benim gözüm yükseklerde değil mütevazi müzmin bekarım o bakımdan üstünüze afiyet birazda sakarım
elde ne var seçenekler üstünde çalışsak?-tatlicadiarzu-
neyse siz kaportacı bulana kadar ben emlakçıylan idare edim..
dedim ya mühendis çalışıyorum daha çok.. avıkat olabilir... mali müşavir var bi tane.. daha var da kataloğa bakmam lazım... gece gece beyimi kızdırmayam...
O kolay...
zati gelsin ben koklarım onu önce..
anlaşmak zati önemli değil..
kocemle pek mi anlaşırdım..
sevgi anlaşmak değil ki nedensiz de edilir diye giderdik bu yoldakaydirigubbakcemile
ay canım ya Şeniz ne kadar içten istemişsin...üzüldüm valla...vazgeçme canım yeterince içten istersen seninde birgün böyle bir aşkın olurnaniknaniknazar etme nolur,çalış seninde olur..öyle oturduğun yerden olmaz...kalk fizibilite çalışmaları yap...eski lise arkadaşlarını ara,olmadı ortaokul hatta ilkokul ...kısmet bu bellimi olur nerden çıkacağı...:sm_confused:
bir gurbaa iki sen ...içinize cem yılmaz kaçmış sizindelikafaduldençok güldürüyorsunuz beni :roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
önce koklama hemen bir süz adamı...
laliş birde eçççç var ama iskoçya da onu da arasam mı?
saol apla ben zaten bu elimdekinide karısından ayırdımdı o bakımdan evde kaldım yuva yıkanın kombisi bile olmaz hesabı-tatlicadiarzu-
şimdi seçenekleri değerlendiriyorum .. napalım biz ahu tuğba banu alkan serpil çakmaklı gibi idoller edindik. yok öyle kavak yellerindeki aşklar bizim hedefimizdeşakkıdı
bu arada tanıdık kaportacı var mı? evli olması tercih sebebimdir şehvetli olur karısıda köylüdür hepten içimin yağları erir:asigim:
saol apla ben zaten bu elimdekinide karısından ayırdımdı o bakımdan evde kaldım yuva yıkanın kombisi bile olmaz hesabı-tatlicadiarzu-
şimdi seçenekleri değerlendiriyorum .. napalım biz ahu tuğba banu alkan serpil çakmaklı gibi idoller edindik. yok öyle kavak yellerindeki aşklar bizim hedefimizdeşakkıdı
bu arada tanıdık kaportacı var mı? evli olması tercih sebebimdir şehvetli olur karısıda köylüdür hepten içimin yağları erir:asigim:
Yav
7 kocalı hürmüz gibim oldum yav..
orijinal kocemle imam nikahım durur..
k... gelecek koklayacam..
iskoçyadaki gelene kadar Gülsümün bulduğu Almanyalıyı koklarım..
çağır yav onu da çağır..
ben onu da aradan çıkarırım
abla kriz var..
kimse evini,dükkanını kiraya veremiyor..
nasıl geçineceksiniz..
gel sen mühendise razı olcokacimcoook
bu 2. kadın topıklerı de çok moda oldu vallah. bende yakınlarda açayım dıyom. kızlar acılışta döner ekmek ve zengın koktely menulerım, ne bıleyım balon palyonço olsun bır cok aktıvıte olacak. :tomato:
bende ayarlıcam sana bı tane hıntli..
Yav
7 kocalı hürmüz gibim oldum yav..
orijinal kocemle imam nikahım durur..
k... gelecek koklayacam..
iskoçyadaki gelene kadar Gülsümün bulduğu Almanyalıyı koklarım..
çağır yav onu da çağır..
ben onu da aradan çıkarırım
sorma yaw ondan zaten kaportacı istiyom onlar illa iş yapar emlakçı canıma tak etti-tatlicadiarzu-
mühendis ablamın kocası yaw çok bilmiş olur o herşeyi tartar biçer bişi alırken istatislik hesabıyla beynimi yer amman ben kaportacıda karalıyım aklımı çelmeyiniz:icecream:
Sıraya lütfen..
Please
bitte
per favore
cümleten iyi geceler ..eldekiylen idare şekli devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?