• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

emre bey benim florence nightingale den pek sevgili doktorum. şimdi sizlerin de bildiği gibi IVI de.. benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef :( ama biz 2. denemeden çok umutluyuz. dondurulmuşum var 2 adet, emre bey le IVI de yapacağız tedaviyi kısmetse. regl olmayı bekliyorum, düşükten sonra düzensizleşti.. benim için de dua edin kızlaar :)

bir de florence da ben transferden sonra 4-5 saat dinlenmiş yatmış hiç kalkmamıştım. IVI de de bu rahatlık vardır diye düşünüyorum, öyle değil mi?

karamsar günümde mıyım neyim bn bugun anlamadm sıkılıyorum iyice...:1no2:

Son düzenleme:
bir de florence da ben transferden sonra 4-5 saat dinlenmiş yatmış hiç kalkmamıştım. IVI de de bu rahatlık vardır diye düşünüyorum, öyle değil mi?

inşallh bu sefer iyi sonuç alırsın bebişin hayırlısyla kucagında olur bn daha baslamadm ama emınım kı ne gerekırse yapıcaklardır dıye dusunuyorum hayırlısı ınsllhh..:nazar:

amin inşallah melocum. sen ne zaman başlayacaksın melocum. bizim topicte de görmüştüm seni yanlış hatırlamıyorsam :)

amin inşallah melocum. sen ne zaman başlayacaksın melocum. bizim topicte de görmüştüm seni yanlış hatırlamıyorsam :)

su topic yerını bn bılmıorm :kedi: haftaya cumartesi sonuclarımı goturcem o zman bellı olck tsh kolestrol falan ıstedı onları yaptrdm

DİYENE BAKKK:)))SEN NE KADAR ÇOK STRES YAPTIĞININ FARKINDA DEĞİLSİN O ZAMAN

:):):):):)
siz bana bakmayın kızlar ben iyice manyaklaştım ama sizler relaxxxxxxxxxxx olun .
valla iyi pozitif enerji karşı tarafada geçermiş derler .

bana kalsa her dakka yazarım zaten dönüp dolasıp okuyorum wakit geçmiyo başka türlü aklımda binbir soru (tilki) :)) okuyorum zaten her dakka allhm yardm et allhm yol goster allhm yuzume gul dılımden hıc dusmuyo allha skur herkese dua edıyorum hepımıze... duruşah haklı sende bnm gbı streslısın bnı tesellı etmeye calısıyosun ama aynı ben :)))olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

canım ya sen yaz ben sana cevap yetiştirirm merak etme :):):
canın sıkıldıkca sohbet ederiz .
bu ara benim işler yoğun ama işleri bile sallıyorum girip girip bakıp çıkıoyurm :)))

emre bey benim florence nightingale den pek sevgili doktorum. şimdi sizlerin de bildiği gibi IVI de.. benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef :( ama biz 2. denemeden çok umutluyuz. dondurulmuşum var 2 adet, emre bey le IVI de yapacağız tedaviyi kısmetse. regl olmayı bekliyorum, düşükten sonra düzensizleşti.. benim için de dua edin kızlaar :)

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun .
Emre bey iyi bir doktor gerçektende eve şimdi ivide görev yapıyor .
Valla canım Florence de benim tedaviden önce polip ameliyatım oldu orasıda güzel ivi de güzel bir yer .
ivi ninde odaları falan çok temiz son sistem döşenmiş ve konforlu
istediğin kadar kalabiliyorsun sana kalmış bir şey .

karamsar günümde mıyım neyim bn bugun anlamadm sıkılıyorum iyice...:1no2:

ya canım istanbulda havalar kapalı ondan olsa gerek .
evdeysen tv ye falan bak
ya da kalk değişik bir yemek yap mutfakta vakit geçir iyi gelir .

DARALDIM SANKI :((:1no2:

Daral mı oda ne ya :)))
yok daral falan
benimde bugün çenem düştü :)))

melocum aslında gelip yazmıştın "yıldız avcısı bir kadının güncesi" benim topicim. orda da emre beyin bir sürü hastası var :) senden neden testler istedi benden istememişti ama ben tüp bebeğe başlamadan 6 ay kadar önce kadın doğum doktorum yaptırmıştı o testleri belki o yüzden istemedi.

aselcim istediğimiz kadar kalabilmemiz güzel birşey. emre bey ilk transferimde 3 saatten önce çıkma hastaneden demişti, ben uyuyunca onu 4,5 saate tamamlamışım :)))))

melocum aslında gelip yazmıştın "yıldız avcısı bir kadının güncesi" benim topicim. orda da emre beyin bir sürü hastası var :) senden neden testler istedi benden istememişti ama ben tüp bebeğe başlamadan 6 ay kadar önce kadın doğum doktorum yaptırmıştı o testleri belki o yüzden istemedi.

aselcim istediğimiz kadar kalabilmemiz güzel birşey. emre bey ilk transferimde 3 saatten önce çıkma hastaneden demişti, ben uyuyunca onu 4,5 saate tamamlamışım :)))))

canım bu konuda kesinlikle titiz davranın lütfen .
normalde 30 dk dinlenip çıkabilirsiniz diyorlar ama siz kalabildiğiniz kadar kalın
en az sabah oluyorsa transfer 1 e kadar kalın öleden sonra oluyorsa akşama kadar kalın .
canım benim en büyük hatam dı belki de 30 dk sonra hastaneden çıkmak
çünkü doktor 30 dk dinlenilmesini öneriyoruz siz fazla kalırsanız kalabilirsiniz dediği halde eşim gidelim diye tutturdu ven 9,30 da yukarı odama çıkmıştım saat 10:10 geçe hastaneden çıktım :(((
keşke daha fazla kalsaydım diyorum şimdi
eğer tutmazsa bu konuda cidden çok üzülücem . onun için siz mümkün olduğunca fazla kalın lütfen ....
bu arada IVI bayramda açık mı bileniniz var mı?

bayramda açık canım merak etme
nöbet olayı oluyor doktorunun seninle randevusu var ise o gün geliyor .
ben ramazan bayramında başlamıştım tedavime tatil boyuncada iki günde bir gidiyordum açık yani hiç merak etme sen .

:):):):):)
siz bana bakmayın kızlar ben iyice manyaklaştım ama sizler relaxxxxxxxxxxx olun .
valla iyi pozitif enerji karşı tarafada geçermiş derler .

canım ya sen yaz ben sana cevap yetiştirirm merak etme :):):
canın sıkıldıkca sohbet ederiz .
bu ara benim işler yoğun ama işleri bile sallıyorum girip girip bakıp çıkıoyurm :)))

ewdeyım cnm pc basındayım konuları okuyorum ıs yapıyorum wakıt oldurmeye calısıyorum sorma bıde hava kapattı:((

hatırladm anladm cnm :kedi: bnde adet duzensızlıgı ıcın gtmıstım bı kac ay once orda tıroıt yuksek cıkmıs dr bana degerler normal dedı bu konuda bişi solememıstı ıcınde bazı hormon testlerıde wrdı onlarıda goturmustum gorusmeye gderken o yuzden tekrar tsh kolestrol ıstedı bıde sanırım vucut aldıgı sekerı hucrelere dagıtmıyormus dewamlı tatlıya meyıllıyım bu yuzdende bırazcık gobısım wr :) seker yuklemesı yapıldı onun degerıne bakıldı en saglıklısı 3 saatte bnce kalmalıyız bunu untmayalm dıkkat edelm:nazar:

canım bu konuda kesinlikle titiz davranın lütfen .
normalde 30 dk dinlenip çıkabilirsiniz diyorlar ama siz kalabildiğiniz kadar kalın
en az sabah oluyorsa transfer 1 e kadar kalın öleden sonra oluyorsa akşama kadar kalın .
canım benim en büyük hatam dı belki de 30 dk sonra hastaneden çıkmak
çünkü doktor 30 dk dinlenilmesini öneriyoruz siz fazla kalırsanız kalabilirsiniz dediği halde eşim gidelim diye tutturdu ven 9,30 da yukarı odama çıkmıştım saat 10:10 geçe hastaneden çıktım :(((
keşke daha fazla kalsaydım diyorum şimdi
eğer tutmazsa bu konuda cidden çok üzülücem . onun için siz mümkün olduğunca fazla kalın lütfen ....

bayramda açık canım merak etme
nöbet olayı oluyor doktorunun seninle randevusu var ise o gün geliyor .
ben ramazan bayramında başlamıştım tedavime tatil boyuncada iki günde bir gidiyordum açık yani hiç merak etme sen .

ben zaten ilk denememde dediğim gibi 4 saat kadar yattım. wc ye bile kalkmadım. ilk seferde hemşire sürgü verdi sonra ben ondan istemeye utandım ve eşim halletti sağolsun. 4-5 defa sürgüyü kullandım çünkü çok sıkışmıştım. eşim özellikle kalkmamamı yatmamı istediği için o kadar uzun yattım bana kalsa 3 saatte çıkmıştım.

hatırladm anladm cnm :kedi: bnde adet duzensızlıgı ıcın gtmıstım bı kac ay once orda tıroıt yuksek cıkmıs dr bana degerler normal dedı bu konuda bişi solememıstı ıcınde bazı hormon testlerıde wrdı onlarıda goturmustum gorusmeye gderken o yuzden tekrar tsh kolestrol ıstedı bıde sanırım vucut aldıgı sekerı hucrelere dagıtmıyormus dewamlı tatlıya meyıllıyım bu yuzdende bırazcık gobısım wr :) seker yuklemesı yapıldı onun degerıne bakıldı en saglıklısı 3 saatte bnce kalmalıyız bunu untmayalm dıkkat edelm:nazar:

benim de adet düzenim çok bozuldu canım düşükten sonra. 50 güne çıktı aralıklar. kadın doğumcum hormon testi yapmak istediğim için yazdı bakalım regl olunca yaptırıcam. inşallah kötü birşey çıkmaz. ben de kiloluyum. geçen sene ekimde sigarayı bıraktım bir de üstüne tedavi gelince geçen seneden tam 10 kg fazlayım :(

bu arada bayramda açık olmalarına sevindim. bu durumda herşey yolundaysa bayrama denk gelmesi korkusu olmadan da başlayabiliriz demektir :)

ben zaten ilk denememde dediğim gibi 4 saat kadar yattım. wc ye bile kalkmadım. ilk seferde hemşire sürgü verdi sonra ben ondan istemeye utandım ve eşim halletti sağolsun. 4-5 defa sürgüyü kullandım çünkü çok sıkışmıştım. eşim özellikle kalkmamamı yatmamı istediği için o kadar uzun yattım bana kalsa 3 saatte çıkmıştım.

benim de adet düzenim çok bozuldu canım düşükten sonra. 50 güne çıktı aralıklar. kadın doğumcum hormon testi yapmak istediğim için yazdı bakalım regl olunca yaptırıcam. inşallah kötü birşey çıkmaz. ben de kiloluyum. geçen sene ekimde sigarayı bıraktım bir de üstüne tedavi gelince geçen seneden tam 10 kg fazlayım :(

bnmde cok bozuktu bu aralar normale döndü gbi dıyete basladım :) 4. gunumdeyım bnmde wr o kadar fazlam 5 kılo wermn lazm dedı emre bey tedavı surecınde bıde hamılıkte aldıgın kılolarla daha fazla olcan dedı :)) bakalım ınss werırım bıde vıtamın werdı bana onu ıhmal etme dedı sızede werdı mı

KIZLAR kiloyu takmayın ya
ben evlenirken 58 kiloydum evlendim en son 85 i gördüm
sonra rejim yaptım 57 ye indim
şimdi ilaçlar tedavi şunuda ye bunuda iç derken 72 deyim :(((
ama olsun bebiş olsun da yine veririm diyorum
sizde takılmayın kilolara lütfen

ben zaten folic asid kullanıyordum ona devam etmemi söyledi, folik aside çok önem veriyor. bana kilo ver falan demedi ama bence kendisine her an ağlayacak gibi dolu dolu gözlerle bakmamdan dememiş olabilir çünkü tedaviye başlarken çok korkuyordum, sonra hiçbişi kalmadı tabi :)

KIZLAR kiloyu takmayın ya
ben evlenirken 58 kiloydum evlendim en son 85 i gördüm
sonra rejim yaptım 57 ye indim
şimdi ilaçlar tedavi şunuda ye bunuda iç derken 72 deyim :(((
ama olsun bebiş olsun da yine veririm diyorum
sizde takılmayın kilolara lütfen

bnde 56ydım 2 sene once ewlendıgımde bu 1 sene ıcınde nasılsa 68 oldum wermm lazm bnı de rahatsız edıo cok ıyı wermıssın cnm nasıl ne kadar surede tekrr ındn o kadar?:nazar:

Back