Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İTÜ'lü Müslümanlar: "Bize rağmen şenlik yapıyorlar!"
Yaknız bu ''müslümanlar'' hiç çocuk gelinler,tecavüzler,cinayetler gibi sorunlarda rahatsız olmazlar,tek laf etmezler ama söz konusu eğlence şenlik oldu mu müslüman oldukları akıllarına gelir.Pardonda müslümanlığı tekelinize mi aldınız.Şenliğe gidenler ataist,terörist,vandal mı yoksa!İnsan gibi eğlenmek denen bir olay var.Önce siz öğrenin bunu.Dervişin fikri neyse zikride odur olayına dönmüş bu bildiri.
her yere neden din karıştırıp ''rahatsız olan müslümanlar'' yazarlar
arkadaşım rahatsız oluyorsan GİTME!kimse seni zorlamıyorki
haa zaten İTÜ de okuyupda gerçekten şenliklere zamanı olan var mıymış şahsen benim olmadıda
Benim oldu arkadaşım festivallere katılıyorum şahsen orada yazarların birine denk gelmedim.
He içip sapitan olmaz mi heryerde olur. Ama bu insanlar icmeden de sapitir zaten. 5 senedir ituluyum festivallerde bu kadar kötü bi olaya şahit olmadim. Bundan koca festival sorumlu olamaz zaten.
Ayrica itulu müslümanlar cok büyük bi topluluk değil zaten itu de.
Benim oldu arkadaşım festivallere katılıyorum şahsen orada yazarların birine denk gelmedim.
He içip sapitan olmaz mi heryerde olur. Ama bu insanlar icmeden de sapitir zaten. 5 senedir ituluyum festivallerde bu kadar kötü bi olaya şahit olmadim. Bundan koca festival sorumlu olamaz zaten.
Ayrica itulu müslümanlar cok büyük bi topluluk değil zaten itu de.
bende itülüyüm :)
hiç bi zaman denk getiremedim festivallere kendimi hep vizelerim oluyordu maalesef bu senede öyle oldu
yaa sapıtan sapıtır zaten onu kimse engelleyemez ki onu demeye çalışıyorum
rahatsız oluyorsa o mekanda yada yerde durmasın da ayrılsın başka yere geçsin çözüm çok