- 7 Ocak 2009
- 20
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
itiraf ediyorum evlilik hep gözümde büyümüştü ve hep korktum.
Fakat sevdiğim insana evet dedim sonunda ve evleniyoruz ama bekar hayatımı acaba özler miyim düşünceleri de aklımdan geçmiyor değil umarım her şey çok daha güzel olur acaba sizinde böyle düşündüğünüz oldu mu hayatın bir noktasında ?
mrb ben nazlı 24 yasındayım evlıyım 5 yıllık .bundan 10 sene evvel anem babm oldu ve ben ortada kaldım benı halam aldı yanına .ama oyle acımasızlardıkı hayatta hıcbır sey yasamadım hayattan zevk alamadım yasayamadım hayatı.neyse.bundan 9yıl evvel halamlara geldıkten sonra yıgenımle magaza magaza gezıyorduk,ve bır cocuk gordum ona o anda asıl oldum o an ama .o ama yıgenıme bakıyordu.ben umudumu kırdım ve sonra yıgenıme ayarladım kı onu kaybetmıyım dıye yıgenımle 5 yıl cıktılar ve sonrası bıttı yıgenımın ıhanetınden dolayı.ama o o kadar durust ve ıyıydıkı.ben arkadas oldum bu zamana kadr.hıc cıkaramadım aklımdan.kı bu zamana kadar ıcımı dokemedım ona SENI BEN COK SEVDIM AMA OLMADI dıye .bundan 5 yıl evvel evlendım sırf ınat ugruna kendımı yaktım akraba evlılıgı yaptık yaptırdılar.unuturum dıye belkı.ama hala olmuyo esımı sevemıyorum hep aklaımda askım bu nasıl bır ask sızce bılmıyorum ama ben bıtıyorum...sızce soylemelımıyım senı cok sevmıstım dıye ıcımı dokmelımıyım ona yoksa cok doluyum.yardım edın lutfen benı anlayan varsa