Italyan Prensim :)

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
Merhaba :)
Almanyada yasiyorum ve cok tatli cok hos bir italyan genci ile tanistim.
Gece Hayatina Haftalar önce son vermistim.
Ve gecen hafta burada okullar bir hafta tatildi.
Arkadaslarimda tatil bitiyo hadi gece eglenmeye gidelim dediler.
O kadar süredir gece disariya cikmadigim icin, kabul ettim.
Kaldigim sehirde eglence yerleri yoktur fazla.
Bu yüzden yakin büyük bir sehire gideriz hep, ve gittik o gece.
Hep takildigimiz yerden bikip, disarda dolanmaya basladik.
Disarda bikac kisi hadi biz su yere gidiyoruz sizde gelin deyip davet ettiler.
Dalgasina onlarla takildik.
Mekanin yaninda kücük bir yer vardi, müzigi duyar duymaz kostum oraya,
bir yunan eglence mekani oldugunu ögrenince hemen girdik.Cok severiz Yunan müzigini.
Girdik biraz göbek attik.
Ilk girdigim an onu gördüm, ben ve takildigim kizlar hepimiz begendik.
Geldi yanima ve dediki, arkadasima ve bana kur yapmana luzüm yok zaten birazdan gidiyoruz.
Sastim, kur falan yapmadim hic. Saskin bakislarla kur falan yapmadim ki ben dedim.
Oda biliyorum saka yaptim dedi. Adimi falan sordu.
Ve en güzeli ... Bana müslüman oldugunu söyledi. 5 yil önce Islamiyeti tercih etmis.:KK69:
Facebook adresimi istedi verdim. Sonra Ben gidiyorum dedi, bende tamam dedim.:KK58:
Bana gitmeme izin mi vereceksin dedi. Hemen atladim hayir kal burda dedim.:KK64:
Simdi gitmeliyim ama 1 saat sonra gelicem bekle beni dedi.
Bende Alman arkadaslarda vardi onlar mekani sevmedi, gideriz birazdan dedim.
Lütfen bekle dedi, belki dedim.
O gelmeden gittik.
Eve geldigimde facebooku actim, ama arkadaslik teklifi gelmemis cok üzüldüm.
Facebook arama kismina adini yazdim sadece adini biliyordum, soyadini degil.
Ve ilk cikan sonuc oydu, sadece adi bile yetti ...
Uctum resmen :KK55:
Mesaj attim. Bana sonra tekrar yunan mekana geldigini ve benim orda olmadigimi söyledi.
Böyle basladi iste yazistik. Adini aradim ama bulamadim, bana yanlis bir isim verdigini sandim dedi.
Oda baska bir sehirde kaliyor ve ikinci defa baska sehire gelmis eglenmeye.
Türk arkadasiyla nereye gideceklerini bilmezken, o yunan mekana gitmisler.
Kadere bak, bende haftalar sonra gidecegim tuttu.
Oda ayni kader dedi, yollarimizin kesisecegi varmis dedi.
Ögrenimini görme istedigim meslek'e sahip. Pek taninmayan bir meslektir, bana kimin tavsiye ettigini sordu. Bende arkadasimdan duydum dedim. Oda ayni arkadasindan duymus.
Tam yazisiyorum onunla, telefon etmem gerekiyor, tam ona bi saniye telefon acmam lazim diyecekken, o bana beklermisin tel caliyor diyor.
Herseyde sasiyorum. Cok benzerlik var.
Ve bi kac yazismadan sonra sonunda numarami istedi. Daha telefonlasmadik ama simdiden kendimi cok kaptirdim ona ve cok karmasik duygular icerisindeyim ... Aramizda yaklasik 2 saatlik mesafe var, simdiden mesafeleri bile düsünür oldum...:KK43: Burda yeniyim ve sizinle paylasmak istedigim ilk konumun bu olmasini cok istedim, hayirlisi olur insallah :nazar:

Son düzenleme:
oy sen gonlunu italyana mi kaptirdinn :)
cok sirin. kultur farki falan felan diye sorun edesim geldi ama zaten o turklerle takiliyormus ve musluman olmus. demekki boyle bir sorun da yok. Hmm e geriye sana iyi sanslar dilemek kaliyor sanirim. Bizi gelismelerden haberdar et.

Cok güzeell.. Allah bozmasın:nazar:
Ask tesadüfleri sever..:KK66:
Bence olumsuz seyleri kafandan at herseyin hayırlısı demisler.
Akısına bırak herseyi..

Mutluluklar dilerimm :KK34: Gerçekten çok hoş bir tanışma yaşamışsınız ayrıca müslüman olması senin için çok güzel bir artı sağlıyor umarım mutlu olursun ..

Yha bide bu yabancıların rahat davranışlarına hayranım doğrusu :86:

Canım hayırlısı olsun ama ben yabancı dil öğrenim gördüğümden italyan arkadaşlarım oldu. ve sakın unutma sakın ama sakın italyanlara gönlünü kaptırma. rahat ol sadece. aşk düşünme sev. sakın bağlanma valla benden söylemesi . :KK66:
sevgiler.

sagolun, insallah bir gelisme olursa sizleri haberdar edecegim :KK16:

hala bi gelisme yok, mesajlasiyoruz yazisiyoruz o kadar, ara sira mesajlarinda benimle flörtlesme cabalari gösteriyo :KK70: cok tatli tarif edilemez cinsten :KK16:

mutluluklar...

ama kendini bu kadar kaptırma canım biraz oluruna bırak bence :) daha neredeyse şimdiden hayatının merkezine koymuşsun onu

benimde sevgilim yabancı brezilyalıı :) o müslüman değil müslüman olmazda ama benim için sakıncası yok.İyi anlaşıyoruz.Benim için her şeyi bırakıp Türkiye ye geldi iş buldu hayırlısı diyorum.Bana da sana da mutluluklar

yorumlariniz ve dilekleriniz icin sizlere tesekkürlerimi sunuyorum :KK71:

İtalyan erkekleri de cidden prens oolurlar :KK70:
Ayy çok güzel yaa okumayı braktğımda yüzümde kocaman bi gülümseme vardı :KK70:

İtalyan erkekleri de cidden prens oolurlar :KK70:
Ayy çok güzel yaa okumayı braktğımda yüzümde kocaman bi gülümseme vardı :KK70:

gercekten italyanlar cok hos oluyorlar, insan ne olacagini asla tahmin edemiyor, demek ki kadar karsima bir italyanda cikartacakmis :78:
tanisma hikayemizi begendigin icin cok tesekkür ederim :KK71:

X