İtiraf Ediyorum...Vicdan azabı çekiyorum...

her ne yaşadıysan ki sormuyorum,epey pişmansın...
yaptığına nadim olduysan,hatayıda günahıda farketmekte bir sevaptır....

üzülüp kahrolmak yerine,önemli olan bir daha bilerek aynı şeyleri yapmaman...
bence bu kadar yıpratma kendini...

her ne yaşadıysan ki sormuyorum,epey pişmansın...
yaptığına nadim olduysan,hatayıda günahıda farketmekte bir sevaptır....

üzülüp kahrolmak yerine,önemli olan bir daha bilerek aynı şeyleri yapmaman...
bence bu kadar yıpratma kendini...

Evet hemde çok pişmanım beni anladığın ve destek verdiğin için teşekkürlera.s.:1no2:moral verdin sağolasın...a.s.

hala ne olduğunu açıklamıyorsunuz. açık olunda ona göre size yorum yapalım. adam mı evliydi yoksa siz biriyle cinsellikmi yaşadınız. ne sorun...

hala ne olduğunu açıklamıyorsunuz. açık olunda ona göre size yorum yapalım. adam mı evliydi yoksa siz biriyle cinsellikmi yaşadınız. ne sorun...

cnm arkadasımıs birile ilişkiye grmiş sorun bu.ama bnce bunu bu kadar ölüm kalım yapmayp aynı hatayı yapmaması bundan soora yapcak bişi yok cunku...we bi de bunu neden MİZAH kosesne yasmış acaba:bbo:

cnm arkadasımıs birile ilişkiye grmiş sorun bu.ama bnce bunu bu kadar ölüm kalım yapmayp aynı hatayı yapmaması bundan soora yapcak bişi yok cunku...we bi de bunu neden MİZAH kosesne yasmış acaba:bbo:

selam arkadaşım yorumuna teşekkür ederim ama ben itiraflar bölümü içerisine yazdım mizahla alakalı bir durum değil çünkü ;?sanırım bir yanlış anlama sözkonusu dikkat edersen itiraflar bölümünde yazım arkadaşım sevgiyle kal..a.s.

konuyu başından beri okudum mirmirmirmir
o kadar arkadaş sormuş hala net bir anlatım olmamış :uhm:
pişmansın da pişmanlığını bu safhaya getiren durumları yazmamışsın :sm_confused:
sonuçta her insan hata yapar, yapabilir
anlattıkça rahatlarsın bence a.s

hiç birşey anlamadımmmmmmmmmmmmm. 3 sayfada net birşey yok
arkası yarın

şekerim naptını yazda bizde sana tavsiyelerde bulunalımm

ilişkiye girmiş işte ima etmiş kız evet yukardaki fln gibi bişey yazmış
annaşılan direk yazmaya bile çekiniyo niye hala anlaşılamadı kii
senin aşk kazası dediğin olayı insan gerçekten özel biriyle yaşar ve o özelin her daim yanında olmasını ister ömrünün sonuna dek sen niye bitsin istedin kii madem seviyodun da??

ilişkiye girmiş işte ima etmiş kız evet yukardaki fln gibi bişey yazmış
annaşılan direk yazmaya bile çekiniyo niye hala anlaşılamadı kii
senin aşk kazası dediğin olayı insan gerçekten özel biriyle yaşar ve o özelin her daim yanında olmasını ister ömrünün sonuna dek sen niye bitsin istedin kii madem seviyodun da??

Bazen çok sevmek yetmiyor işte arada engeller olunca ...:1no2:

şekerim naptını yazda bizde sana tavsiyelerde bulunalımm

Ne yaptım o büyük aşkı kalbime gömdüm ....Çok ama çok zor oldu kimsenin bu acıyı yaşamasını istemem...
Allah ' a yakın olduğum için huzurlu devam ediyorum hayatıma ...Günahsız Aşksız ama mutsuz günahtan kaçtığım için huzurlu ...işte yaşıyorum böyle ...

Son düzenleme:
"...
aşk hata değil
utanılmaz aşklardan
gün gelir hata
yapmayı da özlersin
doğrular sarar
tatsızca dört yanını
bir anda
geriye dönmem yok
eski defter isteme benden
hangi aşk adil ki
bedelini sen bul öderim
yok kimseye sözüm
hiçbirşeyde gözüm yok
aşk ölümse ölürüm
korkunun faydası yok
ben kaç bahar bilirim
izler benim tek şahidim
..."

bundan sonra allaha af dıle ve sende kendıne ıskence etme bı hata olmus..yapmıssın ...dılın bıle soyleyemıyo bellı..allah ylunu acık etsın ...sevıyosan savassaydın keske..hersey nasıp...bı sınavdasın unutma

bundan sonra allaha af dıle ve sende kendıne ıskence etme bı hata olmus..yapmıssın ...dılın bıle soyleyemıyo bellı..allah ylunu acık etsın ...sevıyosan savassaydın keske..hersey nasıp...bı sınavdasın unutma

teşekkürler çok güzel moral vermişsin doğrusu ama savaşamazdım çünkü ben yenik başlamıştım bu sevdaya bitmeliydi uzamadan ve bitti de hemde sonsuza kadar ama acısı mı o gitmez kalır gibi hep içimde :nazar:

X