İTÜ'lü Müslümanlar: "Bize rağmen şenlik yapıyorlar!"

Olabilir..

Bu da olabilir..
:)
Sanirim isin icine giremedikten sonra donen dolaplar hakkinda sadece varsayimlarimiz olacak :)

işte bunlar kendi gibi olmayan herkesden rahatsız olurlar.
ben ve benim gibiler herkes özgür olsun ,istediği gibii yaşasın giyinsin derken bunlar bizim onlara olan bu iyiniyetimizi ,insanli bakış açımızı,hümanizmimzii hiçe sayarlar.
en büyük korkum buydu. bu kafalardı benim.
ve gelecek için korkumda bu kafaların herkese hükmetmeye kalkması.
kendi gibi olmayan herkesi linç etmesi. ama bazı yaşananlar bu kafalara böyle rahatça hareket etmeleri ve tehdit etmrleri için gereken hoşgörüyü verdi.
yazık çok yazık

Son düzenleme:

Eski türk dizilerinden de çok tanındık 'vurun k.hpeye' misali ...

Bir de rahatsız olma gerekçesi olarak kadının cinsel obje olarak gösterilmesi vs gibi cümleler kurmuşlar ki bu kısmı çok komik. Eskiden daha farklı giriyolardı olaya. Ay her neyse Bu akşam tarkan konseri var. Yarın sabah da yine manşetlerde boy boy çıkar itü. Bilim değil ahlaksızlık yuvası he canım he. Ben itüye başladığımda festival zamanı içeride bira standları kurulurdu, akşam 5ten sonra kafelerde alkol satışı serbest olduğu gibi hocaların girebildiği restoranlarda alkol tüm gün verilirdi.

Hepsini yasakladınız işte. Hala niye uğraşıyorsunuz. Alkolün satılmasından, tüketilmesinden neden rahatsızsınız, kendinize güveniniz mi yok canınız mı çekiyor anlamıyorum ki.

evet harfiyen katılıyorum. herşeyde bu taktiği uyguluyorlar zaten.

kimse zorla kolundan tutulup şenliğe götürülmüyor. gitmek istemeyen gitmez ama gidene de engel olmaz. asıl özgürlük ve demokrasi budur.
ayrıca "bize rağmen" olayını anlayamadım ben. İTÜ'lü müslümanlar her sözü dinlenen insanlarmış da sözleri mi tutulmamış? nedir yani*

Sana ne size ne ! Gitmeyin gormeyin duymayin. Ozgurluk ozgurlukbdiye basbas bagiranlatin dustugu komik duruma bak hey Allahim

Sana ne size ne ! Gitmeyin gormeyin duymayin. Ozgurluk ozgurlukbdiye basbas bagiranlatin dustugu komik duruma bak hey Allahim

'bagıranlatın' ne demek.............?
ben bana yazılan yoruma göre cevap yazdım sizde lütfen BAŞKASINA yazılan yorumu alıntılayıp bana yazmayın

U
Mimar Sinan universitesinde okudum bilenler bilir bahar senliklerinde ficilar olurdu kac tane icip icip komaya girenleri sayamazdim bile.Eglence de hep uclar da olurdu. Hic o ortamda tacize ugramadim ugrayani da gormedim. Ayrica bu bildiride taciz vs degil dertleri bahar senligi , kizli erkekli eglenmek falan filan. Ayrica milletin ickisinden size ne yahu. Agziyla icmeyenler var diye kimse icmesin. Bir de demis senlige hic gitmeyenler belli oluyor diye. Bi kendi biliyor her seyi

o zaman alkollu bir adam tarafından sokakta tacize uğrarsan laf etme şikayet etme ...
kimse içmesin diye bir cümle kurmadım , içilecek mekanlar vardır dedim , bende yeri gelir alkol alırım ama her yerde değil bu farkı anlamak zormu acaba !!!
ayrıca mantık da güzelmiş bugüne kadar tacize uğramaman hiç uğramayacağın anlamına geliyor herhalde
ayrıca çok bencilce bir bakış açısı sen tacize uğramadın diye tacize uğrayanları göz ardı edemezsin hanfendüüüü

'bagıranlatın' ne demek.............?
ben bana yazılan yoruma göre cevap yazdım sizde lütfen BAŞKASINA yazılan yorumu alıntılayıp bana yazmayın
Bagiranlarin yazdigini anlaman bu kadar zor mu? Seni hic ilgilendirmez neye yorum yazacagim. Baskasina yazdin diye gorus bildirmis olmuyor musun?

Kafalara bak ya hepsi padisah torunu ona yazma bunu soyleme onu icme. Yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…