- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Eğlence şenlik adı altında çirkin şeyler yapılıyosa tepkilerini göstermişlerdir. Bunda yanlış bişey görmedim ben!
Sen hic universite senliklerine katilmadin mi? O gelen sarkicilari. Sarkilarini hep bir agizdan kopurttmesiiii.
ANLİYAMAZSİNİZZZZ
hahahahaha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Düzeyli seviyede yapılan şenliklerin elbette biliyoruz nasıl geçtiğini, ama gecesinde yaşanan olaylarıda duyuyoruz... Rica ediyorum bidaha bana böyle komik hahahah şeklinde cevaplar yazmayın. hatta mümkünse hiç yazmayın olur mu....................
Sen hic universite senliklerine katilmadin mi? O gelen sarkicilari. Sarkilarini hep bir agizdan kopurttmesiiii.
ANLİYAMAZSİNİZZZZ
hahahahaha
Düzeyli seviyede yapılan şenliklerin elbette biliyoruz nasıl geçtiğini, ama gecesinde yaşanan olaylarıda duyuyoruz... Rica ediyorum bidaha bana böyle komik hahahah şeklinde cevaplar yazmayın. hatta mümkünse hiç yazmayın olur mu....................
Eğlence şenlik adı altında çirkin şeyler yapılıyosa tepkilerini göstermişlerdir. Bunda yanlış bişey görmedim ben!
Canım Türkiye de beyinler iflas etti , baksana yeni tartışma gündemine ne gülünç
Ugrasacak baska birseyimiz yok cunku.Bu konu cozersek ulke refaha kavusacak ya.Klasik gundem savusturma icin ortaya atilan yem yani.
Ugrasacak baska birseyimiz yok cunku.Bu konu cozersek ulke refaha kavusacak ya.Klasik gundem savusturma icin ortaya atilan yem yani.
Konuya parmak yorup, yorum yaparak senin tabirinle oltaya gelmis olmuyor musun/muyuz o zaman?
İstenen de bu zaten.Tepki cekmek/tepki vermemiz..Halk olarak "donuk " insanlar olmadigimizi bal gibi biliyorlar.Bu oltaya nasil dusecegimizi de.Olasi bir gundeme haksizliga,SACMALİGA cevap veriyoruz iste..En basitinden gecenhafta gundeme gelen idam yasasi gelsin mi tartismasi...tamamen suni bir gundemdi ama nasil ates basti hepimizi,hararetle konsantre olduk dimi.Yedik bi guzel hatta diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?