıkartır öyle ağır konuşuyor ki 7 kat düşman söylemez o lafları sizi aç birakacam geberin acliktan diyoBu ne bicim baba ya!.. siz evden çıkıp gitseniz, evdekilere bisey yapar mı?
Hayat benden ibaret mi annem var kardeşlerim var üstelik aldigim para ile aylardir üstüme 1 çorap bile alamadım nerden bilecektim bunların olacağını borcum varÜniversite mezunu olduğunuzu söylüyorsunuz bir işiniz olduğunu söylüyorsunuz. Zor kısmı halletmişsiniz. Kendinize bakacak geçindirecek durumunuz var. Çıkın o evden kendinize bi hayat kurun. Şu herife ezdirmeyin kendinizi
Benim zaten en büyük korkum bu. Dövmese bile huzursuzluk çıkartır öyle ağır konuşuyor ki 7 kat düşman söylemez o lafları sizi aç birakacam geberin acliktan diyo
uz var. Çıkın o evden kendinize bi hayat kur
Anneniz bu adamdan boşanmayı düşünmüyor mu ? Borcunuz ne kadar ki ? Ödeyip gitseniz. Hem kardeşlerim var diyosunuz da babanızın kardeşlerinle bi sorunu yok senle var. Kardeşlerini düşünmene gerek yok bence.Hayat benden ibaret mi annem var kardeşlerim var üstelik aldigim para ile aylardir üstüme 1 çorap bile alamadım nerden bilecektim bunların olacağını borcum var
Ama şu an her şey daha farklı..Elinize mesleğinizi almışsınız koca insan olmuşsunuz artık lisede değilsiniz.İşte korku böyle bir şey sizi öylesine sindirmiş ki hepinizi bastırmış ilkel yaratık.Ama erkek olsanız her şey ne kadar farklı olurdu değil mi?Benim erkek oğlum kızlarla takılıyor can yakıyor olurdu eminim.Ben artık o adama diyecek hiç bişey bulamıyorum liseseyken beni dövmustu yine böyle ufacık bi sebep yüzünden ama heryerimi morartmisti bende sen kendi yaptıklarına bak diyince o duvardan o duvara vurdu kafamı gözüme yumruk attı 3 kere seni polise şikayet edicem diyip evden çıkmıştım . Yürüye yürüyen merkeze gidecektim gerçekten koyde oturuyorum ve otobüsle 1 saat merkeze. Akşam 7 de arabada yok beni dövunce evden çıktım neymiş herkes beni kaçtı demiş beni yollardan toplamış ben dövdüm o yüzden evde duramadin demiyor da beni rezil ettin diyor hala . Polise şikayet edicem dedim diye aylarca dalga geçti benimle utanmaz terbiyesiz polise gıdecek mis diye şimdi bunlar umrunda bile olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?