Çocukların yanında dudaktan öpüşürsek çocuklarımıza bunun ayıp birşey olduğunu nasıl anlatıcaz? Çocuklarımızı koruyup kollamak için sanırım işe önce kendimizden başlamalıyız.
Neyse hiç yakalanmadık yakalanmak istememde. Zaten kızım uyurken odasında bebek telsizi var yatağından kalksa sesi geliyor. ama edep adap öğretilmeli bence. kapı çal gel demeden girme vs gibi.
Benim kuzenimin kızı evde olan biteni gelip bize anlatırdı hep:) Gece uyurken annesi babasına dokunmuş babasıda ayakların çok soğuk çek demiş felan
neler neler var. Ayrıca çocuğuna değilde amcamın oğlu karısıyla annesine yakalanmış
Birde amcamın kızı edepsizdir bayağı. Eşiyle dudak dudağa pozları duvarlarında vitrinlerinde felan bunlar tabi çocukların yanlarında neler yapar bilemem de kızları böyle 4-5 yaşlarında falandı onlara gitmiştim kız uyuyordu sözde yanına da başka bir kız yatırdılar uyacakmış o da 7-8 yaşlarında gibi. ben bunlar ne yapıyorlar uyuyorlarmı diye yanlarına gittiğimde saçma bir muhabbet içinde yakaladım bunları biri küçük olan baba olmuş diğeri anne biri altta biri üstte giyinikler ama saçma hareketler. arkama bakmadan kaçtım evden
O günden beridir halim bu toparlanamadım