- 22 Şubat 2011
- 33
- 0
- Konu Sahibi deniz_deniz06
Evet kızlar eşinizle iş üstündeyken çocuklarınıza yakalandınız mı? Yakalanmadıysanız bunu nasıl başarıyorsunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ofisten arkadasim anlattı bugün.bunun bir arkadasinin basına gelmiş,kapıyı kapatmamişlar evdede baldızı,bunlari iş üstündeyken görmüş evden koşarak kaçmış kız,ablasıda:sıra sanada gelecek aklında bulunsun ses olan yere gitme demiş,ay çok güldüm :)
bende lisedeyken annemle babamı yakalamıştım bir sabah saat 7'de telefon çalmıştı babama gelmişti telefon uyuyorlardır diye kapıyı çalmadan girdiğimde içeri o malum manzara...
bende lisedeyken annemle babamı yakalamıştım bir sabah saat 7'de telefon çalmıştı babama gelmişti telefon uyuyorlardır diye kapıyı çalmadan girdiğimde içeri o malum manzara...
evli degilim daha henüz cocgumda yok :)) ama bı olay duymustum .ablamın tanıdıgı biri bu kişi...
evli çiftler o iş üzerindeyken 4 yasındaki kızları görüyo bunu ve gördüğü gibi odadan kacıp mutfaga kosuyo ve aglamaya baslıyo .babam annemi dövüyodu diye...
bi yandan komik geldi bana ama bi yandan da üzücü ..
Cocugun böyle düşünmesi cok normal , bu durumların yasanmaması için
bazen anne- babanın cocuklarının önünde el el tutusmaları,masum öpücüklerde bulunmaları ,sarılmaları vb. seylerin yapılması gerektiğini düşünüyorum..
bunun aynısıda ablamın basına gelmısti..yegenım 5 yasındayken seslere uyanmıs kokrmus gitmiş ablamların yanına onları oyle gorunce korkup kaçmıs ağlamaya baslamıs ..babam annemi doviyoo diye.. anneme zarar verıyosun dövüp canını acıtıyosun oda bagırıyo diyo.bence çok vahim bi durum..
sonra ablamla enıstem ee nasılsa cocuk oğrendi deyip gunduz vakti oğlanı uyutmaya kalkmıslar oğlanda uyumamıs..bunlarda tembıhlemısler sakın içeri girmeeee sen burda tv bak diye.. yegenımde artık bunların seslerını duymamak için tvnin sesini açmıs iice..alt katında gorumcesi oturuo ablamın.sese çıkıp gelmısler..noluyo diye.. yegende annemle babam şey yapıo benıde tembıhlediler..bende tv bakıyorum demıs.. bu arada yegenım 7yasında -ancak ablam yurtıdısnda belkide orda bölee seyler normaldir- neyse gorumcesi filan kızmıs işte ablama bari sokaga gonderın olmadı bize yollayın..iice gavurlastınız dıye azarlamıs enıstemle ablamı.
bencede ebeveynler dıkkatlı olmalı diye dusunuyorum..
Bu tür hadiselerin çocuklar üzerindeki etkisi sanılanın çok üzerindedir. Kesinlikle tedbirli ve edepli olmak icap eder. Kısacası insan gibi davranmak lazım bu konuda da.bunun aynısıda ablamın basına gelmısti..yegenım 5 yasındayken seslere uyanmıs kokrmus gitmiş ablamların yanına onları oyle gorunce korkup kaçmıs ağlamaya baslamıs ..babam annemi doviyoo diye.. anneme zarar verıyosun dövüp canını acıtıyosun oda bagırıyo diyo.bence çok vahim bi durum..
sonra ablamla enıstem ee nasılsa cocuk oğrendi deyip gunduz vakti oğlanı uyutmaya kalkmıslar oğlanda uyumamıs..bunlarda tembıhlemısler sakın içeri girmeeee sen burda tv bak diye.. yegenımde artık bunların seslerını duymamak için tvnin sesini açmıs iice..alt katında gorumcesi oturuo ablamın.sese çıkıp gelmısler..noluyo diye.. yegende annemle babam şey yapıo benıde tembıhlediler..bende tv bakıyorum demıs.. bu arada yegenım 7yasında -ancak ablam yurtıdısnda belkide orda bölee seyler normaldir- neyse gorumcesi filan kızmıs işte ablama bari sokaga gonderın olmadı bize yollayın..iice gavurlastınız dıye azarlamıs enıstemle ablamı.
bencede ebeveynler dıkkatlı olmalı diye dusunuyorum..
Evet kızlar eşinizle iş üstündeyken çocuklarınıza yakalandınız mı? Yakalanmadıysanız bunu nasıl başarıyorsunuz??
çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Küçükken kardeşimle iddiaya girdiğim için annemle babamın yattığı o zaman ki karyolarının altında bir hafta boyunca her gece yatmıştım :)
İyi dayak yememişim babam gerçekten sabırlı insanmış :)