İtiraf Ediyorum...Vicdan azabı çekiyorum...

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
Evet itiraf ediyorum büyük vicdan azabı çekiyorum adam filan öldürmedim ama dinimizce büyük günahlardan birini şeytana uyarak işledim bu günah vicdan azabı olarak kalbimde senağlamatövbe ettim bir daha asla işlemeyeceğim:1no2: ama kendime kızmadan duramıyorum nasıl oldu da kalbim aşka yenik düştü de böylesine bir günah işledim Allah 'ım ne olur affet beni...hayat ne acı siz de yaşadınız mı böyle bir olay bilemem ama ben kendimi artık affetmek istiyorum Allah bile affedici ama ben kendimi hala effedemiyorum imkansız bir aşka insan nasıl aşık olur ki kalb,m acıyor bir daha mı asla ne olur benim vicdan azabı dindircek birşeyler yazın çünkü çok acı çekiyor bu zavallı yürek çünkü çok pişman ve mutsuz...senağlama

naptın kı ???
bende gecenlerde bırseye pısman oldumm ve dua ettım Allaha bır daha asla allahın ıznılee

sorunu net olarak yazabilirmisinn acaba..
eminim öyle daha çok yardımcı oluruzz..
mesela kime aşık oldunn??

Kendine bu kadar yüklenme canım ama seni bu kadar üzen ve imkansız olan aşkı anlatırmısın biraz en azından ona göre tavsiyelerde bulunabilelim

Evet itiraf ediyorum büyük vicdan azabı çekiyorum adam filan öldürmedim ama dinimizce büyük günahlardan birini şeytana uyarak işledim bu günah vicdan azabı olarak kalbimde senağlamatövbe ettim bir daha asla işlemeyeceğim:1no2: ama kendime kızmadan duramıyorum nasıl oldu da kalbim aşka yenik düştü de böylesine bir günah işledim Allah 'ım ne olur affet beni...hayat ne acı siz de yaşadınız mı böyle bir olay bilemem ama ben kendimi artık affetmek istiyorum Allah bile affedici ama ben kendimi hala effedemiyorum imkansız bir aşka insan nasıl aşık olur ki kalb,m acıyor bir daha mı asla ne olur benim vicdan azabı dindircek birşeyler yazın çünkü çok acı çekiyor bu zavallı yürek çünkü çok pişman ve mutsuz...senağlama

İmkansız bir aşka yelken açtı yüreğim bir zamanlardı çok direndim uzaklaştıkça o yakınlarıma geldi ben günah diye çekildikçe o aşk ki nasıl da beni içine çekti ben bile şaştım kaldım aşık olmamam gereken birine aşık olmuştum zamanında sonunda bitti bitsin diye dular ettim ama vicdan azabı hala yüreğimde hiç yaşanmamalıydı ama oldu çok ama çooook üzgünüm ...şimdi keşke her dem günahtan kaçarken böyle büyük bir günah işlemese idim ...işte vicdan azabım bu yüzdensenağlama

bir yuvayı yıkmadıysan ortada çoluğu çocuğu bırakmadıysan bence gerisi için üzülme hayat insanlar için acımasız sınavlarla dolu canım aşk laf,yaş,din,dil,zaman dinlemez.. yapacak bişiyin yok...

bir yuvayı yıkmadıysan ortada çoluğu çocuğu bırakmadıysan bence gerisi için üzülme hayat insanlar için acımasız sınavlarla dolu canım aşk laf,yaş,din,dil,zaman dinlemez.. yapacak bişiyin yok...

Hayır öyle bir durum olmadı asla da olsun istemezdim zaten aşk kazası mı dersiniz adına bilmem ama ben o şekilde nitelendiriyorum Ama Allah kimsenin başına vermesin...senağlama

birini sevmek günah değildir ki! yanlış birini sevdiysende kendine ve duygularına hakim olmaya çalışırsın olur biter.şayet günah işledim diyorsan bunu kendine ve allaha itiraf edebiliyorsan bence artık günah değildir o..

acıkcası bısey anlamadım aşık olmanın nersı gunah
asık olmammanız gereken kısı kım :uhm:

Sevmenin günahı yoktur bence sadece evliliğe bitmesine sen mani olma zaten bitecek bir evlilikse diye düşünüyorum hatta bunun şarkısı var kimseyi kınamayın arkadaşlarrrr...............

inşallah doğru yolu bulursun bu aşk kazasından kolaylıkla sıyrılırsın zor bi durum seni çok iyi anlıyorummmm

Son düzenleme:
naptın ki bukadar azab çekecek zina mı yaptın yoksaaaaaaaa

valla benimde aklıma gelmedi değil.çünkü öyle bi anlatmışsınki aklımıza geldi..açıkça yaz kime aşık oldun günah işledin niye pişmansın..:uhm::uhm:

valla benimde aklıma gelmedi değil.çünkü öyle bi anlatmışsınki aklımıza geldi..açıkça yaz kime aşık oldun günah işledin niye pişmansın..:uhm::uhm:

Evet yukarda yazıldığı gibi işte anlaşılan doğrudur arkadaşlar diyerek konuyu özetliyor aşk kazası diyorum, her şey açık ve net sanırım bu açıklamam yeterince açıklayacı olmuştur sanırım ...senağlama

Son düzenleme:
demekkine aşık olması gerekmeyen birine aşık olmuş sugar kardeşimiz evli bir adamdı sanırım kendine kızma artık çok farklı bir duygu insan kendini durduramıyor birdaha yaşamazsın inşallah

ah be canım aşk işte bu adı üstünde insan bazen bile bilede hatalar yapıyo bazen .. içinde bunun acısını taşımak çok zordur emiinim.Ama biliyomusun aşkın acısıda güzeldir bunu yaşayamayanlardansa bunu yaşayabilmekte güzeldir sen zaten doğru olanı yapmışsın sanırım yapacağaın tek şey artık geri dönmemek yapacağın hata işte bu olur sakın geri dönme canım benim......geçecek emin ol geçecek

neden günah işledin birin sevmek günah degildirki benim düşündügüm birşey var onu yaparsa bi insan belki günah işledim der ama sen sadece aşık oldugun icin günah işledim diyosun aşk günah degildir:uhm::uhm:

X