• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

tsh yüksek olunca adet düzensizliği mi oluyor canım. benim kimyasal gebelikten sonra çok düzensizleşti 50 güne çıktı regl düzenim.. hormon testi yazdı kadın doğum dr um (emre beyi bana tavsiye eden dr) ama aralarında tsh yok. sadece E2 LH FSH bir de AMH.. aslında belirtileri kuru cilt kuru saç kilo alma falanmış bende hepsi var. en son geçen ekimde yaptırmıştım acaba tsh da mı istesem.

walla cnm aklını karıstrmak istemem bnde pek bılmıorm ama bndede kılo alma wr belırtı olarak gercekten ewlendıgımde almadm kılo hıc anlamadan 6-7 ay ıcınde kılo aldm bıde bu surec ıcınde adetlerım duzensızlestı kılo almaya baslayınca.emre bey muayenede adet duzensızlıgın buyuk ıhtımalle kılo alımından dedı bı ara bnmde bı ay olmuyodu ıkıncı ay yarısında gelıodu cok kotuydu yanı...eğer için rahatlıcaksa ıste derm ama gereklı gorseydı herhalde ısterdı doktorun..

kaç kilosun sen melocum.. yani ben geçen seneye göre tam 10 kilo fazlayım. çünkü geçen ekim ayında sigarayı bıraktım o zamandan beri metabolizmam yavaşladı. emre bey kilo falan ver demedi hiç.. kilomla ilgili birşey de demedi ama ben gerçekten hayatımda hiç bu kiloda olmadım gerçekten tosun gibi oldum :))))) 1.60 boyum, 67 kilom maalesef :(

ayy :(( tsh belırtılerı ve yukseklıgını okudum hıc ıyı seyler soylemıyo hafta cabuk gecsede dra gtsem artık

kaç kilosun sen melocum.. yani ben geçen seneye göre tam 10 kilo fazlayım. çünkü geçen ekim ayında sigarayı bıraktım o zamandan beri metabolizmam yavaşladı. emre bey kilo falan ver demedi hiç.. kilomla ilgili birşey de demedi ama ben gerçekten hayatımda hiç bu kiloda olmadım gerçekten tosun gibi oldum :))))) 1.60 boyum, 67 kilom maalesef :(

aynen cnm bnde 1.60 68 bnde hayatta en fazla 63 olmustum o zmanda dıet yapıp yıne 55 56 olmustum bana dedı :((( ya zaten bnde wermem gerektıgını bılıorm ama olmadı bı turlu cokta yemıorm aslında tsha baktımda ıyı seyler yazmıyo allh korusun bı suru sy yazmıslar ıyı olmayan hafta gecsede gtsem sonuc gostermeye bnde sabırsızım ne cıkcak dıye catlarım artık :))bnde 12 kılo fazlayım malesef :((((

Son düzenleme:
ben de en fazla 65 olmuştum ama çok kısa bir süre. bana bişi demedi işte ama diyecek gibi geliyor bu defa tedavi de şişiriyor biliyorsun. hayır olsun ne yazmışlar ya Allah korusun :(

ben de en fazla 65 olmuştum ama çok kısa bir süre. bana bişi demedi işte ama diyecek gibi geliyor bu defa tedavi de şişiriyor biliyorsun. hayır olsun ne yazmışlar ya Allah korusun :(

walla cnm bı suru sey yazıyor. ozellıkle sekere meyıllıyım demıstım ya testlerden bırınde seker yuklemesıydı salı gunu glukoz yuklemesı yaptrdım sonra kn aldılar tekrar.aglamaya meyıllıdır.sekere protıne duyulan uyarılma wardır.bnn gbı seyler bazıları nadıren oluyo bnde sımdıden panıge basladm acaba kotu bısı wr mıdr dıye :((

melocum senin yaşın kaç, yumurta rezervin falan nasıl.. bunlar da önemli biliyorsun. mesela benim sağ yumurtalık tembel 2 yumurta falan çıktı ordan, neyse ki sol daha iyiydi, toplamda 11 yumurtam oldu ama 2 si küçüktü 9 tanesine işlem yapıldı.

melocum senin yaşın kaç, yumurta rezervin falan nasıl.. bunlar da önemli biliyorsun. mesela benim sağ yumurtalık tembel 2 yumurta falan çıktı ordan, neyse ki sol daha iyiydi, toplamda 11 yumurtam oldu ama 2 si küçüktü 9 tanesine işlem yapıldı.

cnm yasım 22 yumurta rezrvım allha sukur ıyı.:nazar:

ooooo yaşın çok küçükmüşsen çok şanslısın benden 10 yaş küçüksün nerdeyse ben de 31 i bitirip 32 ye giricem ekim sonunda :)

ben 7. günümde idrar testi yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki gözümün içine sokmak zorunda kalıyordum. gölgemsi çok çok silikti rengi bile yoktu. sonra 9. gün kan testi yaptırdım o zaman 25 küsür bişiler çıktı, 11. gün düşmeye başladı değerim :(...

ama bence 7. günden itibaren kanda bişiler varsa çıkacaktır.
hımmm
ama biz insan oğlu hiç rahat durmuyoruz ya bu merak öldürücek bizi valla:))))))))))

bugün kan testi yaptırsan çıkar aselcim ama yarın merkezde yaptırmak istersen yarını da bekleyebilirsin karar senin. ne olursa olsun hayırlısı olsun canım.

kan testi yaptıramam yakınım da bir yer yok gidebileceğim olsa hemen gidip verecktim .

bir kaç saat idrarını tut istersen...sonra yap...eğer varsa silikte olsa çizgi çıkar bana göre...ama bbazılarında çıkmayabiliyomuş...görümcemin 10 gün gecikmiş adeti..idrar testi yapmış çıkmamış.12.günü hastaneye gitmiş kanda baktırmış hamileymiş meğer

evet canım güvenmemek gerek onlara zaten .... sımsıkı tutuom şimdi iiiiiiiiiiii :)))
cnm bnm gunaydın ama bu kadar yıpratma kndını bı gun kalmıs bosuna uzme canını test yapıpta yarını bekle bnce :Saruboceq:

cnm yasım 22 yumurta rezrvım allha sukur ıyı.:nazar:

eettttttttttttttt son bir günnnnnnnnnnnnn

hımmm
ama biz insan oğlu hiç rahat durmuyoruz ya bu merak öldürücek bizi valla:))))))))))

kan testi yaptıramam yakınım da bir yer yok gidebileceğim olsa hemen gidip verecktim .

evet canım güvenmemek gerek onlara zaten .... sımsıkı tutuom şimdi iiiiiiiiiiii :)))

eettttttttttttttt son bir günnnnnnnnnnnnn

hayrlısıyla ınsallh cnm yaaa:nazar:

Yanlız kaldım nerelerdesınız yoksa yaşım küçük dıye mı kactınız:(( ask olsn sıze :(((((

Son düzenleme:
Kızlar selam
internette sorun oldu giremedim size son test sonucumu resim olarak eklicektim ama beceremedim
test silik çıktı ama ikinci çizgi vardı
evin altında eczaneye gittim adam dediki bu çizgilerin yeri belli zaten onlar çıkıyor dedi sinirimi bozdu :(((((((((((((((((((((((((((((((

Eklentiler

• $Görüntü0638.jpg
    $Görüntü0638.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $Görüntü0641.jpg
    $Görüntü0641.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 78
Back