• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri IVI Tüp Bebek Merkezi ile yola çıktım ...

ben zaten folic asid kullanıyordum ona devam etmemi söyledi, folik aside çok önem veriyor. bana kilo ver falan demedi ama bence kendisine her an ağlayacak gibi dolu dolu gözlerle bakmamdan dememiş olabilir çünkü tedaviye başlarken çok korkuyordum, sonra hiçbişi kalmadı tabi :)

:)) ewet onm werıyo sakın ıhmal etme dedı 2 ay kadar kullanıcaksın dedı bakalm haftaya neler dıcek bnde ılk gttıgımde korkmuyodm sımdı korkuyorm :(:kedi::kedi:

ay melo bence tedaviye başladığında hiç korkma devamı su gibi geliyor :) emre bey rahatlatır senin içini merak etme..

aselcim emre bey eski hastanesinde çok yoğun çalışıyordu, tek tüp bebek doktoru oydu çünkü. burada da yoğun tabi. bayramda dinlenmek isteyebilir haklı olarak. ben kendisiyle bir konuşurum bakalım ne diyecek.

Son düzenleme:
inşallh cnm bnm rahatlarım burda konusmak yazmk rahatlatıyo zaten bırı cvp yazınca ohh dıyorum :))

Son düzenleme:
ben de aynen senin gibiyim. açtığım topic sayesinde doktorumun birçok hastasıyla tanıştım, birkaç kişi de bizim ısrarlarımızla gitti emre beyle görüştüler. aynı yerde aynı doktora tedavi olan insanlar bir araya gelince birbirimizi daha iyi anlıyoruz tabi.

mesela catdog var o hamile, godes var o keseyi gördü ama maalesef devam edemedi hamileliği kürtaj oldu ama durmak yok yola devam diyor, starsuzie var o başlamadı henüz, ekin79 da başlamak için doktorumuzdan onay bekliyor, imoje var o yurtdışında geldiğinde emre beyle başlayacak. yani var da var maşallah :))))

ay melo bence tedaviye başladığında hiç korkma devamı su gibi geliyor :) emre bey rahatlatır senin içini merak etme..

aselcim emre bey eski hastanesinde çok yoğun çalışıyordu, tek tüp bebek doktoru oydu çünkü. burada da yoğun tabi. bayramda dinlenmek isteyebilir haklı olarak. ben kendisiyle bir konuşurum bakalım ne diyecek.

canım hiç takılma sen buna
bak ben başlamadan önce bayramda tatile gidecektim ailemi görmeye .
ama aksilik ya adetim gecikmeli geldi tam bayrama denk geliyordu .
hemen doktorumu aradım dedim Erdal bey ben regl olucam bugün yarın ama bayram tatili giriyor dedim .
güldü adam :)
dedi olsun biz hep burdayız tedavisi devam eden hastamız olduğu sürece hastanedeyiz dedi .
doktorum bu hafta Antalyaya gitti en son benim transferide yapıp gitti bu hafta sonu gelecek sanırım . her gün arıyor bana moral veriyor :(((
bu arada aselcim senin lekelenmeler ne durumda?

canım aynen devam ediyor şu ana kadar hiç bir değişiklik olmadı :(((

ay bu çok güzel bir haber aselcim çok sevindim. o zaman benim de tahliller falan herşey yolunda çıkarsa ben de bayram falan demeden başlayabilirim o zaman inşallah :)

bu arada lekelenmeler için aklıma şey geliyor.. acaba transfer sırasında bir damara denk gelmiş olabilir mi kanül ya da spektlum, o damar zedelendiyse kanama oluyor olabilir. hemen kötüye yormamak lazım diye düşünüyorum...

inşallh cnm bnm rahatlarım burda konusmak yazmk rahatlatıyo zaten bırı cvp yazınca ohh dıyorum :))

ay canım bende bu başlığı açmadan önce öyleydim konuşacak kimse yoktu .
ama eurofertilin başlığına gidiyordum oradaki kızlar çok iyiler hep onlarla vakit geçirdim .
değişik fikirler almakta çok önemli valla
kızlar siz başlamadınız henüz ama benim çok az kaldı sonuca
sonuc ne olursa olsun moralimi bozmicam .
olursa da olmazsada sağlık olsun diyorum ikinci ile yola devam edecem bakalım .

ben de aynen senin gibiyim. açtığım topic sayesinde doktorumun birçok hastasıyla tanıştım, birkaç kişi de bizim ısrarlarımızla gitti emre beyle görüştüler. aynı yerde aynı doktora tedavi olan insanlar bir araya gelince birbirimizi daha iyi anlıyoruz tabi.

mesela catdog var o hamile, godes var o keseyi gördü ama maalesef devam edemedi hamileliği kürtaj oldu ama durmak yok yola devam diyor, starsuzie var o başlamadı henüz, ekin79 da başlamak için doktorumuzdan onay bekliyor, imoje var o yurtdışında geldiğinde emre beyle başlayacak. yani var da var maşallah :))))

canım bir arada olmak cidden moral oluyor sorma ya .
bunu yanındaki arkadaşınla paylaşsan bile rahatlamıyorsun çünkü bunu yaşamayan bilemez
senin için acır ama ona anlatamazsın anlatsanda anlamaz durumunu :((

bakalım benim dondurulmuş minnoşlarım sağlıklı olarak çözülebilecek mi.. aklıma geldikçe gerilmiyor değilim..

bende tavsıye istemstım mujdecı emre beyı tavsıye ettı onun aracalıgıyla gttım cok ılgılendıler bıde emre beyın hastalarıda mujdecıde cok guzel anlatmıslar daha gtmeden dedm kı kesınlıkle burada olmalı.yanı gormeden ısındım kı ısındıgım kadar wrmıs bıde emre bey bu hafta sonu yok gecen cumartesı randevuyu araya sıkıstırdılar o yogunlukta saolsnlar gercekten cok ıyıler sımdıden memnunum onmlı olanda buydu zaten ınss senn sonuclarda da bısı cıkmaz cnm hayırlısyla..

ay canım bende bu başlığı açmadan önce öyleydim konuşacak kimse yoktu .
ama eurofertilin başlığına gidiyordum oradaki kızlar çok iyiler hep onlarla vakit geçirdim .
değişik fikirler almakta çok önemli valla
kızlar siz başlamadınız henüz ama benim çok az kaldı sonuca
sonuc ne olursa olsun moralimi bozmicam .
olursa da olmazsada sağlık olsun diyorum ikinci ile yola devam edecem bakalım .

canım bir arada olmak cidden moral oluyor sorma ya .
bunu yanındaki arkadaşınla paylaşsan bile rahatlamıyorsun çünkü bunu yaşamayan bilemez
senin için acır ama ona anlatamazsın anlatsanda anlamaz durumunu :((

hepımız ıcın dua edıyorum cnm ınsallh herkes ıcın hayırlı ve ııyı seyler olsn tum kalbımle dılıyorum bnu..:Saruboceq:

haklısın tbıkı yasamayan senı senn kadar ıyı anlamaz bn daha yolun basında neler dusunmeye basladım bu durumda olmayan bılemez kı burası moral oluyo bana ve hepımıze rahtaca herseyı paylasabılıyoruz cok sewnıyorm bn bu duruma :)):teytey::nazar:

AMinnnnnnnnnnnnn canım AMinnnnnnnnnnnnnnn . Hakkımızda hayırlısı olsun inşl

amiiin canım amiiin inşallah. bu arada donmuşlar taşınabiliyormuş farklı merkezlere. onları IVI ye transfer edicez ordan da bana inşalllllaaah :)

ben kaçtım kızlar öptüm sizi :)

amiiin canım amiiin inşallah. bu arada donmuşlar taşınabiliyormuş farklı merkezlere. onları IVI ye transfer edicez ordan da bana inşalllllaaah :)

ben kaçtım kızlar öptüm sizi :)

işte bu haberede sewındm cnm nedense ıvıde olunce herkesınkı olucak gbı hıssedıyorum aeo cnm ıyı aksamlar opuyorumnanaktan

kızlar hepimiz istanbuldayız bir gün görüşsek de yemek falan yesek bir şeyler yapsak süper olmaz mı ?

hem moral olur hepimize

ben Gündüzleri Şişli geceleri Kadıköy tarafındayım :)))))))

kızlar hepimiz istanbuldayız bir gün görüşsek de yemek falan yesek bir şeyler yapsak süper olmaz mı ?

hem moral olur hepimize

ben Gündüzleri Şişli geceleri Kadıköy tarafındayım :)))))))

bnde aklımdan gecırıyodm tanısmak ıstemeyı...bana gore olur bn ısterm tanısmayı

bıde canlarım 16 sında merkezde olucak kımse yok mu tanısırdık ne guzel olmaz mıydı???

Back