İtiraf Ediyorum...Vicdan azabı çekiyorum...

anladığım kadarıyla arkadaş ewli biriyle bi birliktelik yaşamş belki sonradan öğrendi belki önceden biliyordu..o kişi de kendisine karşı ilgili olduğu için karşı koymadı yanlış oluğunu bile bile...aşık olmuştu çünkü sewiyordu... bilmiyorum yazılanlardan anladığım bu..

benim anladığım

yanlış bi kişiyisevmiş mesela evli biri
sonra birliktelik yaşamış
sonra vicdan azabı yaşamış..

yanlışım varsa düzeltin

kımseyı yargılamak istemem ama bazı şeylerden geridondugun iyi olmuş bence

çok klişe olacak ama herkes hata yapabilir. önemli olan hatadan dönmektir. arkadas da bunu basarmış. şu an ise kendini mahvetmekle meşgul.neticede hiçbirimz onun ne gibi şartlar altında böyle bir hata yaptığını bilmiyoruz. hakkımız yok ona saldırmaya. dikkat edelim sözlerimize lütfen. ayıbı da günahı da kendine herkesin..

Bence artık ileriye bakın geçmişi unutun mutlu olmaya çalısın Hayat çok kısa bu günlerin kıymetini bilin karşınıza emin olun anlayışlı birisi çıkacaktır üzülmeyin mutluluklar dilerim:)

bence bu kadar günah olan şey arkadaşımızın ilişkiye girmesi değil ilişkiye girip bişeyini kaybetmemiş çünkü başka taraftan yamış en büyük günah o bence benim fikrim yazık....

yaa ben anlamadm bu kız niye günah işlemiş ilişkiye girdim dememiş evli dememiş zerrin özerin bi şarksı var ondanmı etkilenmiş (SEVMEK GÜNAHSA EĞER GÜNAHIN BENı OLSUN DıLıYORUM TANRIDAN MEZARIN GÖNLÜM OLSUN...) sevmek niye günah olsun ya günah olsa allah böyle bi duyguyu bize vermezdi.

Son düzenleme:
nasıl bir ilişki anlamadım ama aşk beslemediğim bir adamla evlenip onun olmaktansa sevdiğimin olurum..tabiki evlilik kutsal kurum oraya temiz girmek ayrı bir gurur ama sırf evlenmiyceksiniz geleceğiniz olmiycak diye bunun için pişmanlık duymamalısın (ha başka şeyler yaşandıysa bilemem) çünkü bi kere evlenme ihtimalini düşünerek o iş yapılmamalı..
ama bir erkeğin masumiyetini aldığı bir genç kzı bırakmasına karşıyım gözümde katilden hırsızdan farkı yok öyle erkeklerin! :eek:klava:

dudaktan kalbenin hikayesine benzemiş... demek filmlerde deil gerçekten var böyle şeyler.. Allah sabır versin ne diyim.

konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama yazmadan edemiyeceğim
yanlış anlamayı umarak yazıyorum ki sanırım evli bir adamla birlikte olmuş ve bu yanlışı fark edip adamdan ayrılmış.
Pişmanlık duymak inancın olduğuna işarettir Rabbim yürekten tövbe edenlerin tövbelerini kabul edermiş
Umarım Rabbim yüreğinizi ferahlatır ve bir daha yanlışa düşmezsiniz.

konuyu baştan sonu okudum ama arkadaş pek açıklayıcı cevap yazmamış nie açıkça anlatmadın zaten kimse tanımazki seni burda

100 msjım olmadıgı için linki ekleyemiyorum fakat diğer sayfadaki itirafında da evleniyor bu arkadaş :KK70:

ben hiç bir şey anlamadım bu konudan hiç te inandırıcı gelmedi :))

itiraf ediyorum evlilik hep gözümde büyümüştü ve hep korktum.
Fakat sevdiğim insana evet dedim sonunda ve evleniyoruz ama bekar hayatımı acaba özler miyim düşünceleri de aklımdan geçmiyor değil umarım her şey çok daha güzel olur acaba sizinde böyle düşündüğünüz oldu mu hayatın bir noktasında ?

mrb ben nazlı 24 yasındayım evlıyım 5 yıllık .bundan 10 sene evvel anem babm oldu ve ben ortada kaldım benı halam aldı yanına .ama oyle acımasızlardıkı hayatta hıcbır sey yasamadım hayattan zevk alamadım yasayamadım hayatı.neyse.bundan 9yıl evvel halamlara geldıkten sonra yıgenımle magaza magaza gezıyorduk,ve bır cocuk gordum ona o anda asıl oldum o an ama .o ama yıgenıme bakıyordu.ben umudumu kırdım ve sonra yıgenıme ayarladım kı onu kaybetmıyım dıye yıgenımle 5 yıl cıktılar ve sonrası bıttı yıgenımın ıhanetınden dolayı.ama o o kadar durust ve ıyıydıkı.ben arkadas oldum bu zamana kadr.hıc cıkaramadım aklımdan.kı bu zamana kadar ıcımı dokemedım ona SENI BEN COK SEVDIM AMA OLMADI dıye .bundan 5 yıl evvel evlendım sırf ınat ugruna kendımı yaktım akraba evlılıgı yaptık yaptırdılar.unuturum dıye belkı.ama hala olmuyo esımı sevemıyorum hep aklaımda askım bu nasıl bır ask sızce bılmıyorum ama ben bıtıyorum...sızce soylemelımıyım senı cok sevmıstım dıye ıcımı dokmelımıyım ona yoksa cok doluyum.yardım edın lutfen benı anlayan varsa :KK43::KK43:

mrb ben nazlı 24 yasındayım evlıyım 5 yıllık .bundan 10 sene evvel anem babm oldu ve ben ortada kaldım benı halam aldı yanına .ama oyle acımasızlardıkı hayatta hıcbır sey yasamadım hayattan zevk alamadım yasayamadım hayatı.neyse.bundan 9yıl evvel halamlara geldıkten sonra yıgenımle magaza magaza gezıyorduk,ve bır cocuk gordum ona o anda asıl oldum o an ama .o ama yıgenıme bakıyordu.ben umudumu kırdım ve sonra yıgenıme ayarladım kı onu kaybetmıyım dıye yıgenımle 5 yıl cıktılar ve sonrası bıttı yıgenımın ıhanetınden dolayı.ama o o kadar durust ve ıyıydıkı.ben arkadas oldum bu zamana kadr.hıc cıkaramadım aklımdan.kı bu zamana kadar ıcımı dokemedım ona SENI BEN COK SEVDIM AMA OLMADI dıye .bundan 5 yıl evvel evlendım sırf ınat ugruna kendımı yaktım akraba evlılıgı yaptık yaptırdılar.unuturum dıye belkı.ama hala olmuyo esımı sevemıyorum hep aklaımda askım bu nasıl bır ask sızce bılmıyorum ama ben bıtıyorum...sızce soylemelımıyım senı cok sevmıstım dıye ıcımı dokmelımıyım ona yoksa cok doluyum.yardım edın lutfen benı anlayan varsa :KK43::KK43:

Aski da veren Allah tir kulun kalbine...Hicbir ask gunah degildir kalpte kaldigi surece!:1no2:

ne yaparsan yap günah senin günahın arkadaşım.ha sevmenin günahı olurmu olmaz.kim ne derse desin olmaz.kendi kendine üzülme boşyere bitmiş gitmiş işte daha ne.bunuda kafandan at geleceğe bak.sevmek güzel şey.günah falanda değil

X