valla esınız ıstemeseydı o hesap acık kalmazdı ve esınız yada arkadası ordan ona buna mesaj atıp hatun tavlamaya calısmazdı..
benım esım de bır ara bu tarz sıtelerde uyelık acıyordu hem de benımle bır ılıskısı olmasına ragmen ,bırkaç kez yakaladım arama gecmısınden vs... bastan ınkar ettı, sonra kabul ettı, reelde bırsey yasanmıs mı? hayır! ama belkıde yasandı kesın sonuca varamam, sadece bır daha olmaması konusunda anlastık ve aynı seyı tekrarlamadı.
demem o ki iş eşinizde bitiyor,koca adam, hem arkadaşıyla siz istediğiniz kadar engellemeye çalışın kendisi isterse görüşür (benimkininde okey grubu vardı bır ara benı bırakır her haftasonu oraya gıderdı neymiş tek eğlencesi oymuş, bende birlikte bişiler yapalım istiyordum ya da benide götürsün yanında ama onu da yapmıyordu ne işim varmış erkeklerin arasında falan filan.., ama zamanla gitmez oldu ben dedım dıye mı hayır! kendısı bana alısınca gıtmek ıstemedı o nedenle...)
sız bence aılelere yansıtmayın alın esınızı karsınıza, bagırmadan,kırıcı olmadan sızı uzen,kızdıran,rahatsız eden seylerı konusun , o da sızınle paylassın dusuncelerını,empatı kurun karsılıklı, zamanla çözülecektir hersey. baktınız ki olmuyor a katlanacaksınız bu duruma görmezden geleceksiniz ya da ilişkinizi bitireceksiniz.